Tripco

Lefkada vs. Kefalonia

91 poruka u ovoj temi

Fenomenalno, svaka čast.

Uh, ova poslednja fotka. Neizdrž...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prve slike sa Kefe..

Mirtos, Asos, Antisamos i Fiskardo cini mi se.. ostatak je Lefkada..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sve ovo gde je ovaj pogresni datum je kefalonija...assos,mirtos, a ova plaza sa lezaljkama I oleander na plazi I ovaj sa ogradicom je agia paraskevi plaza koja je malo dalje od melisani jezera. posto se na melisani ide u podne pre podne smo bili na antisamosu a popodne na toj lepoj manje poznatoj plazi...ovo jezerce sa labudovima je odmah preko puta melisani jezera. ovaj drugi deo bez ovog opet da kazem pogresnog datuma je lefkada...

za one koji nisu bili na lefkadi...verujte mi na rec da su boje jos plavlje nego na slici...dok sam bila pod utiscima ja sam bila razocarana cinjenicom da mi slike nisu docarale tu lepotu...u stvarnosti je to jos lepse...nestvarno lepo...oni koji su bili na lefkadi znaju o cemu pricam...

Izmenjeno (sandraivlada)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, sandraivlada je rekao/la:

sve ovo gde je ovaj pogresni datum je kefalonija...assos,mirtos, a ova plaza sa lezaljkama I oleander na plazi I ovaj sa ogradicom je agia paraskevi plaza koja je malo dalje od melisani jezera. posto se na melisani ide u podne pre podne smo bili na antisamosu a popodne na toj lepoj manje poznatoj plazi...ovo jezerce sa labudovima je odmah preko puta melisani jezera. ovaj drugi deo bez ovog opet da kazem pogresnog datuma je lefkada...

Znam gde je plaza Agia Paraskevi, indenticno kao i Ti sam proveo dan..

Prepodne Antisamos, pa Melanisi pa plazica Agia Paraskevi:D 

Na putu Sami-Fiskardo, kad se prodje skretanje za jezero pa jos pravo sa desne strane ispod puta:)nalazi se A.P. a ima tu jos nekoliko malih plazica..

@suki

Lepe su slicice:klap:Vracaju me na Lefkadu:sunjalica::)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zimi, posebno :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo drugari,

Planiram ove godine sa devojkom a idem pocetkom jula na letovanje. Gledajuci forum i vase postove, vidim da ste super upuceni i posveceni uopste o Jonskom moru, pa se nadam da cete mi pomoci da eazresim dilemu.:D Inace na Jonskom moru nikad nisam letovao ali sam cuo da je predivno. Prosle godine smo bili na Rhodosu u mestu Faliraki rentirali skuter na 10 dana i fenomenalno se proveli.

Ove godine se dvoumimo izmedju Lefkade i Kefalonije, pa nam je zbog toga savet neophodan. U palnu nam je da definitivno iznajmimo skuter od 80cc na deset dana i da se vozimo po ostrevu i obilazimo plaze. Auto ne bi uzimali jer oboje vise volimo voznju motorom, a i isplatljivije je.. I voleli bi da budemo smesteni (ili bar blizu) nekog mesta koje je ipak zivlje i gde ima kafana kafica koji rade bar do 00h.. Ne mesto gde ima sad nekog provoda,ludila, diskoteka itd. Ali da bar nije previse penzionerski jer smo ipak jos uvek mladi par.. ako ne po odinama.. bar se osecamo tako ☺☺☺

Pa drugari ppmagajte LEFKADA ILI KEFALONIJA... i koje mesto preporucujete.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

idite na lefkadu...iz nidrija imate izlet na kefaloniju i itaku...to ce biti dovoljno da vam zagolica mastu i radoznalost pa sledece godine na kefaloniju...jonsko more je divno...parga sivota,krf, su isto tako divni...posebno krf....

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo bili u istoj situaciji tj dvoumili smo se izmedju Kefalonije i Lefkade. :neznam: Izbor je pao na Kefaloniju, iz vise razloga: zbog aviona (jer ne idemo svojim prevozom) a bus nam je mucenje toliko dugo da putujemo, zbog blizine aerodroma smestaju, zbog Lasija (ima prelepu plazu Makris Gialos i blizu je glavnog grada Argostolija). :D Tako da smo Lefkadu i druga Jonska letovalista (Krf, Pargu, Zakintos) ostavili za naredne godine. @Neca_Ima dosta forumasa koji su bili na ovim destinacijama pa se nadam da ce vam pomoci. Uglavnom gde god odete srecan put i naravno lep odmor... 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kefalonija je 3 svetlosne i 30 zemaljskih godina ispred Lefkade.

Kefalonija za obilazenje a Lefkada za zaobilazenje i to u sirokom luku. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sandraivlada to je dobar savet. Sa skuterom mozes vidjeti celi otok (kos, santorini) a ponegde samo jedan mali djelic (lefkada, kefalonija).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 sati, gogo23 je rekao/la:

Kefalonija je 3 svetlosne i 30 zemaljskih godina ispred Lefkade.

Kefalonija za obilazenje a Lefkada za zaobilazenje i to u sirokom luku. 

Hajde molim te objasni zašto tako misliš. Znam da je to ipak stvar ukusa, ali obzirom da ćemo biti ove sezone duže vremena na tim destinacijama i još nismo napravili konačan plan, voleo bih čuti obrazloženje.

Izmenjeno (Lunjo)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Сва та места су лепа, али Крф има и историјску вредност за мене.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kefalonija je meni lepsa,ostrvo na kome imate sve vrste plaza i jako puno plaza i peskovite i kamenite i sljunkovite,prelepe pejzaze ..mene je oborila s nogu i potpuno sam subjektivna

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka