tftzipcat

Medjunarodno putno osiguranje

1476 poruka u ovoj temi

Znaci preporucujete dunav osiguranje.Idemo suprug ja i beba

Obavestenje vezano za Dunav... Ne prihvataju alergije tj bilo sta sto ima veze sa kozom :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo je katastrofa, upravo me operater iz Coris Assistance obavestio da u mesto gde idem (Velika-Larisa) ne postoji lekar, više su bazirani na mesta gde ima više naših turista. Ostaje da ako ti bude potrebna lekarska pomoć pozoveš Coris da im javiš da ćeš tražiti refundaciju kada se vratiš i odeš kod prvog doktora......Isto važi i za Europ Assistance......Šta reći nego pare u džep i na put!!!

Izmenjeno (osmi_putnik)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obavestenje vezano za Dunav... Ne prihvataju alergije tj bilo sta sto ima veze sa kozom :(

U vecim turistickim mestima lekari to znaju i pisu drugu dijagnozu! Tako sam cula na Zakintosu

Imam pozitivna iskustva sa njima, to jest corrisom, pokrli su nam racun za lecenje u Francuskoj od 1000 eura. Mada je bilo potrebno malo ubedjivanja!

Izmenjeno (teddi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam Vam samo ispricao svoje iskustvo. U slucaju kako belladonna kaze da ne prihvataju alergijsko lecenje, sasvim sigurno ce se pisati druga dijagnoza. Godinama se osiguravamo kod Dunava pre samog puta i sad smo prvi put imali intervenciju koja se i po zdravlje i po naplati dobro resila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporuka za Milenijum osiguranje. Ove godine dete nam se razbolelo, doktor došao u apartman pregledao dete, odmah dao lek da popije, prepisao terapiju i ništa nismo platili. U apoteci smo dobili račun i naplatili kada smo se vratili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje lično mišljenje mima1 da je doktor došao zato što ima ljudskosti i poštuje Hipokratovu zakletvu a ne zato što imate pomenuto osiguranje. Što se tiče osiguranja sve se svodi na priču da li je Coris Assistance ili Europ Assistance, oni su ti koji ti "pomažu" i obezbeđuju medicinsku pomoć dok naše osiguravajuće kuće imaju sklopljen neki dill sa njima, bar sam ja tako razumela iz cele priče. :hladjenje:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

iskustvo od prošle nedelje, sa Uniqa osiguranjem- dete padne i slomi ruku :nesvest: , Grčka je u pitanju. Dva dana ležanja u bolnici u Solunu, pre toga pregled i inetrvencija fiksiranja kosti u Kateriniju, 4 rentgena, majka svo vreme sa njim, plaćeno -NIŠTA....Samo su svuda fotokopirali polisu i doviđenja prijatno.

To je inače moja sestra, ta mama, kojoj su neki pametnjakovići, uključujući i zeta, govorili da baca pare na gluposti, kao ne treba im osiguranje. Živo me zanima koliko stotina da ne kažem hilajda eura bi to platili da nisu imali polisu :huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slažem se Catrin21 polisu uvek treba imati, bilo koja je bolje od nijedne......nadam se da se dete oporavilo kako treba!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na pitanju, jeste :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

iskustvo od prošle nedelje, sa Uniqa osiguranjem- dete padne i slomi ruku :nesvest:, Grčka je u pitanju. Dva dana ležanja u bolnici u Solunu, pre toga pregled i inetrvencija fiksiranja kosti u Kateriniju, 4 rentgena, majka svo vreme sa njim, plaćeno -NIŠTA....Samo su svuda fotokopirali polisu i doviđenja prijatno.

To je inače moja sestra, ta mama, kojoj su neki pametnjakovići, uključujući i zeta, govorili da baca pare na gluposti, kao ne treba im osiguranje. Živo me zanima koliko stotina da ne kažem hilajda eura bi to platili da nisu imali polisu :huh:

Eeeeeeeeeenpa to je Uniqa :)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, to je Coris ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da razjasnimo sta je Coris:

Nase osiguravajuce kuce su sprovođenje asistencije u putnom osiguranju poverile međunarodnoj kompaniji CORIS INTERNATIONAL, jednoj od vodećih asistencijskih kuća u svetu i lideru u regionu, sa kojom uspešno sarađuje i u drugim zemljama Evrope. CORIS INTERNATIONAL, čije je sedište u Parizu, čini mreža od preko 40 lokalnih preduzeća širom sveta, u čijim se operativnim centrima koristi sofisticirana oprema i zapošljavaju za ovu delatnost posebno obučeni menadžeri i operateri.

CORIS Beograd, kao deo ove mreže, putem svog operativnog centra, 24 sata dnevno, 365 dana u godini, obezbeđuje asistenciju za naše građane tokom njihovog boravka van Srbije, vrlo brzo, u bilo kojem delu sveta. Asistencija podrazumeva organizaciju usluga koje su osiguranicima garantovane polisom putnog osiguranja, kao i pružanje raznih turističkih informacija i pravnih saveta u vezi sa boravkom osiguranika u inostranstvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, to je Coris ;)

Opet elementarno ne poznavanje sta je polisa osiguranja i sta se sve moze sa njom i asistenske kuce koja pruza samo uslugu u pronalazenju lekara i ostale usloge koje zavise od paketa pungog osiguranja :)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A koje osiguranje pokriva i alergije.Jedne godine kada smo isli u Egipat u agenciji su nam ponidili dva osiguranje ,jedno jeftinije oko 100din i ja slucajno pitam a koja je razlika kad ono ovo skuplje pokriva alergije a ono drugo ne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila Dunav osiguranje i žena u agenciji mi reče da pokriva i alergije.....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka