natasa

Da Li Je Neko Bio U Djerbi

37 poruka u ovoj temi

Ajde, bas me zanima! Ja sam to pitala prosle godine, ali ni tada nisamo otisli u Djerbu, a ove godine nase agencije skoro da i nemaju ponude. U svakom slucaju, lepo se provedite, i javite se kad stignete. Srecan put!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A tebi Nataša puno hvala na lijepim željama za moj duuuugo očekivani odmor. Kad se vratim, detaljno te izvješćujem kako mi je bilo i što sam sve zanimljivo vidjela.

Ja idem preko Zagrebačke agencije Kompas u hotel El Mouradi Djerba Menzel sa uslugom all inclusive. To je bila neka ultra last minute ponuda za 6.000,00 kn nas četvero, odnosno oko 800 eura. Budući da idem sa malom djecom (9 i 3 godina), uvijek uzimam all inclusive ponudu, da ne trebam razmišljati o hrani i piću jer su moji stalno gladni i žedni. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja agencija u Srbiji radi Djerbu? Ja sam skoro sve vece agencije pretrazila i nista. Interesuje me takodje kakve su plaze i da li je more toplo ?. I naravno neki pristojan hotel ako neko moze da preporuci da je u gradu a na plazi. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja agencija u Srbiji radi Djerbu? Ja sam skoro sve vece agencije pretrazila i nista. Interesuje me takodje kakve su plaze i da li je more toplo ?. I naravno neki pristojan hotel ako neko moze da preporuci da je u gradu a na plazi. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto su se svi vratili sa losim utiscima iz Djerbe,nije ni cudo sto je nema u ponudi.Nema nista da se vidi osim par hotela od kojih vecina ne moze da zadovolji.Ostrvo kao takvo nema niceg zanimljivog osim 340 suncanih dana godisnje.Mislim da treba zaobici tu destinaciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji prijatelji su bili prosle godine na medenom mesecu, i kazu da je prilicno dosadno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji prijatelji su bili prosle godine na medenom mesecu, i kazu da je prilicno dosadno!

Dosadno na medenom mesecu? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da je najbolje tamo, radi li neka agencija Djebru?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da je najbolje tamo, radi li neka agencija Djebru?

Nazalost ove godine Djerba nije u ponudi domacih tuistickih agencija, pokusaj u travel house , oni rade na bazi individualnih aranzmana ponudu za ceo svet.pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

niko kod nas to ne radi (ili nije do juna09), ja sam tamo hteo da idem, ali je to ~~500km od ovih aerodorma gde lete jat i tunis air ali ima jos jedna zackoljica - dosta je skupo! jeste jako lepo i djerba i el kantaui su dva najotmenija letovalista u tunisu i samim tim cene govore za sebe!! :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

niko kod nas to ne radi (ili nije do juna09), ja sam tamo hteo da idem, ali je to ~~500km od ovih aerodorma gde lete jat i tunis air ali ima jos jedna zackoljica - dosta je skupo! jeste jako lepo i djerba i el kantaui su dva najotmenija letovalista u tunisu i samim tim cene govore za sebe!! :rolleyes:

uh...500 km...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi moji,

Ove godine bih isla u Tunis. Videla sam da je prelepo more a i plaze na ostrvu koje se zove Djerba, beli besak , tirkizno more, savrseno. Ako je neko bio ili ide, savrseno. 

Svaka informacija dobro dosla, jos ako bude neko drustvo...

Isla bih polovinom jula, ali jos ne znam preko koje agencije jer, koliko sam videla ,radi agencije Sunline,ali mi se hotel nikako ne dopada, ja bih ipak sa 5*.

Pozdrav svima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio ove godine na Djebi, kakvi su utisci, u kom hotelu ste boravili, plaze kakve su?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nazalost ove godine Djerba nije u ponudi domacih tuistickih agencija, pokusaj u travel house , oni rade na bazi individualnih aranzmana ponudu za ceo svet.pozdrav

Da li se nešto promenulo od 2009? Planiram jesenje putovanje u Tunis, i ako postoji mesto gde bih išao, to je Djerba. Da li je moguće da niko od naših to ne radi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Đerbu radi, a radio je i prošle god. SunLine, od koga su i drugi preuzimali taj program...

Šteta da nema u ponudi neki kvalitetniji hotel... Ima samo jedan iz lanca EM... očaj živi...

Imače je Đerba postalo "Libijsko ostrvo"... Posle puča u Libiji, tamo su se nastanili

imućniji Libijci - i to u većem broju, tako da se i kakrakter ostrva izmenio - nije to više cool & easy ...

Došli divlji i oterali pitome - bilo malo i nekih "petardi" :hahaha: ... istorija se ponavlja... :azdaja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka