joca

Mega outlet i fashion outlet u Solunu

214 poruka u ovoj temi

A gde ja da nadjem taj bus do soluna? I kako da znam red voznje ? :blush: A jel to za snizenja vazi za Cosmos ili i za cenatr Soluna ?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

je li neko negde u Solunu naišao na kvalitetne kofere povoljno - tipa American Tourister i bolje? Ako jeste, molim instrukcije, gde i pošto?

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A gde ja da nadjem taj bus do soluna? I kako da znam red voznje ? :blush: A jel to za snizenja vazi za Cosmos ili i za cenatr Soluna ?

Hvala

U Polihronu ces lako naci stanicu,a red voznje imas ovde http://www.ktel-chalkidikis.gr/index.php?act=viewCat&catId=1016 Kad stignes u Solun do Cosmosa mozes taksijem ili lokalnim busom, nije daleko.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Covek je pitao niko da odgovori,

a ja bih ujedno ponovio pitanje,

da li neko zna datume ili period kada krecu oni pravi popusti (cosmos)?

Bio sam pre 4 dana i jos uvek je sve bilo oko 30% .. zara, h&M... nista spec, prosle godine znam da smo nasli na mnogo bolje popuste, doduse avgust period ..

dakle jel ima neki tacan period kada krece, ili zbog krize nece nesto da spustaju previse..

pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 15. jula krecu najveca snizenja.

Izmenjeno (Coxy)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sada su popusti od 14.07. ali ih ima i u avgustu i u septembru samo što ostane deseti deo od robe koja je sada na početku.Pogledati na Šoping u grčkoj. Kasnije nema skoro ničega

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio u Solunu pre 5 dana.Popusti su poceli ove godine 14.07. i u zavisnosti sta trazite popusti mogu biti dosta dobri.Mada radnje poput H&M su me potpuno razocarale ove godine jer im je u odnosu na proslu godinu ponuda daleko manja a i popusti takodje.Ocekujem da veci popusti krenu od naredne nedelje.U avgustu i septembru imate daleko manji izbor tako da iskoristite dok je ponuda kako tako dobra.

Kriza u Solunu se oseca na svakom koraku, sto se naravno odrazava i na sam shopping.Ranijih godina niste mogli da hodate Tsimiski-jem od ljudi a Zara,H&M,Bershka i slicne radnje su bile poput "mravinjaka".Ove godine je potpuno suprotna situacija pa je H&M bio poluprazan kad sam bio tamo.Primetno je da ima manje ljudi i turista po ulicama.

Ako idete u Solun zbog kupovine u Zari,Bershka,Stradivarius i slicne marke onda moram reci da te radnje ni po cemu se ne razlikuju znacajnije od svojih Beogradskih ogranaka.Naime, npr. Zara u Solunu i Zara u Beogradu se po cenama skoro i da ne razlikuju, te kada je beogradska Zara ima popuste cene su prakticno iste.Ponuda je takodje prakticno ista a i kvalitet robe.

Moj savet je da ako vec idete u Solun na shopping da iskoristite i kupite marke koje ne postoje u Beogradu(H&M, Nafnaf...) ili onu kvalitetniju robu(i skuplju)koje su na popustima po cenama koje u Beogradu mozete samo da sanjate.Moj predlog je Mega Outlet u Solunu.Ako idete busom do njege mozete stici iz Ignatije brojevima 2 i 8(to su busevi koji idu ko Ikee) i posle nekih 20 minuta voznje sidjete na Kalamares stanicu i sa leve strane je Outlet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,mene interesuje gde ima najvise decije garderobe po povoljnim cenama?U Jumbu nikada nismo bili,pa ako moze neko da mi kaze odprilike cega sve ima i kako se krecu cenu.Klinac polazi u prvi razred,pa smo mislili da iskoristimo i tamo kupimo sve sto nam treba,ranac...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče prošli Ikeu, Intersport, Sprider i Jumbo i fri šop Evzoni.

U Ikei ima veoma povoljnih komada nameštaja, ako neko ima kako da ponese sto za komp. imaju ga po 60€ (dimenzije kutije su 1,5m sa oko 70cm, debljina 7cm). Mi smo već razmatrali da li da razgledamo krovne nosače (koji se inače prodaju na nekoliko mesta u istoj ulici u kojoj je Ikea, thule) Osim što se može naći svakojakih sitnih i krupnih korisnih poklona, Ikea je i zgodno mesto da se ruča, mada je bila velika gužva. Ručak je u proseku od 5-7€ pa naviše, mada ima raznih kombinacija. Svo osoblje govori engleski i veoma su ljubazni. Toaleti su besprekorni i prilagođeni i za decu, a za 0,5e iz automata se u toaletu može kupiti četkica za zube i pasta za jednokaranu upotrebu (da se operu zubi posle ručka, a pre puta ;).

Za tax free račun, koji se dobije bez odlaganja u odeljku customer service, mora se potrošiti namanje 121€. Povrat poreza je 10% iznosa i dobija se u fri šopu kad se overi račun na carini.

Intersport - slabo ima robe snižene više od 20-30%, a to je i dalje dosta skupo.

Sprider je krenuo u totalno sniženje 22. jula. Radnja beše puna turista iz Srbije i Rusije, a od stvari sniženih 80% bilo je uglavnom ženske garderobe. Prilično je razgrabljeno, jer je bilo sukanja i panalona i sakoa po 6€ komad u veličinama 40 i 42 :D Veliko hvala nacafaca za informaciju.

Jumbo - ispod očekivanja. Veliko jeste, ali uglavnom nema igračaka i odeće za decu školskog uzrasta, a ono čega ima nije kvalitetna odeća ni za malu decu i većinom su neke drangulije. Pretrpano je stvarima za plažu, ima i kvalitetnih suncobrana po 20€, ali preovladavaju kineski jeftiniši.

Sveske su B formata, tanucke i/ili skupe (2,99€). Playmobil igračke imaju, ali vrlo slab izbor, a i ništa od toga nije bilo na akciji.

Mislim da bi Kou-Kou bio bolji izbor, ali posle svega za to nismo imali vremena.

U fri šopu našli farmerke za decu (Levis dečiji, Lee i Wrangler vel 23, 24) za 15 (Levis) i 10€ :klap:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da slučajno neko nije video da se u nekom od solunskih mall-ova prodaje moto oprema (kacige, jakne i sl.)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u agios dimitriou ima bar 3 radnje a u okolini još 3

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li vazi tax free za sve radnje u Grckoj?Npr za Jumbo,H&M...Ako ne vazi za sve neka napise neko zna za koje vazi?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uvek je na izlogu označeno ,a i kod kase da li daju tax free.Jedino varira limit.Nigde nije manji od 100e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koliko je udaljen aerodrom u Solunu od centra?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna Google maps: 13.5 km (od Bele kule do ulaza u terminal)

Izmenjeno (cmoka80)
Nepotrebno citiranje ako se odgovara ne predhodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka