moremore

Tunis u oktobru

23 poruke u ovoj temi

Pozdrav!

slabo ima svezih tema o tunisu,a ja bih nesto bas tamo

kakvo je vreme sada polovinom okt  za kupanjei koje agencije ga imaju u ponudi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sunline pozovite, moze da se kupa, toplo je, moze da se desi da padne kisa, zato birajte hotele sa unutrasnjim bazenom, i savet birajte bolje hotele van lanca Mouradi

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Lidija J

vec sam ih kontaktirala ali jos nisam dobila ponude jer je vikend

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na sajtu sunline ukucajte destinaciju, polazak npr 7.10... imaju cene

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@moremore Sta bi? Odoste li u Tunis? 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunis ukinuo PCR i obavezan karantin za vakcinisane

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo sto je kasno, izgubili su 2 godine turiste, nisu se snasli u doba korone, ali neka ostane tako bar za sledecu godinu

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@bianca ja se ipak ne bih usudila sada da uplatim, koliko god da su povoljne cene. Da je Egipat u pitanju možda i bih, ali je Tunis nestabilan :neznam:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@RANIA Apsolutno se slazem, uz sve moguce negativne zdravstvene "developments", kod njih su interni politicki problemi jos veci - osim lose domace politicke situacije, opasnost od teroristickih napada je uvek prisutna, pogotovo sto su otvorili i granice prema Libiji. "Sabur", sto bi Turci rekli, tj. strpljenja. strpljenja...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, pa stvarno mi se smucilo -  posle samo 11 dana "slobode", Tunis od danas ponovo uveo PCR test star 72 dana, cak i za propisno vakcinisane! Pored toga, cak i ako se putuje u organizovanoj turi sa agencijom, nevakcinisani moraju biti u obaveznom karantinu sedam dana u jednom od karantinskih centara, o svom trosku, a vakcinisani sedam dana u samoizolaciji! Sad su sebi stvarno zapecatili turisticku buducnost! A taman sam pocela da planiram (citaj mastam) o Mahdiji u junu:ljutko:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja juni računala kao siguran, još sam htela da dupliram smenu... Šteta, ali očigledno ništa od toga.. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da se ne treba uplaćivati bar dve nedelje pred put, kakva je situacija, ni to nije 100% sigurno. Ja sa bila rešena da ponovim u septembru, ali ništa od toga, a kako stvari stoje ni sledeće godine najverovatnije. Tako da se selim na temu Kipar:neznam:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sunline pozovite, moze da se kupa, toplo je, moze da se desi da padne kisa, zato birajte hotele sa unutrasnjim bazenom, i savet birajte bolje hotele van lanca Mouradi

Ima li nekog dobrog razloga za izbegavanje ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka