Rajka

HANIOTI

2095 poruka u ovoj temi

Ove godine planiramo u Hanioti,

Rezervisali smo hotel Lesse zbog dobrih preporuka na TripAdvisor-u i ovom forumu.

Termin kraj jula, PP za dvoje odraslih i malo dete 608 € ukupno za 7 dana (dobili sve sajamske popuste i za rane uplate..)

Ono što me dodatno zanima su plaže u okolini do 15-tak km, npr. Ksenija (koji deo je najbolji za decu?) i sve druge preporuke su dobro došle.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Krajnje desni deo plaže, posmatrano ka moru, zbog dugog plićaka za decu i prirodne hladovine.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, Interesuju  me utisci za  vili Susuras 2 (Sousuras 2) u Haniotiju ,  napravila sam predrezervaciju preko Sab travel agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo sam shvatila da se vila Doctors Sousuras pojavljuje i kao Sousuras 2, pa ako je neko bio,molim Vas za utiske.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 4/3/2017 at 11:01, Nancy-uvek za put! je rekao/la:

Ove godine planiramo u Hanioti,

Rezervisali smo hotel Lesse zbog dobrih preporuka na TripAdvisor-u i ovom forumu.

Termin kraj jula, PP za dvoje odraslih i malo dete 608 € ukupno za 7 dana (dobili sve sajamske popuste i za rane uplate..)

Ono što me dodatno zanima su plaže u okolini do 15-tak km, npr. Ksenija (koji deo je najbolji za decu?) i sve druge preporuke su dobro došle.

Pozdrav!

@Nancy-uvek za put!U Haniotiju je vrlo pristojan  ali već od polovine juna i prilično prebukiran taj desni deo plaže (desno od kanala, gledano ka moru). Skroz levo na slici narandžasta linije je kanal, Žuto sam obeležio prolaze do plaže, crveno je hotelska plaža hotela Pella beach, a od plave strelice desno ide plaža Molos. Sa 1 i 2 sam obeležio nama omiljene delove gradske plaže u Haniotiju, mada je, ponavljam, gužva prilična već u junu. Ksenija je za preporuku i to srednji deo plaže, ima delova i uređenih i neuređenih.

Hanioti.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 4/24/2017 at 15:57, Dowie je rekao/la:

@Nancy-uvek za put!U Haniotiju je vrlo pristojan  ali već od polovine juna i prilično prebukiran taj desni deo plaže (desno od kanala, gledano ka moru). Skroz levo na slici narandžasta linije je kanal, Žuto sam obeležio prolaze do plaže, crveno je hotelska plaža hotela Pella beach, a od plave strelice desno ide plaža Molos. Sa 1 i 2 sam obeležio nama omiljene delove gradske plaže u Haniotiju, mada je, ponavljam, gužva prilična već u junu. Ksenija je za preporuku i to srednji deo plaže, ima delova i uređenih i neuređenih.

Hanioti.jpg

@Dowie 

Hvala puno na trudu i preciznim objašnjenjima.

Zato volim ovaj forum i divne ljude na njemu, koji se trude da pomognu!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Društvo... Prvo: čitam ovaj forum i pratim još od 2011... Verovatno (sigurno :) ) je neko nešto do sada pisao na ovu temu,ali ja to sada ne bih mogao naći,nema šanse! Stoga,neka mi niko ne zameri. Prvo,bio sam u Haniotiju još tamo neke 2001-2002... Davno... U vili Petrakis i bilo je fenomenalno... Rešio sam da se ove godine sa porodicom vratim tamo (supruga,ja,19-godišpnja ćerka i 9-godišnji sin...). Idemo kolima. Ono što želim je: duplex apartman za četvoro,bliže plaži,a,dovoljno blizu i centru. Izbor mi se suzio na sledeće:

1. Stelios - malte ne na samoj plaži,mogućnost parkiranja,blizu centar,blizu molos... Ono što me malo nervira je uz veoma jaku cenu smeštaja (razumljivo uz sve ovo malopre navedeno),klima se doplaćuje. Rekao bih da su oni jedini u Haniotiju.

2. Natasha - blizu plaža,centar,molos,parking ispred vile... Nisam siguran za veličinu smeštaja (hteo sam duplex...).

3. Arhontiko - jako blizu centru i plaži,lepo izgleda spolja (za unutrašnjost nisam siguran,nema baš puno slika na sajtovima agencija)

4. Botanika - Veeeliki prostor,bar se meni tako čini. Lepo sređeno unutra. Blizu centra,ali malo dalje od mora...

5. Delta - Odmah preko puta Botanike (kod picerije Roma),blizu trga,malo dalje od mora (oko 300m bar). Izgleda mi na slikama novo,jako lepo sređeno. Problem i Botanike i Delte bi mogao da mi predstavlja parking. Ako neko zna gde se tu u blizini mogu parkirati kola,neka napiše.

Hvala vam svima u napred na info o bilo kojoj od ovih vila. Ima još jedna stvar koja mi je jako bitna: LJUBAZNOST DOMAĆINA! To bi mi bila i presudna stavka za ovu priču,tako da vas molim da mi obavezno pišete i na tu temu. Još jednom: HVALA,HVALA,HVALA! Unapred :) !  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :) Ako moze mala pomoc oko smestaja- treba mi duplex apartman, a u agencijama su u ponudi uglavnom studio apartmani. I zanima me da li su velike guzve na plazama u spicu sezone s obzirom da sam citala i videla na slikama da je plaza uska. 

Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U špicu sezone gužve su poprilicne na plazi. Treba otići ranije na plažu da se zauzme mesto ili lezaljka. Medjutim, ko je autom može malo da se prošeta, ima lepih plaža u okolini, valjalo bi ih obići.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko da mi kaze o Vilama Gramatiki ili Mina? 

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko da mi kaze da li je danas kisa u Haniotiju..ili je bila jutros. 

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kisa je bila jedno 5 minuta. Pre i posle kao a je i nije bilo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moguce da niko nije bio u vili Mina? (Preko Argusa npr)  Da li ima neko da moze da kaze nesto vise o njoj....npr da li menjaju posteljinu, da li ima peskira, wifi... da li je cisto?? :)  biloooo sta :)) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

planiramo za vikend opet u Hanioti nakon 4 godina preskakanja.

Zanima me da li se nesto promenilo u vezi parkinga, onaj divlji paking je bio katastrofa i nije se znako ko pije a ko placa. Da li je mozda neko placao privatni parking u ogradjenim placevima za parkiranje i slicno, svaka pomoc je dobrodosla...

hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumaši,

Da li je neko skorije bio u Vili Sousouras u Haniotiju? Vidim da je uz magistralu pa se brinem da nije bučno :-(. Je l 250m realna udaljenost od plaže? 350m od centra?

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907221
    Ukupno poruka