matejas

NEA FLOGITA

1464 poruke u ovoj temi

Pozdrav svima koji su se vratili ili tek idu na Flogitu. Mi smo uplatili vilu Jakobos od 10.08. Malo sam se razocarala posle citanja nekih komentara. Da li neko moze da napise kakve su cene u Flogiti? Lezaljke, giros, voda, pekare, restorani....

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Lezaljke idu uz pice kafa do 10h 2evra,giros junior 2,30 midium 2,50 i kako ga oni zovu regular 2,80 eura,suvlaki 2,7 pileci 3 eura a porcija 6 e,2 cizburgera i pomfrit 6e,2 hamburgera i pomrit 5 e,pica od 9 e pa navise,nema na parce.grcka salata 5-6 e.u restoranima sve zavisi sta ces jesti.Voda paket 6 flase 1,5 eura a ima i za 1 euro,hleb o,70 centi,krofna u pekari 1 e na plazi 2,

Plaza peskovita i dosta dugacka ima dosta plicaka,ima malo sljunka na ulazu ali se naviknes nista strasno.Motorista na malim prdavcima ima ali ne toliko kao sto neki kazu bar u delu gde sam ja apartmani corfu.Voda ujutru bistra popodne se malo zamuti ali je cista i ima malo trave opet nista strasno.Komaraca ima ali raid i autan resavaju problem.Vikendom je veca guzva.Pitaj sta te jos zanima.Pozz iz Flogite.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odogovru. Samo jos par pitanja imam. Kakve su cene povrca i voca i da li pijaca radi svakog dana? Da li u Flogiti postoji mesara ili je bolje kupovati u Lidlu? Generalno, da li je najbolje odmah prvog dana otici do Lidla i snabdeti se, posto prema komentarima izgleda da su lokalne prodavnice preskupe?  I sta ima od sadrzaja za decu? Da li postoji u mestu apoteka i lekar? 

Ispalo je previse pitanja:)

Hvala unapred.

Izmenjeno (suki)
nema potrebe da se citira post iznad vaseg
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dani,

Ja sam kupovala u Galaxisu u Nea Moudaniji, cene su iste kao u Lidlu ili Masutisu, a odlicno su snabdeveni. Imaju svoju marku Galaxis kao sto Maxi npr.  ima marku 365 i cene su jeftinije. Nea Moudanija je vrlo blizu Flogite kad idete starim putem a ne auto putem i izbijate tacno na Galaxis. Nisam primetila mesaru u Flogiti.

Pijaca radi svaki dan do kasno u noc.

Od sadrzaja za decu ima svasta, parkica sa ljujlaskama nema puno, mozda jedan ili dva ali ima luna park u Nea Plaji i u Flogiti ima dzidza bidza. Ne znam kolika su vam deca :-)

Ima i lekar i apoteka ali se oni nalaze u selu, u gornjem delu kod crkve.

Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima , 

Mi smo dosli pre dva dana u Flogitu i utisak je veoma lep , ne bi se slozio sa clanom Paki80 sto se tice cena , delimicno je upravu ali nije bas to tako kako zvuci. Na plazi na lezaljkama ja vec dva dana pijem pivo i cena je 2,5 Alfa , 3,0e Hajneken s obzirom da ste na moru u sezoni moslim da je cena korektna ako uzmemo obzir cene istog tog piva na Adi u Beogradu a prizor se ne moze porediti ni priblizno :) Giros ima od 2,3-2,8e negde se naplacuje dodatno caciki ali npr ovde gde ja uzimam uz taj regular giros od 2,8e dobija se gratis caciki. Uvece cene jesu malo drugacije sto se tice piva , naime moze se popiti pivo i za 3e ali i za 4,5 alo zato to pivo nije Alfa nego dosta kvalitetniji Paulaner ili malo manje kvalitetnije neko pivo ali stvar ukusa , u Beograda je taj isti salvator od 250-350 dinara u zavisnosto koji , na kom mestu , u koje velicine pijete. Dakle jeste skuplje ali na moru ste pa ne mozete ocekivati cene kao u Srbiji , uostalom kladim se da je jeftinije nego u Crmoj Gori , pogotovo ako se uzme u obzir da su lezaljke uz pice free. Internet je korektan , uvece i ujutru mnogo bolji jer se manje ljudi prikaci , ali i preko dana je sasvim dovoljan da se na brzaka pregleda fb , procita mail , pogledaju rezultati itd :) pijaca uvece radi do kasno , ima svasta nesto , crne za nijansu skuplje ali ne strasno. Na samom pocetku setalista imaji dva lokala jeda  do drugog koji prodaju hot dog , krofne i razne takve zezalice , u levom lokalu zove se cini mi se coffe and donut ima neke "krofne" valjkastog oblika Prelivene belom cokoladom i mrvljenim cini mi se lesnikom a unutra punjene predivnim pudingom od vanile , kostau 1e vrede svaki cent :D Sto se prodavnica tice , ja kulujem u nekoj u sporednoj ulici , razne su cene , opet sigurno se moze naci dalje negde jeftinije , mozda cemo ici danas do lidla mada ako i ne odemo necemo umreti sa ovim cenama. Voda palovanje od 6 flasa je 1,2e verujem da ima i jeftinije , sveps sok ginger ale koji se retko moze naci u Srbiji je 0,6e limenka , ja ga licno obozavam , ima i mohito sveps its cene su o,10 e gore dole. Hleb i peciva kupovao nisam tako da o tome nemam pojma. U restoranima su cene onako , nista spec u odnosu na Bg , lignje pohovane 6e , skampi 6e , pomfrit od 2-3e kako gde , lignje przene 9e porcije su solidne , npr ove lignje od 9 e przene porciju nisam mogao da pojedem ona je prevelika. Sladoled je vrhunski , nemoj da vas prevari cena kugle od 1,5 , njihova jedna kugla je ogromna kao tri regular kugle u nasim poslasticarnicama. I uzmite kornet od 0,5e on je vrhunskiiiii. prosetajte malo gde vidite na cosku da se prodaje i gde je velika guzva to je pravo mesto :D Voda je blago receno fenomenalna , cista , prijatna , ulaz nije strasan kao sto neki pricaju makar ne kod mene u delu gde se kupam ispod Razzmatazz kafica , ja sam ronio ovih dva dana toliko je cisto i lepo da sam prezadovoljan sa te strane sa druge strane ne mozete mnogo toga videti tek po neka skoljka i slicno :) Talasa na moju zalost nema , tek malo popodne ali ko ne voli talase bice zadovoljan :) Koga nesto zanima neka pita ;) Za sada je sve ok , nadam se da ce tako i ostati. Sto se tice vile Angelos , nista spektakularno , moze uvek i bolje ali i gore, na moru smo pa se ne zadrzavamo previse u njoj . Eto toliko .

Pozdrav

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas si me ohrabrio, s obzirom da mi idemo u Flogitu za petnaestak dana.:D

Da li si mozda video reklamu za food delivery (kuvane hrane) koji je već neko spominjao da se dele flajeri na plazi?

I napiši utiske o mestu, kako sve to izgleda uživo i danju i noću:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iskreno nisam video to za food delivery, ako primetim poslacu ti poruku. Sto se tice mesta stvar ukusa , meni je mesto superica , ima sve sto je potrebno, nije mrtvo a opet nije ni previse "ludo" tako da je balans fenomenalan , za sve generacije definitovno. Mi smo stigli u nedelju osetno je bilo vise ljudi jer su srucili iz okolnih mesta i iz Soluna , sad vec ima manje ali daleko od toga da je prazno vec samo nfino popunjeno , plaza je ogromna samim tim nemoguce je da se ne nadje neko odgovarajuce mesto :) Uvece je fino , ima korzo za setnju , ima restorana , kafica itd pa ko sta zeli , ili pak kupis sangriju i zabodes se na plazi i uzivas u blagim talasima i vetru :) Svaka opcija je po meni dobra , uostalom imate desetak dana da sve isprobate :) Suma sumarum mesto nije veliko ali ima se neophodno da provedete jedan veoma lep odmor . Naidje kad kad neki iskompleksirani klinac koji ce turirati neko prdavce od motora ali to ima u svakom mestu , ovde cak i ne toliko, kao i seljanija sa muzikom iz autu , tu imate jednog komsu sa audijem izlupanim neke lila boje , on vam operira po kraju , ali izgleda nema dovoljno benzina pa ga ima tek par puta dnevno :D Prezivecete svakako tu ciganiju , nista ni priblizno strasno da vam moze pokvariti letovanje , samo pozitivno i uzivajte. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma to su samo sitnice, raduje me da su one "bitne" stvari zadovoljavajuće tj plaža, more i ...:neznam:

Uživajte

Izmenjeno (anelej79)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro veče!

Mi smo se vratili juče iz Filogite. Slažem se sa Paki80 u mnogo čemu, ali ovo je nama bilo jako prijatno letovanje. More je čisto i toplo, što je nama bilo jako bitno, jer smo letovali sa detetom. Luna parkovi su povoljniji nego u Paraliji, ili Olimpik Biču, 0,5-1 evro. Restorani jesu jaaaako skupi, njih zaobilazite, a i hrana ima je očajna. Slažem se da ceo utisak kvare ludaci na motorima, koji su aktivni posle 11h, ali ništa prestrašno.

Mene zanima sledeće- zašto su svi oduševljeni vilom Bouzalis, kada je UŽASNA!!!???? Terase malecke, sve nabijeno, jedni drugima na glavi, nema vazduha...ma katastrofa...mi smo svaki dan prolazili pored i čudili se i smejali...

Sve pohvale za vilu Mavridis, u kojoj smo bili!!! Nećete pogrešiti ako tamo odsednete!

Penzosi dolaze svaki dan, ali odlaze u 13h, mada su locirani samo na plaži kod palmi, blizu pijace. Ako krenete par metara dalje, plaže su prilično prazne i mirne, sa lepom muzikom.

Preporučujem musaku u restoranu Pizza Ok. Dovoljne su dve porcije za troje. Pizza im je bzvz, bez obzira na naziv restorana :)

Za sva pitanja, tu sam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo taj restoran Pizza Ok procitao sam da rade delivery. Sto se cena tice i kvaliteta ukusi su razliciti , ja sam zadovoljan za sada a i cene su ako poredim sa Beogradom za nijansu skuplje ako ne i iste. Mi smo danas u Tommy-ju klopali mix Gril , ko je gurman i voli meso neka proba. Porcija kosta 7,5-8,0e imate tri kombinacije dve kostaju 7,5e a jedna kosta 8,0e u sve tri kombinacije dobijate pomfrit , paradajz , sos i meso ( tu je sada varijacija na temu pa birate ) porcija je ogromna , nas dvoje jedem glat jednu , a i kvalitet je bio i vise nego ok. Takva porcija bi kosta od prilike 750-850din u Beogradu, dakle ne vidim neke prevelike razlike. Sigurno da ima i skupljih "restorana" ali imate dovoljno vremena da na miru pogledate i odlucite se za vama odgovarajuce. Sugestija da uvece prosetate do Nea Plagie , ima veoma lepih kafica i pabova , pritom ko ide sa decom ima mini vasar ako tako mogu da nazovem :) Ako se odlucite pak za setnju na drugu stranu suprotnu od Plagie , ima lep korzo , par lepih kafica ali je mrtviloooo,steta ali mozda u narednim godina i taj deo zazivi. Ako kojim slucajem neko voli pedolinu cena je 12e sat vremena , ima jos da se rentira skuter , pa one voznje bananom i ostalim "rekvizitima" :D Bezalkoholni kokteli 5e , alkoholno 7-8e to je neka najcesca cena , pivo 2,5-3,5 evrica , bacardi brizer 5e, cedjeni sok pomorandza 2,5e itd itd to su cene u kaficima , uz to uvek se dobije neki cips ali i mix nekog ind.oraha i slicno , dobro svakako legne :) Veceras je mozda bila neka akcija ali mozda i ne nisam siguran pa je cena tekile 5 shotova (casica) 5e. Na samoj plazi imate salate kostaju 4,5evrica , ja sam konkretno jeo cezar i nije losa verovatno to sad zavisi od mesta gde se kupate odnosno koji je lokal u pitanju jer sigurno ne prave svi isto. Toliko za sada.

Pozdrav ;)

Evo prilozio sam jednu sliku "panorama" , nadam se da se koliko toliko vidi . 

20160803_142940.jpg

Izmenjeno (skora)
Dodao fotografiju
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super za informacije, ipak je lakše kad kreneš sa već nekim "predznanjem":D.

Kakve su cene musake i sličnih jela u tom Pizza Ok restoranu.

Ne mogu da pronađem na google mapu taj restoran (verovatno nije označen), gde se tačnije nalazi. Mi smo u blizini Manolisa, pa me bas zanima da li smo na "pravom" mestu :rolleyes:

Thanks za informaciju da rade delivery, jer  me je bas-bas obradovala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Restoran se nalazi odmah pored pijace koja je u maloj šumici :D, na počeku glavnog šetališta. Ne znam cene ostalih jela. Imaju odličnu ponudu pica u smisli, mala, porodična i velika i stvarno je velika, a cena te velike je 11 eur i ukusne su s obzirom da Grci i nisu neki majstori za pice. Npr. u jednom od kafića na plaži pica je 10 eur veličine 2 šake i nazivaju je familly.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/14/2016 at 13:50, skora je rekao/la:

Pozdrav svima ,
Mi smo uplatili za 31.07 apartman u vili Angelos , 

Pozdrav,

posto smo i mi uplatili istu vilu ali od 10.08. molim za info kakav je smestaj. Posebno me interesuje kakav je polozaj vile u odnosu na pijacu, park, luna park, najbolji giros, i ostala najbolja mesta vezana za hranu. Takodje, kakav je deo plaze koji je najblizi smestaju posto smo sa malom decom pa necemo moci da se puno udaljavamo i istrazujemo.

Hvala unapred.

Izmenjeno (Dani037)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice same vile nista specijalno , blizu je same plaze , bukvalno na 30-40metara , i po meni koliko sam do sada mogao primetiti ovde je najlepse za kupanje mada nisam na previse mesta bio ali kroz pricu sam to mogao zakljuciti , vikendom je veca guzva ali je je plicak dugacak pa ne bi trebalo da imate problem zbog dece ali pak i ako imate na levu stranu idite ka fontani i pijaci i guzve generalno nema. Pijaca je udaljena nekih 10tak minuta laganim hodom , koji minut gore dole , nije zaista problem prosetati do nje. Luna park veliki koliko sam video ima jedino u Potidei , u samoj flogiti ima na par mesta manjih varijanti i to je jako blizu. Preporuka uvece kad nije previse toplo prosetajte do Potidee jer nije mnogo daleko a ima i za vas a i za decu svasta nesto. Sto se tice girosa mnogi su hvalili taj kod Tomija , a meni na primer je najbolji ovaj u zgradi do apartmana , bukvalno se sa terase moze naruciti :D Ukusi su razliciti , ni Tommy nije daleko pa uporedite :) Mi smo u apartmanu na drugom spratu , sve je korektno , nemam neke prevelike zamerke, mada ne ocekujte neki luksuz :)Danas su nam posteljinu i peskire promenili tako da nekih vecih negativnih utisaka necete imati. Ako vas jos nesto zanima tu sam ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam pitanje za sve one koji su u Flogitu dosli kolima. Da li postoji posebno iskljucenje sa autoputa samo za Flogitu ili je prema onome kako se vidi na Google mapi zajednicko za Nea Plagiu i Flogitu? Da li je iskljucenje lepo oznaceno i uocljivo sa autoputa, tj. da li postoji neki orijentir kada smo blizu iskljucenja? Drugo pitanje je kako je najlakse doci do Lidla u Nea Moudania-i? Da li se ukljuciti ponovo na autoput pa se na sledecoj petlji iskljuciti? Na Google mapi izgleda da postoji put paralelan sa autoputem koji vodi do Lidla. Ne znam da li sam u pravu. I jos pitanje za kraj, da li je neko isao u Jumbo koji se nalazi blizu Soluna i ako jeste, neka napise utiske i da li vredi otici. Hvala svima unapred.

Izmenjeno (Dani037)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka