Baša Mrkalj

Dasija ili Moraitika?

20 poruka u ovoj temi

​Vila ''Bella Grecia" je odlican smestaj u svakom pogledu.Nema greske.U okviru vile je sa jedne strane supermarket a sa druge pekara i poslasticara.Unutar vile lep bazen i u uvek cist,veliko dvoriste sa hladom ali i lezaljkama oko bazena.Plaza je relativno blizu i sasvim je OK.Velika,prostrana sa cistom i toplom vodom...Srecan put!

​Videla sam da se ona nalazi na samoj magistrali. Koliko je ta magistrala "prometna" jer bismo sa bebom prelazili svaki dan preko nje?( možda malo bzvz pitanje, ali.. :) ) Da li biste mi mogli preporučiti neki dobar smeštaj ispod magistrale?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

DrSt,
Ukoliko budete smesteni ispod magistrale onda cete morati do prodavnice,pekare i tome slicno da idete preko iste. Magistrala jeste prometna ali nije auto-put..:)...Osim toga imate pesacke prelaze mada ih mi nikada nismo koristili.Postoji ogranicenje koje se uglavnom postuje i veca su opasnost motori nego automobili.Ja sam letovao sa dva mala deteta i nisam imao problem ali posto je kod vas beba u pitanju a pritom do plaze ima da se malo i pesaci onda bih vam preporucio da zaobidjete Krf ove godine ili da uplatite neki hotel na plazi. Moja preporuka je hotel "Messonghi Beach" koji se nalazi na samoj plazi i ima ogroman vrt ,bazene,animatore za decu a za one malo vece poput nas,tematske veceri sa happy hour varijantama...Rade ga neke nase agencije http://www.travelland.rs/sr/item/messonghi-beach-hotel-3*-krf-leto-2015/1365#.VWB8HlWSyPY ali se moze rezervisati i za manje novca preko nekih booking sajtova.Naravno ima i jeftinijih smestaja koji se lako mogu naci i na ''boom" ako vam vise odgovara.Ono sto i dalje tvrdim (iako se mnogi nece sloziti samnom) je da treba zaobici Gouviu,Dassiu,Benites a narocito Kavos ,osim ako ne zelite zurke,provod i brdo pijanih engleza koji povracaju gde stignu.(Kavos).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jotev Hvala na odgovoru.:thankyou: Mi smo se za Krf odlučili jer mm ima veliku želju da poseti Vido. Sada počinjemo da uzimamo u obzir i Skopelos, Skijatos ili Krit jer planiramo avionom da idemo. Ipak, bebac je na prvom mestu.:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Moraitici ima i ispod magistrale jedan jako dobar super market i nekoliko praznjikavih,sa malom bebom neće biti lako obići Vido,najbolje bi bilo da suprug sam ode da ga poseti dok vi čuvate vašu bebu u sigurnoj hladovini,neko mišljenje turističkih radnika je da treba izbegavati ostrva sa baš malom decom,mada ako idete avionom ona su vam bolje rešenje,jedino što od tog ostrva nećete moći baš puno da vidite,zato treba izabrati dobar smeštaj na dobroj plaži a to vam Moraitika pruža.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče Vida takav je i bio plan. Mi u hladovini, a muž na Vido. Što se tiče supermarketa verovatno sa bebcom ne bismo išli, već bi samo jedno išlo u nabavku ( verovatno muž, on nam je zadužen za prenos  :) ). U opciji su nam još Skijatos ili Skopelos. Vidim da su to ostrva koje baš dosta ljudi preporučuju za odlazak sa decom. Ukoliko naš konačan izbor bude Moraitika sigurno ću podeliti svoje utiske i iskustvo na forumu i tako nadam se pomoći nekom pri odluci. :cvetak:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka