Troskot

Shopping u Sofiji

115 poruka u ovoj temi

Био сам у суботу у Софију 04.042015. Год. У ТЦ Сердика и "Рај" Попуста до 70% је било у неким радњама, али сам гледао искључиво мушку гардеробу. П. С. Купио мајцу за 10 лева

Izmenjeno (МиланМ)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo ja sam nova interesuje me koji od trznih centara mi predlazete za kupovinu haljine za maturu?pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planirala sam da idem u shopping u Sofiju 26.decembra, ali mi mnogi kazu da je bolje tek tamo vikend 9.januar ili cak 16.januar, jer tek tada krecu velika snizenja. :neznam:

Iskusni putnici dajte neki savet. :smajl:

Izmenjeno (roki_)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam planirala do Sofije oko 28. decembra, u novogodisnji soping, pa me interesuje da li je to pravo vreme ili da cekam posle nove godine?? Ako neko zna kojim slucajem kada je najbolje za soping oko NG neka nam napise :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce sam bila u Sofiji i bas sam prezadovoljna. Prvo smo otisli u Ikeu, u kojoj smo proveli 3,5 sata. :D Shopping u Ikei ocekivano dobar, kao iuvek.

Posle toga smo otisli u shopping centar Ring, koji je odmah pored Ikee, pa nam je bilo glupo da ga preskocimo. Ogroman je centar, ali nam on nije bio bas u planu pa nismo hteli previse vremena da gubimo. Kupili smo samo par sitnica za kucu. Garderobu smo ostavili za kasnije.

Svratili smo na kratko u Sofia Outlet Centar.. mene je malo razocarao. Jedino sto je valjalo je Orsey. Tu sam kupila suknju za 6e, dzemper za 10e. Videla sam da ima i prodavnica sa malo jacim brendovima, ali nisam previse zalazila u njih. Usla sam Guess i meni je utisak bio da je izlozena bas neka prastara roba, kao sa buvljaka. 

Nas cilj je bio The Mall. Centar je ogroman, sa brdo prodavnica. Snizenja su veca nego kod nas. Kupila sam odlucnu zimsku jaknu sa pojasom i krznom oko kapuljace ua 36e. Za to definitivno mogu da garantujem da ne moze da se kupi kod nas po toj ceni. Takodje, musku jaknu za 40e. U pitanju je radnja Kenvelo. Pored toga, kupila sam sal za 5e, kosuljicu za 14e. U Stradivariusu kosulju za 13e, kao i Reserved kosulje po 15e. 

I tako jos brdo stvarcica.. da ne nabrajam. Svakako se isplatio odlazak i vec mi je u planu sledeci. 

:uraaaa:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hmmmm da li cekati jos vece rasprodaje ili otici u shopping???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se putuje od Beograda od Sofije? Ima izlet na popustima, pa me zanima koliko je naporan put.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili za vikend Ilince -> Paradise -> Serdika.

Prvo smo bili u Ilince i tamo je mahom Turska roba (farmerice, kosulje, duksevi, jakne itd.). Tahnika je mesavina svega i svacega.

Garderoba je vredna kupovine, kvalitetna i veliki izbor. Farmerice/pantalone se mogu birati za 50 leva (25 evra) mozda zvuci mnogo ali sve to kod nas je 35 evra +.

Kozne jakne ima u rasponu od 50 leva do nekih 180 leva najskuplja.

Imala je odlicnaradnja zimske opreme jakne/kape/termo donji delovi itd. Imaju odlicne nepromocive skijaske jakne od 50 leva do 200 leva

Bunde idu od 70 leva pa od 400/500 leva. 

Mat Star radnji ima svuda i tu je obuca skoro pa sva po 25 leva, s tim sto imaju popuste na vise artikala. Kvalitetna je uglavnom uz veliki izbor modela i boja

Napomena mala ako ste kolima dobro proucite sledeci odlazak jer je Paradiso na drugi kraj grada :D Jer Bugare kada pitas ili nikada nisu culi, ne znaju a oni sto znaju kazu da je mnogo daleko za objasnjavanje.

Anyway Paradiso je blago receno ogroman, nazalost naidje malo razocarenje zato sto su usitnjene radnje kojih ima puno, puno, puno.

Prizemlje je kao i u svim rezervisan za kucu i to smo izbegavali jer su cene barem u ono sto smo ulazili paprene.

Radnji ima sve od srednjeg plateznog ranga Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, New Yorker itd. i cene su mozda 5 do 10% jeftinije nego kod nas. Nisam bas stekao utisak da ima neki veci izbor nego li u Uscu.

Ima par radnji za obucom koje su veoma kvalitetne i idu maksimala do nekih 50 leva a mogu se naci i za 12 leva a pojedini zenski modeli su i po 5 leva.

Serdika je po nekoj definiciji mali trzni centar ali daleko je od toga. Tamo ima malo vise radnji za dublji dzep tipa Diesel, Desigual, Lee Cooper, Massimo Dutti itd. Cene su paprene ali bilo je dosta na snizenju.

Najvise smo pazarili u Collezione gde je Turska kvalitetna roba. I nabasali smo na neke dzempere i dukseve od 9,95 leva pa do nekih 29,95 leva. Veoma kvalitetni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama.Gde ti je to Ilince?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ilinci su im kao neki bazar tipa Depo nekadasnji ili Sajam u BG-u sa primesama Panceva.

Prati se put za Plovdiv ili Istanbul (napomena radi se obilaznica pa je haos) pa se posle opet uputis ka centru Sofije. Od tog semafora na obilaznici do bazara ima 5 minuta voznje mozda. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Televizor Sony KDL 48W585B u prodavnici ZORA pored Metro na ulazu u Sofiju cena 760 lv ima i drugih televizora na sniženju, pišu papire za taxfree, papiri se brzo overavaju na Bugarskoj granici, a na našoj kako se snađete :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Shabanoti.Ljubodraže da li je moguće da je Sony od 48 inča 380 eura?To mi se nekako čini jako jeftino.Kakva je procedura oko vraćanja poreza?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako funkcionise metro u Sofiji? Verovatno cu da idem uskoro, a hotel kazu da je kod stanice metroa. Posto je karta, ima li dnevnih ili karata za vise voznji, koliko cesto ide?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Karta je 1 lev za jednu vožnju, a ima relativno često. Ima i dnevna ali sam  zaboravio koliko je , nije skupa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka