irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Sabra ima samo na 5 nocenja...

Znam da je ostao Mouses i Magda, ali tek od 8. septembra..

Izmenjeno (lazzarus)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala vam svima na odgovorima i korisnim informacijama:-)..upravo sam poslala upit Iridi i cekam odgovor..:-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, sojic je rekao/la:

na Facebook-u imate vila Irida, gazda prica Srpski.   vila je 5+ i položaj je za 5. kontaktirajte gazdu brzo odgovara na pitanja.

irida apts leptokaria

Hahaha.... meni čovek odgovorio na mejl posle 25 dana

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, lazzarus je rekao/la:

Sabra ima samo na 5 nocenja...

Znam da je ostao Mouses i Magda, ali tek od 8. septembra..

"Sabra" ima 10 i 15 nocenja, krajem septembra da mogucnost na 5 dana.Ima vile Thomas i Janis.

Vile koje ste Vi naveli radi agencija "Aquatravel".

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, lilla_68 je rekao/la:

Pozdrav svima!!!

Suprug i ja smo preko noci odlucili da idemo u Leptokariju..ali je odluka o letovanju pala pre 3 dana..i sada se ubismo zoveci agencije..ali nema - do 17.09.2016. je sve sto je iole pristojno (a da nije preskupo) rasprodato. Mi se sa svim obavezama uklapamo da krenemo u nedelju 04.09. 2016. ali me je strah ovog odlaska na blef..-da li cemo naci smestaj, gde, kakav..i po kojoj ceni naravno. Da li neko ima neku informaciju da nam pomogne?

Unapred hvala, 

Lilla

Slobodno idite, mesta ima ali je svakako preporučljivo da se ili cenjkate ili imate strpljenja i potražite još koji slobodan smeštaj i tako imate više ponuda. Naime neki potpuno zatvaraju kuće od 10.sept. a većina što nastavlja sa izdavanjem apartamana imaju neki interni dogovor oko jedinstvene cene za taj period i taj deo Leptokarije iako ponuda odnosno kvalitet smeštaja nije ni približno isti pa je uz pregovaranje samo pitanje da li će vam i za koliko spustiti cenu od te dogovorene za neki kvalitetniji smeštaj.

Izmenjeno (sokamoka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uspeli smo da iskombinujemo nesto i to dosta povoljno..sad videcemo kako ce da bude :-)..Hvala vam svima puno na pomoci..vazno je da mi u nedelju piutujemo!!!

Veliki pozdrav svima i jos jednom veeeliko hvala!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze neko, ko je trenutno u Leptpkariji, da mi kaze kakvo je vreme? Veceras krecem, a vidim na portalima najavljuju kisu, pa da me neko uteši. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sabra od 1. nema vise desetodnevne arazmane, zauzeto:-)...rekli su mi samo 5 dana..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, majanedic je rekao/la:

Da li moze neko, ko je trenutno u Leptpkariji, da mi kaze kakvo je vreme? Veceras krecem, a vidim na portalima najavljuju kisu, pa da me neko uteši. :)

Danas je baš vruće. Kreni opušteno!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Dea74 je rekao/la:

Danas je baš vruće. Kreni opušteno!

Hvala puno!:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, bgigi777 je rekao/la:

Hahaha.... meni čovek odgovorio na mejl posle 25 dana

Eto razna iskustva meni i mojim komšijama u dve sezone odgovorio tu istu noc kad je postavljeno pitanje:neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo mesto je jedan običan vašar.

Na plaži ležaljka uz ležaljku, jedni drugima na glavi, pa sam polovinu odmora provela na plaži u NP.

Koga interesuje geologija, ima muzej gde možete da vidite i čujete zanimljive stvari, uglavnom o kristalima. Vodiči su pravi zaljubljenici u geologiju, pa će i laicima mnogo toga objasniti na prijemčiv i duhovit način. Ako imate školarce u porodici, obavezno svratite.

Toliko od mene što se L tiče. Više ne zaslužuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 28.8.2016. at 21:20, lazzarus je rekao/la:

Jel bio neko ove godine u Ahilionu?!

I mene zanimaju utisci, ja idem u tu vilu sada, 10-og. Na fotkama deluje veoma lepo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Dea74 je rekao/la:

Koga interesuje geologija, ima muzej gde možete da vidite i čujete zanimljive stvari, uglavnom o kristalima.

To u L mislite?Koliko je ulaznica?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka