irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

@Guslar,

Izvolte jos jedan post:

:)

Hvala !
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na odgovorima svima...nadam se da se necemo razocarati, i da cemo se dobro provesti,samo da nas vreme posluzi :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 22 avgusta u Ahilion. Da li je neko bio tamo? Koliko vidim to je tik ispod pruge(ovo ti u agenciji ne govore). Plazim se da ce mi voz biti problem ? U koliko casova prolazi zadnji voz i pravi buku ? Kada prvi pocinje da svira na prelazima?

Mi smo bili u Ahilionu prosle godine. Kao sto sam vec pisala voz tako brzo prodje da ga i ne cujes. Meni strasno smeta buka i imam lak san i kad meni nije smetalo sigurno nece ni vama. To nisu vozovi kao kod nas da tandrcu vec brzi koji prolete, i nisam primetila da sviraju, bar ne u blizini vile. I soba nam je bila okrenuta ka ulici, tj ka pruzi pa nam nije smetalo. A i bolje su sobe ka ulici jer je veca hladovina sa te strane.One terase ka dvoristu su osuncane celog dana. Zadnji voz je pre dvanaest sati, ne secam se bas tacno, uglavnom smo uvece setali. Ne brinite bice vam dobro, vila je ok, uglavnom porodicna, cisto je, malo su manje sobe ali je u sustini dobar smestaj. Ta lokacija mi se bas svidja,blizu je plaza i pekara.

Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Добро би било ако неко окачи овде слике плаже ових дана :) Поздрав!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dulesavic,

Procitaj tvojih tri reda, a onda ponovo, ali ovog puta pazljivo, sta sam ja to pisao u proslosti i sto sada pisem. I ondak ponovo procitaj svoj komentar :)

U pravu si, nisi je baš nahvalio u prošlosti, sad sam proverio. :-) Ja sam od pre neki dan na ovom forumu i ne mogu da verujem da toliko, ekstremno različitih komentara ima, više ne znam kome da verujem. Ja idem u Leptokariju u nedelju, vila Afroditi.

Nisam neki zahtevan tip, idem sa ženom i ćerkom od dve godine i po slikama bih rekao da je i vila a i mesto solidno.

Glavni razlog mi je bio blizina i naravno cena što idemo u Leptokariju, a i želim da posetim sve Grčke regije. Sledeće godine ćemo najverovatnije u Sarti ili Potos.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dulesavic,

Nemojte previse strepeti... Pa svi smo mi razliciti i sa razlicitim musicama... :) Neko vidi ovako, neko onako, nekome se nesto svidja, drugome ne... A neko i promeni mislenje :)

Evo, ja na primer.... Kad sam 2011 od 10 do 20 septembra bio u Leptokariji, to mi je bilo najfinije letovanje na moru do tad... U medjuvremenu, sam ipak video i nesto drugo, valjda bolje za mene... Ali kao sto sam napisao, iako mi nije prva na listi zelja, Leptokariji bih se uvek rado vracao, mozda i svake godine - neverovatno jeftino prodjem tamo, a za one pare koje cu dati, talasici mi ipak nisu preveliki problem... (To je zbog toga sto je Leptokarija ispod Olimpa - sto znaci da je vozduh finiji i sveziji nego u 80% drugih mesta u Grckoj)

Jedino mi smeta guzva prevelika - ali to bi mi smetalo na kojoj bilo plazi!

Sto se vaseg odmora tice, ne brinite... Ne znam vilu u kojoj cete biti, ali plaza vam je siroka, ima tuseva na plazi (sto meni isto jako znaci), a tuseva na plazi nemaju izvikanija mesta na Kasandri ili na drugim mestima, tako da Leptokarija je mozda najbolja opcija za odmor za mnoge.

Preporucujem vam da kupujete u Massoutis-u, to vam je u glavnoj ulici odmah ispod pruge, ne mora da se vucete do Lidla za osnovne stvari - Massoutis ima svoju jeftinu marku "Mr. Grand" -hleb, osnovne stvari, cak mislim i kecap i maslinovo ulje - po cenama kako u Lidlu.

Znaci, u Leptokariji vas cekaju puno bolja plaza i more nego u Paraliji, recimo, pirka neki vetric cesto, cene nisu da izludish, a ima i dobre klope po restoranima po sasvim razumnim cenama - koje su cak niske ako usporedish sa ponudom u drugim mestima i severnoj Grckoj!

Zelim vam prelepo i nezaboravno letovanje! :)

Izmenjeno (moskvic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

P.S.

@dulesavic,

Ja cu u Leptokariji otsad samo posle 28 Avgusta do negde 20-tog Septembra. Kad sam bio tamo 2011 godine, za tih deset dana temperatura nije pala ispod 29 stepeni, a prosek je bio oko 32 Celzijusa. I nije bilo guzve na plazi... Jedini minus za taj period je sto u taj period kupanje najkasnije do 17:45, kada, otprilike, zalazi sunce iza Olimpa.

Postavicu u MFT uskoro moju galeriju od tog letovanja i obavesticu Vas u pp.

Pozdrav! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dulesavic,

Nemojte previse strepeti... Pa svi smo mi razliciti i sa razlicitim musicama... :) Neko vidi ovako, neko onako, nekome se nesto svidja, drugome ne... A neko i promeni mislenje :)

Evo, ja na primer.... Kad sam 2011 od 10 do 20 septembra bio u Leptokariji, to mi je bilo najfinije letovanje na moru do tad... U medjuvremenu, sam ipak video i nesto drugo, valjda bolje za mene... Ali kao sto sam napisao, iako mi nije prva na listi zelja, Leptokariji bih se uvek rado vracao, mozda i svake godine - neverovatno jeftino prodjem tamo, a za one pare koje cu dati, talasici mi ipak nisu preveliki problem... (To je zbog toga sto je Leptokarija ispod Olimpa - sto znaci da je vozduh finiji i sveziji nego u 80% drugih mesta u Grckoj)

Jedino mi smeta guzva prevelika - ali to bi mi smetalo na kojoj bilo plazi!

Sto se vaseg odmora tice, ne brinite... Ne znam vilu u kojoj cete biti, ali plaza vam je siroka, ima tuseva na plazi (sto meni isto jako znaci), a tuseva na plazi nemaju izvikanija mesta na Kasandri ili na drugim mestima, tako da Leptokarija je mozda najbolja opcija za odmor za mnoge.

Preporucujem vam da kupujete u Massoutis-u, to vam je u glavnoj ulici odmah ispod pruge, ne mora da se vucete do Lidla za osnovne stvari - Massoutis ima svoju jeftinu marku "Mr. Grand" -hleb, osnovne stvari, cak mislim i kecap i maslinovo ulje - po cenama kako u Lidlu.

Znaci, u Leptokariji vas cekaju puno bolja plaza i more nego u Paraliji, recimo, pirka neki vetric cesto, cene nisu da izludish, a ima i dobre klope po restoranima po sasvim razumnim cenama - koje su cak niske ako usporedish sa ponudom u drugim mestima i severnoj Grckoj!

Zelim vam prelepo i nezaboravno letovanje! :)

Vilu Afroditi samo ulica deli od plaže, velika je i ima restoran u prizemlju, deluje mi lepo, u centralnom delu je.

Hvala na lepim željama, sve najbolje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dulesavic,

Ako dozvolite jos jednu sugestiju: preporucujem poslasticarnicu "Katsaros" u glavnoj ulici sa desne strane kada se kreces prema moru, 3-4 red od plaze, i giro "Kati Allo" odmah ispred nje.

Ako mozete, slikajte plazu da vidimo slike kad se vratite :)

Lep odmor! :)

P.S.

@dulesavic,

Bolje ce vam mozda biti na plazi na severnom potegu od glaven ulice - sto blize kampu, to bolje...

Izmenjeno (moskvic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dulesavic,

Ako dozvolite jos jednu sugestiju: preporucujem poslasticarnicu "Katsaros" u glavno ulici, sa desne strane kada se kreces prema moru, 3-4 red od plaze, i giro "Kati Allo" odmah ispred nje.

Ako mozete, slikajte plazu da vidimo slike kad se vratite :)

Lep odmor! :)

P.S.

@dulesavic,

Bolje ce vam mozda biti na plazi na severnom potegu od glaven ulice - sto blize kampu, to bolje...

Hvala, mnogo mi znače ovi detalji. Čim se vratim, kačim slike i ostavljam komentar.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čuo sam da je železnička stanica jako daleko od centra grada, s obzirom da idem sa ćerkom koja ima dve godine, ne bih da mi se taj izlet pretvori u patnju. :-) ....

Zeleznicka stanica nije daleko, ni u Leptokariji ni u Solunu, cak bi se moglo reci da su obe u centru!

U Solunu je na pocetku glavne ulice Ignacije ili kakako se vec izgovara, pored zeleznicke stanice su i gradski autobusi za ostale udaljenije delove Soluna (Ikea, molovi, aerodrom,..) po ceni od oko 1-2 evra, a sami vozovi do Soluna su cisti, udobni, brzi i tacni, sem tog jeftinijeg turistickog koji je tek malo bolji od nasih lokalnih, a zbog deteta bih preporucio da u voz zbog klime ponesete za taj sat vremena do Soluna ili pola sata na drugu stranu do Larise i nesto toplije ma koliko napolju bilo toplo.

Izmenjeno (sokamoka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čuo sam da je železnička stanica jako daleko od centra grada, s obzirom da idem sa ćerkom koja ima dve godine, ne bih da mi se taj izlet pretvori u patnju. :-) ....

Zeleznicka stanica nije daleko, ni u Leptokariji ni u Solunu, cak bi se moglo reci da su obe u centru!

U Solunu je na pocetku glavne ulice Ignacije ili kakako se vec izgovara, pored zeleznicke stanice su i gradski autobusi za ostale udaljenije delove Soluna (Ikea, molovi, aerodrom,..) po ceni od oko 1-2 evra, a sami vozovi do Soluna su cisti, udobni, brzi i tacni, sem tog jeftinijeg turistickog koji je tek malo bolji od nasih lokalnih, a zbog deteta bih preporucio da u voz zbog klime ponesete za taj sat vremena do Soluna ili pola sata na drugu stranu do Larise i nesto toplije ma koliko napolju bilo toplo.

Hvala puno na informacijama.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 22 avgusta u Ahilion. Da li je neko bio tamo? Koliko vidim to je tik ispod pruge(ovo ti u agenciji ne govore). Plazim se da ce mi voz biti problem ? U koliko casova prolazi zadnji voz i pravi buku ? Kada prvi pocinje da svira na prelazima?

Voz nije problem,cuje se vrlo malo i jako brzo prodje, a imali smo utisak da ih nocu nema posto se nisu culi ni jednom. Deca su par puta videla neki sivo metalik voz i bili odusevljeni jer im je licio na svemirski brod.Ahilion je super smestaj i nemoj odustajati zbog ovakve beznacajne sitnice, bar je ovo moj utisak od prosle godine.Pozz :dance:
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.Dali ima neko informaciju kakvo je trenutno vreme i kakve su temperature preko dana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam ja informaciju od Grka koji zive u Leptokariji. Vreme lepo, suncano, ima kupanja ali kazu da je more hladno. Navikli oni na tropske vrucine i more kao baru, pa mislim da je za nas bas taman. :) Bar se nadam jer cu od ponedeljka biti u Olympic Beach-u. Planiram do Leptokarije na jedan dan pa se javljam kad dodjem. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka