irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Само да питам - има ли аутобус од Лептокарије до Солуна? Претпостављам да је воз повољнији, али да питам и колика је цена повратне карте. (за воз беше око 10е?)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pošto nema ništa živo napisano o Elnosovoj vili Filoksenia, ˙ajde neko ko je bio tamo ove godine da kaže nešto o njoj. Konkretno me interesuje položaj vile u odnosu na grad (markete i Lidl) kao i sama plaža u delu gde se najbliže izlazi na more u odnosu na vilu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto nema ništa živo napisano o Elnosovoj vili Filoksenia, ˙ajde neko ko je bio tamo ove godine da kaže nešto o njoj. Konkretno me interesuje položaj vile u odnosu na grad (markete i Lidl) kao i sama plaža u delu gde se najbliže izlazi na more u odnosu na vilu.

Vila Filoksenija( ako je to ta) vam je odmah do pruge,po meni lepo izgleda ali nismo ulazili unutra.Nije to ni daleko od plaze,samo par minuta,ali zavisi samo na kom delu plaze da se kupate,mi smo tu malo nize smesteni,a opet se ne kupamo tu,jer sa malim detetom idemo malo dalje od centra,gde mi je najveca guzva. Blizu vam je market,a opet do Lidla ima,pa ja ne bih peske,mada moze,ali kako s punim kesama :) sad to je moj utisak

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovako izgleda:

post-39086-0-87314600-1377734218_thumb.j

Koliko sam shvatio tu je negde oko centra i na tom delu plaže je gužva. Mi idemo sami i to ne bi trebalo da bude problem, plaža je ipak široka koliko vidim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne pricate o istoj vili. To ispod pruge je hotel Filoxenia Beach. ovo gde vi idete je blize plazi i lepa je kuca. Starija je ali je sve renovirano, cisto i sredjeno. Vlasnik vile je tu i za sve mozete da mu se obratite. Ima internet. Sobe su prostrane i terase su super.

Ne znam sta jos da kazem.

E, da! Znam da postoje 2 sobe koje nemaju terasu i one su ranije u ponudama agencija bile jeftinije, sada ne znam kako je.

Izmenjeno (Sladja)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene takođe interesuje ta Elnosova Filoksenija. Deluje mi da je dobro pozicionirana, valjda će se javiti neko ko je bio u njoj. Hvala za prve informacije Slađo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam pre dve godine u Filokseniji u petokrevetnom "duplex" apartmanu. Apartman je na trećem spratu. Ima veliku i prostranu terasu na L. Sa terase se vidi more. Sastoji se od 2 spavaće sobe i odvojene kuhinje. U jednoj sobi je francuski ležaj, u drugoj jedan "single" i jedan nešto veći ležaj. (nije za dve odrasle osobe).

Svaka soba ima TV. Koga zanima moguće je pratiti i satelitski program RTS-a.

Ima i signal za WI-FI.

Čisto je i uredno.

Pozdrav... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sunčice789, ostaje mi samo da uplatim za sledeću godinu. A i to nije daleko, primaće uplate več za 4-5 meseci. Nego reci mi, gde se nalazi u odnosu na centar, vidim ja na GE ali mi ništa ne znači pošto nikada nisam bio u Leptokariji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Glavna ulica je Metaxa, ide od plaze prema Olimpu. Vila Filoxenia je odatle udaljena 3 minuta. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Deluje primamljujuće, hvala na informacijama. Što reče Bree, možemo polako da razmišljamo o sledećoj godini.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lep smeštaj ali mi neodgovara plaža, volim pesak.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

S obzirom da sam utiske sa ovog foruma koristio uzduz i popreko evo da i ja ostavim nesto. trenutno sam u Leptokariji. Od 23.08.13. zena , beba i ja dosli na bum. Nasli apartman (jednoiposoban stan)sa 2 terase na 100m od plaze blizu DAFNI PLUS-a za 23e/dan. Vreme super. U Grcku sam se vratio posle 20 godina. Pravo da kazem i ovde se oseca uticaj masovnog turizma.Meni vecina plaza lici ko jaje jajetu, ona fora ko u Lidu u Italiji. Za ove porodicne varijante ovo nije skup izbor. Kupali smo se i setali svuda po okolini. Nei pori i olimpic beach imaju pescane plaze, ali mi deluju stereotipno. Prijatno iznenadjenje za setnju je Platamon. Mogu da preporucim Litohoro. U Lidlu Srbi i Makedonci navalili na artikle na akciji i pri kraju roka upotrebljivosti ko muve na g..na. Za ostalo me pitajte. I ja sam citao vase savete. Bilo je tu i korisnih INFO.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tehnikabgd

dolazimo 9.09 u Dafni po netu razne prognoze od oko 24/25 pa do 30/32 po danu svaki cas menjaju kazes da je vreme super kakva je trenutno voda jel jos uvek prijatna za kupanje,kako je uvece treba li neka jaknica dzempercic.daj jos neke ako ima zanimljivih informacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tehnikabgd

dolazimo 9.09 u Dafni po netu razne prognoze od oko 24/25 pa do 30/32 po danu svaki cas menjaju kazes da je vreme super kakva je trenutno voda jel jos uvek prijatna za kupanje,kako je uvece treba li neka jaknica dzempercic.daj jos neke ako ima zanimljivih informacija.

voda je topla i bilo je bez talasa zadnjih deset dana. danas je bilo vetrovito i sa talasima. mi se nismo kupali. mada ima ljudi koji jesu. ponesi za svaki slucaj nesto sa duzim rukavima. bilo je malo komaraca. ako dolazis kolima idi obavezno u litohoro i platamon. mi smo se kupali svuda po malo. skotina je blizu i ok je.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka