irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima :) Evo ja se upravo javljam iz Leptokarije.Vreme je lepo mada je sinoc I jutros padala kisa,more je malo hladnjikavo ako nekoga zanima jos nesto slobodno pitajte ;)
da li su vec pocele guzve?
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima :) Evo ja se upravo javljam iz Leptokarije.Vreme je lepo mada je sinoc I jutros padala kisa,more je malo hladnjikavo ako nekoga zanima jos nesto slobodno pitajte ;)

kakve su cene ove godine ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

rezervisali smo u hotelu dimitria u leptokarija preko bookinga

inace ovo nam je 4 godina da letujemo u ovom mestu..znam gde se nalazi vila..ali me zanima da li je neko nekada bio unutra i kakav je smestaj ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja i muz smo bili u toj vili prosle godine, i za tri nedelje idemo opet u istu. Veoma smo zadovoljni smestajem, cistocom, svime.....

http://www.putovanja...vila-eleni-9581

Hvala Biljo na informaciji, slike su super :thankyou:
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja i muz smo bili u toj vili prosle godine, i za tri nedelje idemo opet u istu. Veoma smo zadovoljni smestajem, cistocom, svime.....

http://www.putovanja...vila-eleni-9581

Biljo velki pozdra.Mozes li mi molim te odgovoriti preko koje agencije ides?
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po asem misljenju gde je .ajbolji giros i su laki? U leptokariji smo trenutno i vreme je super. Ako nekomtreba neka informacija tu sam. Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo mi se javio drugar iz Leptokarie...Zadnja 3 dana lose vreme,bas lose....kisa,prohladno.....a idem u taj kraj za koji dan...

vreme je bilo lose do 13.06. a sad je extra dnevna oko 34c.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim Vas da mi napisete da li neko zna za vilu Katarina i da mi napise iskustva ili postavi neku sliku :).Idem sa muzem i sa dvoje dece(11 i 12 god) preko agencije CORMORAN.Ponudili su mi smestaj u trokrevetnom apartmanu koji oni vode kao(3-4).Nisam zahtevna,interesuje me samo da li je pristojno.Cena po kojoj idemo je malo neverovatna pa sam zato sumnjicava...Put i smestaj po osobi 129 eura a jedno dete placa samo autobusku kartu.Idemo 7.avgusta.Unapred hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vreme je bilo lose do 13.06. a sad je extra dnevna oko 34c.

I sin mi je dosao prekljuce u Leptokariu,prvi dan prohladno,juce vec bolje(mada nisam ga razumeo da je bilo bas 34),ali od danas ce valjda biti super.....Sve u svemu,u zadnji cas se stabilizovalo vreme...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce je bilo oko 30 a danas vec 32 i vise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E super,bas mi je drago....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Biljo velki pozdra.Mozes li mi molim te odgovoriti preko koje agencije ides?

Agencija Elnos....veoma profesionalni, tacni, .....organizacija puta, smestaja je odlicna,....sve pohvale!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim Vas da mi napisete da li neko zna za vilu Katarina i da mi napise iskustva ili postavi neku sliku :).Idem sa muzem i sa dvoje dece(11 i 12 god) preko agencije CORMORAN.Ponudili su mi smestaj u trokrevetnom apartmanu koji oni vode kao(3-4).Nisam zahtevna,interesuje me samo da li je pristojno.Cena po kojoj idemo je malo neverovatna pa sam zato sumnjicava...Put i smestaj po osobi 129 eura a jedno dete placa samo autobusku kartu.Idemo 7.avgusta.Unapred hvala!

Za te pare u tom periodu tesko cete naci bilo kakav smestaj. Mada mi nije jasno,gledala sam njihovu ponudu za onu drugu vilu cene su duplo vece. Da li ste zvali agenciju i proverili te cene?

Cormoran je Novosadska agencija,ja sam 2010god isla preko njih u Pefkohori,vila Olimpija,tada je cena po osobi sa prevozom bila 120eura,ali od 09.09. sto opet nije bilo skupo. Ja sam iz BG,pa su nas malo namucili oko prevoza isli smo sa jednom agencijom,a vratili se sa drugom,sto se tice autobusa. I naravno u oba busa smo dobili poslednja mesta,tj SARAGE.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da....i uplatila sam 40% od aranzmana...Kada udjes na njihov sajt sa strane ti stoji ponuda za Perkohori i za Leptokariju...pise ..celo leto iste cene ili tako nesto".Ta druga vila je vec bila rasprodata u terminu koji je meni odgovarao.Nazovi agenciju i proveri ako si zainteresovana 0214790548

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

takodje idem preko agencije Cormoran 28. jula u Leptokariju i meni je sumnjicava veoma niska cena 130e. S tim sto idem u Pandelis 2, pa me interesuje ako neko nesto zna o tome da napise. Hvala.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka