Madjaste

Kupovina u Skoplju

46 poruka u ovoj temi

Posle kraceg razmisljanja, odlucili smo da Novu godinu docekamo u Skoplju. Guesthouse Anja u soping centru ili Pansion Bianko Anja. Pa sad opet pitanje za Bojana, kako rade prodavnice,butici oko nove godine- dosli bi 29.,a povratak 2 ili 3. I gde se nalaze ti tržni centri u odnosu na pomenute hotele. I jos nesto,znas li možda gde se nalazi radnja,nesto kao outlet pre svega sportske opreme,svi pricaju da su cene i vise nego povoljne. Ili ako znas gde se lepo i povoljno može kupiti neka fina ,,krpica,, , podeli to sa nama. :komp: :thankyou:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

smestaj ti je skoro isti jer vlasnik je isti...ja zivim na sredini imedju ta dva hotela...kod anja ti je bolje sto ti je GTC stari trzni mall tu ustvari u sam mall je smesten hotel anja i glavni trg ti je na 20m od tebe kao i 5 min. do stara carsija...ali problem je da taj hotel je na pesackoj kafic zoni najblizi parking ti je na 300-400m to plateni 50den. sat. bianko ti je druga prica imas parking i trg ti je na manje od km pesaka oko 10-15m...ramstore mall ti je na 10min. pesaka, dok kapIstec stari mall ti je preko puta... za praznike je shoping treska pa naravno na prodavnice radi i do kasnije naravno ko i svugde :-) outlet centar u makedoniji ne postoji ali ima prodavnica outlet za sportska oprema i garderoba u sklopu sportska dvorana "boris trajkovski" na 2km autom od bianko lako je da se nadje pitaj nekog :-) sto se tice proslavu nekoj kafic ili restoran nemoj se iznenaditi jer cene su visoke, u kafic samo ulaz i nekoliko pica je 20-30evra dok u kafane su od 40e pa nadalje u koji je ukluceno vecera, neograniceno pice sem viski, torta i orderevere :-)ako te jos nesto zanima slobodno :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

P.S. Pametno sto si odlucila da ides u SK lepo je za praznika grad je predivno ukrasen narocito trg i pesacka kafic ulica "Makedonija" :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako je ovih dana u Skopju,jel se moze fino pazariti u Ramstoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

suncano:-) prelepo je bilo za setnji i kafica na terase :-) a ramstore ko ramstore sekad je isto guzva :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

neki popusti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima nesto sitno ali prosli su popusti sad tamoo pocetka decembra kad pocinje novogodisna shoping treska :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za poucan izvestaj. :thankyou:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U welcome, ako imas jos neko konkretno pitanje slobodno ;)

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U GTC-u imaš butik KARA ( barem je bio) i imaju donji deo gde im se nalaze stvari koje su obično na sniženju, ja sam pre dve godine u novembru kupila predivan crven kaputić :)

Onda u Ramstoru čizme koje sam videla u BG-u u Delti posle dve nedelje i nisu bile na snizenju :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste kara jos postoji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1. decembra za shoping city mall ili ramstor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

šta za 4 noćenja ili 5 dana predlažete da vidim u Skopju ? Svi se bazirate na šopingu i ćevapima, imali još nesšto sem toga ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo i jeste tema o kupovini. Pogledaj druge teme i blog clana Baki70

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozdrav dali je neko skoro isao u jumbo u skoplju zanima me u povratku iz grcke da svratim i kupim deci ranceve i ostale stvari za skolu dali ima toga u ovom jumbu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka