Molder

STAVROS

6822 poruke u ovoj temi

Taj STAVROS se nalazi u blizini mesta Nea Vrasna i Asprovalta koje su istočno, dok je južno malo mestašce Olympijada iza koje imate 4 rajske plaže Babylon, Ammoudia (Balkonaki), Tato i Zougla. Kombinovanjem ovih mesta možete ućiniti odmor mnogo sadržajnijim nego što to može Stavros. Mnogo je ljudi koji imaju pozitivno mišljenje o Stavrosu, ali što reče slolid05, ukusi su različiti.

Hvala..tako smo i zamisljali odmor. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Taj STAVROS se nalazi u blizini mesta Nea Vrasna i Asprovalta koje su istočno, dok je južno malo mestašce Olympijada iza koje imate 4 rajske plaže Babylon, Ammoudia (Balkonaki), Tato i Zougla. Kombinovanjem ovih mesta možete ućiniti odmor mnogo sadržajnijim nego što to može Stavros. Mnogo je ljudi koji imaju pozitivno mišljenje o Stavrosu, ali što reče slolid05, ukusi su različiti.

Koliko su udaljene od stavrosa te rajske plaze?Moze li se pesaka ? Hvala unapred na odgovoru..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dare

Od Stavrosa do Olympiade ima 11km, a plaže su posle Aristotelisove (antičke) Stagire čiji su ostaci odmah nakon mesta Olympiada. Nažalost peške se ne može!

2psgcb8.jpg

Izmenjeno (sitonijanadlanu)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dare

Od Stavrosa do Olympiade ima 11km, a plaže su posle Aristotelisove (antičke) Stagire čiji su ostaci odmah nakon mesta Olympiada. Nažalost peške se ne može!

2psgcb8.jpg

Nadam se da moze bicikl da se iznajmi..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja ne bih isla biciklom, ako idete busom, uzmite renta car i uzivajte

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.putovanja...1358-olimpiada/

ja ne bih isla biciklom, ako idete busom, uzmite renta car i uzivajte

Sada sam zvao agenciju i rekose mi da je je platana jako blizu apartmana, na nekih 100 m od gradske plaze,kao i neka plaza Kakve su te plaze?

Izmenjeno (dare_82)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za dare82.Sve plaze su slobodne,na nekima ispred kafica postoje lezaljke i suncobrani koji se ne placaju dovoljno je da narucis pice i tvoje je ceo dan ako zelis.Neko deli plaze na od doka levo i desno,ova levo proteze se do Asprovalte a levo do Olimpijade inace su sve pescane.Najlepsa plaza je platani ima prirodan hlad okolo je sumica.Letovao sam tamo 10dana isao sam svojim kolima.Ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno pozzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za dare82.Sve plaze su slobodne,na nekima ispred kafica postoje lezaljke i suncobrani koji se ne placaju dovoljno je da narucis pice i tvoje je ceo dan ako zelis.Neko deli plaze na od doka levo i desno,ova levo proteze se do Asprovalte a levo do Olimpijade inace su sve pescane.Najlepsa plaza je platani ima prirodan hlad okolo je sumica.Letovao sam tamo 10dana isao sam svojim kolima.Ako te jos nesto interesuje pitaj slobodno pozzzz

Evo ja da te pitam. :)

I ja sam cula da je Platana jako blizu i da je prelepa plaza. Koja je jos relativno blizu, pa da moze da se proseta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ceo gradic je na jednoj velikoj plazi ide u polukrug,platana je dobila ime po toj sumici ove ostale nemaju ime barem koliko ja znam,plaza je duga i siroka ima nekoliko km.

Izvini sto kasnim sa odgovorom,na radnom sam mestu :pardon:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šuma platana je mesto gde ćete pronaći hladovinu i u najvrelijim danima, a ovde ćete i pronaći jedan od najboljih beach klubova na ovom potezu, KOZI. Što se tiče plaže daleko je to od prelepog, rekao bih upotrebljivo ali sa celodnevnim prirodnim hladom duž Platanie!

30izukl.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

stavrosplaza.jpg Size: 213Kb

stavrosplaza.th.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

stavrosplaza2.jpg Size: 434Kb

stavrosplaza2.th.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na svim informacijama i fotkama. Jedva cekam, da javim utiske sa lica mesta ili po povratku.

Za kraj jos jedno pitanje:

Smestaj nam je u vili Hristina, pa eto..ako ima neko iskustva, ako je neko bio tamo, neka podeli utiske. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na svim informacijama i fotkama. Jedva cekam, da javim utiske sa lica mesta ili po povratku.

Za kraj jos jedno pitanje:

Smestaj nam je u vili Hristina, pa eto..ako ima neko iskustva, ako je neko bio tamo, neka podeli utiske. :)

Cao slavicamb . Mi smo porodicno letovali dva puta za redom u vili Hristina i sve reci pohvale za samu vilu sto se tice higijene i lokacije. Plaza ti je blizu, pekara odma ispod vile i super market ti je odma tu. Gazdarica je super i sve sto ti treba obratis se njoj i uvek izadje u susret....lep provod:klap::klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao slavicamb . Mi smo porodicno letovali dva puta za redom u vili Hristina i sve reci pohvale za samu vilu sto se tice higijene i lokacije. Plaza ti je blizu, pekara odma ispod vile i super market ti je odma tu. Gazdarica je super i sve sto ti treba obratis se njoj i uvek izadje u susret....lep provod:klap::klap:

Odlicno! Hvala puno! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907224
    Ukupno poruka