ljumi

Shopping u Solunu, radno vreme prodavnica, popusti...

710 poruka u ovoj temi

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 23.6.2016. at 9:13, mamaB je rekao/la:

Da li je neko bio u One Salonica outlet-u? Spisak brendova na sajtu mi deluje primamljivo, samo nisam sigurna da li je koncept "outlet" u pravom smisli reci, odnosno da li cu cene u skladu sa tim? 

I mene ovo isto zanima.Kakve su cene i brendovi u odnosu na recimo MegaOutlet?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Tamilan bila, videla, razocarala se :( Uopste nije outlet, vec regularne radnje sa ponekim stenderom snizene robe kojoj je kvalitet vrlo upitan.. Ako je snizeno, deluje mi nekako ofucano kao da je od pre 15 sezona... 80% robe svugde regulane cene.. Brendovi nisu losi, imas na njihovom sajtu ceo spisak. Ja nista nisam nasla za sebe, muz je slucajno naleteo na neki sorc Za kupanje za 25 eur, i japanke za 10 radnja funky buddha (valjda se tako pise :) ). Za decu sam pazarila dosta krpica u Zara kids ali cene su kao u bg, majice za decake od 5,9eur do 12,9eur sorcevi 10 i vise eur. Najvece razocarenje moj omiljeni Tommy Hilfiger- bas sam se naostrila da ostavim pare tamo i vratim pdv, kad ono - cene skoro duple nego u bg... Ne znam da li ce sad od 1.7. nesto sniziti, iskreno se nadam da hoce jer odbijam da se vratim u bg bez "suvenira" :D 

a sto se poredjenja sa mega outletim tice, ne moze se porediti, mega JE outlet, one soalonica definitivno u praksi nije. Doduse, ove godine nismo svracali u megu, proslogodislji soping tamo nam nije bio uspesan pa smo ga sada zaobisli. 

Merkam sajt cosmosa, cekam snizenje tamo, pa da odem jedan dan.. Ako neko ima info, neka javi ;) po centru grada mi se ne seta sa decom po ovoj vrucini...

i ako neko zna, taj pominjani zou zou-benneton outlet za decu-vredi li se cimati do tamo? Cene i izbor? 

Hvala i pozdrav!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svake godine kao uostaslom i vecina nasih ljudi, poslednji dan letovanja rezervisan je za shopping u Solunu. Naravno obidje se JUMBO, IKEA , MegaOutlet i ti veci trzni centri. Naravno obidju se i radnje u centru Soluna. Tu dosta ima  brendova kojih ima i kod nas mada cene budu cesto dosta povoljnije, odnosno snizenja veca. Ja sam ranije dok je radio najvise voleo da pazarim u Sprideru. Tu su cini mi se uvek bila najveca snizenja i nekako najpovoljnije.

E sad sta me zanima. Da li neko moze da preporuci neku radju sa garderobom ili obucom gde moze da se shoppinguje po pristojnim cenama recimo u centru Soluna (mislim na Egnatiu i one paralelne ulice ) mada ne mora biti u centru. Moze bilo gde u Solunu. Ako neko zna takvu radnju gde cesto pazari pa da preporuci. Nije meni problem da se muvam po onim ulicicama od radnje do rednje. Ali ako neko ima neku preporuku. Bilo bi lepo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za mene je otkrovenje bila radnjica sa obućom My Way Shoes u Tsimitski ulici 32a. Neverovatan odnos cene i kvaliteta! 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ivana, da li je ta radnja sa onim kineskim sandalicama (kao 80% radnji u Solunu) ili je neki lokalni proizvodjac kozne obuce? One trange-frange sandale/japanke sa cirkonima i kamenjem u svim bojama su mi dosadile :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

;)Nisu Kinezeri! Jako fina koža i savremeni modeli grčke proizvodnje.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra ponovo idem u Solun u pohod na snizenja :D Buduci da idem sa decom i nestrpljivim muzem koji "obozava" shopping, treba mi pomoc. Naime, ne planiramo da zalazimo u centar grada, zbog guzve i zbog vrucine, vec nam je plan Cosmos i Mega outlet, pa me zanima da li tu u tom kraju ima Jumbo? I da li ima jos nekih radnji u tom kraju koje vredi obici (garderoba, obuca za decu i odrasle)? 

Hvala i pozdrav

Izmenjeno (mamaB)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam da li nekog interesuje ali je juxe bila neka ludnica u Massimo Duttiju u centru Soluna. Majce po 10 eur, poli majce po 19 eur, kosulje do 35eur itd. Znam da su takve majce u Bgd barwm po 10-15 eur skuplje kad su na popustu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da mi kaze u koliko sati ujutru se otvaraju radnje u Tsimitski i Egnatia ulici?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

od 9 i od 10 kako koja radnja

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka