tasko

OLYMPIC BEACH

1966 poruka u ovoj temi

da li se placa taj "veliki" parking, ima li vila sa svojom parkingom, mislim znam da je to jedno selo i da nista ne moze biti daleko, ali vlim da vidim auto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja mislim d ana svakom koraku ima parkinga. Nama je ogroman parking bio baš pored vile, ali pretpostavljam da su se tu parkirali iz okolnih vila, tako da možda i nisu imali baš neki pregled o automobilu. Ali, mislim da parkinga ima. Možda se još nešto i izgradilo od 2012. godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili PTOMOLEOS i kakvi su mu utisci? Poz i hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali Areti Hotel Apartments preko booking.com. Zanima me da li je neko bio u ovom hotelu ili ga je barem video u prolazu? Nov je na sajtu pa nema reviews, bilo je izuzetno povoljo, pa sam rezervisala, posto je rezervacija besplatna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumašima. Zanima nas da li je neko letovao ove ili prošle godine u vili Nika u OB i kakvi su utisci? Da li je velika buka i da li ima sopstveni parking?

Unapred zahvalni

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce se vratih iz OB,mogu vam reci da su trenutno penzosi najbrojniji gosti,tj.penzionerke ha,ha.90% su na plazi zene i pokoji penzioner ili neki par sa malom decom.Skoro svi gosti i u OB i u Paraliji su Srbi i mali broj Rumuna.Smestaj nam je bio u tzv. vili Posejdon.Od svega jedino joj je polozaj dobar,50m od plaze.Tzv. vila je bedno opremljena,sudje:serpica od litre,2 tanjira i 2 kasike.Tiganj smo jedva izmolili na revers,kaze baba-gazdarica,ne da tiganj da joj ne zapalimo sobu:))).Namestaj:bez dugmadi-samo ekser na ladli,cebad izgorena ,stara ,prasnjava.Kupatilo:na tus kadi nema ni zavese a iz vodokotlica voda curi po podu umesto u wc solju.Da se razumemo,ja sam iranije isla u Grcku u tzv. studije,ali ovo nigde nisam videla.Mnogi koje smo tamo sreli su platili i manje nego mi,ali su imali daleko opremljenije sobe,cak mnogi imaju i komarnike ,koji su STRASNO POTREBNI,ove godine su komarci nenormalno veliki i broooooooooojni.Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, svima! Procitala sam sve vase komentare i nesto me zanima. Da li je neko bio u vili Meri, jer koliko sam primetila niko o njoj nije pisao? Hvala unapred! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sum bila vo OB nekolku pati, ovaa godina odam pak. Mene licno mi se dopagja mnogu povekje vo sporedba so (na primer) Hanioti, pred se poradi plazata. Plazite vo Hanioti, Pefkohori i sl me potsekjaat na nasiot Ohrid, sitni kamcinja koi jas apsolutno ne gi sakam. Sakam da odam na mesta isklucivo so pesocna plaza, iako tocno deka vodata na kracite e daleku pocista. Patuvam sekogas preku agencija so avtobus i poradi toa sakam da odam na mesta kade sto mozam peski da stignam do plazata, da ne zavisam od avtobus/brod/kola. Toa patuvanje do plaza mi e mene licno zamor, zatoa i gi izbegnuvam ostrovite iako znam deka realno imaat mnogu, mnogu sto da ponudat. Mozebi koga bi imala sopstven prevoz, ama za sega ne, a iznajmuvanje kola mi e isto sega za sega golem trosok.

Vekje e pisano deka nekoja posebna zabava vo OB i nema, iako lani na primer imase dosta mladi na plazite, penzioneri skoro i da nemase, a familii so mali deca isto vo pomal broj.

Vodata e postojano matna od pesokot, trevki ima, ama ako se pomine onoj dlabokiot del po koj sledi povtorno plitok tamu e skroz cisto i najubavo za igranje odbojka vo voda :uraaaa:

Normalno blizinata so Paralia e ogromen +, nekoi pisale deka ne moze da se stigne peski, navecer koga ne e tolku toplo apsolutno moze i e prekrasno za prosetka pokraj moreto. Se stignuva za polovina cas.

Komarci ima, no ima i aparatcinja vo sekoj apartman/studio vie treba da kupite samo tableti koi cinat okolu 2-3 evra celo paketce.

Prethodnite godini samo ednas vo septemvri se sretnav so meduzi, ama togas ja nemase ni onaa mrezata, taka da se nadevam deka i ovaa godina ke gi nema vo ogromen broj :rolleyes:

Prodavnicite ne bi gi komentirala bidejki vo niedno turisticno mesto ne mi se potrebni prodavnici za da teram shopping, tuku cisto kolku da kupam nekoj suvenir kako podarok, a toa go ima sekade. Marketi ima nekolku, dobro snabdeni i ne tolku eftini.

A i da ne go izostavime faktot deka sepak e za nijansa poeftino od ostanatite mesta vo Grcija, osobeno vo sporedba so kracite.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sa uzivanjem iscitah post iznad, makedonski mi je tako simpatican jezik :volimenevolime: a i sve sto pise jeste tako...u OB sam bio pre dve godine, a i ove cu boze zdravlja.... :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prijatelji,braćo,kumovi molim Vas za pomoć! Uplato sam ove godine preko Argusa u Olympic beach-u vilu Cosmos INN. Da li je neko bio u njoj i možete li mi reći nešto više o tom smeštaju?Inače,letujem zadnjih 5 godina u Paraliji i ove godine prvi put ovde.Neki kazu da je to isto,ali videcemo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@borko84

Cossmos inn fenomenalno izgleda spolja. Nalazi se u sporednoj ulici, ali blizu plaze. Ima dvoriste ispred kuce i tu su kao neke stolice, suncobrani i tako to. Koliko se secam, gazdarica je starija zena i ne zna srpski jezik. Olympic beach i paralija nisu isti. Paralija je vasar, a olympic je mirnije mesto. :)

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Borko,

Cossmos inn vila je meni mnogo lepše delovala " uživo " nego na "gledanje" u agenciji...

Mi smo išli pre tri godine i bilo nam je lepo.. studio u kome smo bili je na prvom spratu, solidno velika terasa, ostalo je sve minijaturno ali čisto i sasvim solidno... gazda se zove Kostas, a ta starija žena o kojoj Mladen priča, pre bih rekla da je na funkciji " čuvara-kuće".. Kostas je korektan, simpatičan čovek..

Dvorište je malo,.. postoje i "zajedničke prostorije" u prizemlju gde uveče možete da se družite sa komšijama, ako želite naravno...

Postoji i tel govornica koja je bukvalno na samom ulazu/ izlazu iz dvorišta..

Prelep opis samog mesta, kao i realno stanje stvari dala je IskraB u jednom od postova gore..

IskraB , pozdrav :thankyou2::cmok: ...

Izmenjeno (nelli)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nelli

Pozdrav Nelli :cvetic: Kade patuvate vie na odmor ova leto? :cmok:

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mladene i Nelli hvala Vam na informacijama :).Ja sam nekako klasican tip koji kada navikne na jedno mesto,tu uvek i ide :). Ove godine je tako ispalo da idemo u Olympic b. i u ovu vilu.U principu,meni je bitno samo da mi je krevet cist i da gazde nisu neki dzangrizavi ljudi i ne sumnjam onda da ce biti lep odmor :) Imate li preporuku za neki restoran,tavernu?

Dobro je da je govornica blizu,jer sam u Paraliji izludjivao trazeci govornice koje rade i gde je najmanja guzva.Ovako samo izadjem ispred :D :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

borko, sto se hrane i taverni tice, preporucujem one u paraliji, jer su dosta jeftinije. paralija je generalno jeftinija od olimpik bica. ovo naravno, ako te ne mrzi da se setas do paralije da bi jeo, posto predpostavljam da neces jesti bas svaki dan u taverni.

a sto se telefoniranja tice, preporucujem ti kupovinu q card, jer su dosta povoljni i pozivi i poruke prema srbiji. u nasim parama, razgovor je 25 dinara minut, a poruka 6 dinara.

ako imas jos neko pitanje vezano za olympic beach slobodno pitaj.

Izmenjeno (Mladen84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.