Aleksa

METAMORFOZIS

1721 poruka u ovoj temi

Da li ste probali ulazak u vodu kod dečjeg kampa, i par uvalica posle toga? Malo je dalje, ali je tu pesak i na plaži i u vodi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Plaza od decijeg kampa pa do hotela Blue delfin je definitivno bolja plaza nego ona u samom Metamorfozisu.

post-28204-0-19557100-1374304596_thumb.j

Na ovu plazu mislim.

Izmenjeno (vekimax)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neko je pitao i za cene- ja sam bila u Lidlu u Nikitiju, ali posto mi ne kupujemo hranu, jer imamo u hotelu, nisam pouzdana za taj deo da dam informacije. Znam samo da je neko rekao da im je meso jeftinije nego kod nas. Voda je paket 6x1,5 l 1.2 eura, voce je od 50 centi-dinja, 1e-breskve (nektarine), 0.25e-lubenica kg, ostalo je oko 1-2 eura. Cok.mleko 0.5l je 0.80 e, sladoled je jeftin, povrce malo skuplje nego kod nas. Mleko ne znam za cenu ali je mnogo drugacijeg ukusa, pa ako imate dete bolje ponesite, moje bar nece da pije ni mleko ni jogurt-jogurt im je kao surutka. Ostale stvrcice su manje vise kaokod nas-mislim na neke sitnice poput slatkisa, grickalica, itd.a decu.

Mala ispravka :)

Trenutne cene : dinje 0,8-1e, nektarine i breskve 1,5-2 tresnje 2,5, krompir 0,8, lubenica 0,3e

U Lidlu - malo jeftinije povrce -krastavac 0,3 po komadu (veliki) mleko 0,8e 3,5% mm, brasno 0,6-0,8, sladoledi ubedljivo najjeftinij ovde, pakovanja od 6-8 komada su po 2-3 e, kisela voda 0,6 1,5l, hleb 0,65e, sokovi gazirani Freeway 0,6e 2l, vocni jogurt 8x125g - 2e, eurokrem najbolji Mr. Chock - tegla 2e

za povrce i voce mozete otici na pijacu u Nikitiju, samo petkom od 7-13h, i svasta mozete tamo naci...i garderobu i pilice i ribu i zacine.. :D

Izmenjeno (Jejaorca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mala ispravka :)

Trenutne cene : dinje 0,8-1e, nektarine i breskve 1,5-2 tresnje 2,5, krompir 0,8, lubenica 0,3e

U Lidlu - malo jeftinije povrce -krastavac 0,3 po komadu (veliki) mleko 0,8e 3,5% mm, brasno 0,6-0,8, sladoledi ubedljivo najjeftinij ovde, pakovanja od 6-8 komada su po 2-3 e, kisela voda 0,6 1,5l, hleb 0,65e, sokovi gazirani Freeway 0,6e 2l, vocni jogurt 8x125g - 2e, eurokrem najbolji Mr. Chock - tegla 2e

za povrce i voce mozete otici na pijacu u Nikitiju, samo petkom od 7-13h, i svasta mozete tamo naci...i garderobu i pilice i ribu i zacine.. :D

Hvala mnogo :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mene da se javim iz Metamorfozisa, pa cu samo ukratko o hotelu Olympic Bibis, obzirom da nema komentara o ovom hotelu na forumu, a svakako mislim da zasluzuje, pa ce mozda nekome pomoci pri izboru. Dakle, hotel je fenomenalan, nov, hrana vise nego korektna, nadje se za svakoga nesto. Idealan spoj cene i kvaliteta usluga. Hotel ne rade nase agencije, bar ja nisam nasla kod nasih agencija, mada ima jos 2 porodice iz Srbije. Cisto, usluzno, ljubazno! Mi smo sa malim detetom umesto 2-krevetne sobe koju smo platili dobili 4-krevetni apartman sa odvojenim spavacim sobama!!! Vrlo prijatno iznenadjenje! Bazen u sklopu hotela je super, moje dete se jedino u njemu kupa kao da je tu i rodjeno, voda je topla, pa uopste ne pomislja da izadje. Sobe se cista svaki dan, ali zaista ciste, sve im je nekako fino, novo, nigde nisu isfusarili. Vrt je isto fenomenalan, bas se vidi da vode racuna o svemu. Mali hotelcic pa zato valjda i obracaju paznju na mnoge stvari na koje drgi mozda i ne bi. Plaza je kao i u samom mestu-onako, ali bas u pravcu hotela mozda i najbolja,stan pesak-idealno za pravljenje kula i "torti", a nema guzve. Komaraca skoro i da nema. Ako nekoga jos nesto zanima, ja sam jos par dana ovde u Metamorfozisu. Htela sam eto samo da pomenem i ovaj hotel cisto ako neko bude nekda trazio neki komentar,. Meni je sasvim ok!

Pozdrav iz Metamorfozisa!

KOJA JE CENA POLUPANSIONA U OVOM HOTELU
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mene da se javim iz Metamorfozisa, pa cu samo ukratko o hotelu Olympic Bibis, obzirom da nema komentara o ovom hotelu na forumu, a svakako mislim da zasluzuje, pa ce mozda nekome pomoci pri izboru. Dakle, hotel je fenomenalan, nov, hrana vise nego korektna, nadje se za svakoga nesto. Idealan spoj cene i kvaliteta usluga. Hotel ne rade nase agencije, bar ja nisam nasla kod nasih agencija, mada ima jos 2 porodice iz Srbije. Cisto, usluzno, ljubazno! Mi smo sa malim detetom umesto 2-krevetne sobe koju smo platili dobili 4-krevetni apartman sa odvojenim spavacim sobama!!! Vrlo prijatno iznenadjenje! Bazen u sklopu hotela je super, moje dete se jedino u njemu kupa kao da je tu i rodjeno, voda je topla, pa uopste ne pomislja da izadje. Sobe se cista svaki dan, ali zaista ciste, sve im je nekako fino, novo, nigde nisu isfusarili. Vrt je isto fenomenalan, bas se vidi da vode racuna o svemu. Mali hotelcic pa zato valjda i obracaju paznju na mnoge stvari na koje drgi mozda i ne bi. Plaza je kao i u samom mestu-onako, ali bas u pravcu hotela mozda i najbolja,stan pesak-idealno za pravljenje kula i "torti", a nema guzve. Komaraca skoro i da nema. Ako nekoga jos nesto zanima, ja sam jos par dana ovde u Metamorfozisu. Htela sam eto samo da pomenem i ovaj hotel cisto ako neko bude nekda trazio neki komentar,. Meni je sasvim ok!

Pozdrav iz Metamorfozisa!

Mi se dvoumimo izmedju ovog hotela i hotela Porto Matina, isti je vlasnik. Imamo dvoje male dece ,4 i godinu dana. Pitamo se da li je Olimpic Bibis mnogo udaljen od centra mesta za setnju sa dvoje male dece ?

Da li je u okviru polupansiona moguce zmeniti veceru ruckom ?

Hvala :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, da li je neko od Vas bio u vili Skuras?Kakva su Vas iskustva sa smestajem i okolinom vile?Hvala

Da, isti je vlasnik. Porto matina je mnogo blize centru, Olympic Bibis je udaljen 800m tako da sa dvoje dece tesko da mozete da setate svako vece, jer idete jednim delom trotoarom, a jednim delom bukvalno ulicom. Jedino da upalite auto i onda ga tamo parkirate, mi smo ponekad tako kad smo bili umorni da setamo, ali sam ja sa detetom i setala do centra. Nije strasno, zavisi kako se vi organizujete. E, jedino sto Olympic Bibis ima fenomenalan bazen i za odrasle i za decu, meni je to prevagnulo, jer poslepodne mi nismo isli opet na plazu, nego se malo pre vecere brckamo u bazenu i moje dete nije htelo da izadje ( a u moru i nije bas bio srecan). Mislim da vecera ne moze da se menja za rucak, jer oni i nemaju organizovan rucak, nego vi mozete kao i bilo gde drugo da platite sta zelite da vam spreme.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u hotelu Porto Matina? Mi idemo 25. avgusta, suprug, cerkica od 5 godina, beba od 4 meseca i ja...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, isti je vlasnik. Porto matina je mnogo blize centru, Olympic Bibis je udaljen 800m tako da sa dvoje dece tesko da mozete da setate svako vece, jer idete jednim delom trotoarom, a jednim delom bukvalno ulicom. Jedino da upalite auto i onda ga tamo parkirate, mi smo ponekad tako kad smo bili umorni da setamo, ali sam ja sa detetom i setala do centra. Nije strasno, zavisi kako se vi organizujete. E, jedino sto Olympic Bibis ima fenomenalan bazen i za odrasle i za decu, meni je to prevagnulo, jer poslepodne mi nismo isli opet na plazu, nego se malo pre vecere brckamo u bazenu i moje dete nije htelo da izadje ( a u moru i nije bas bio srecan). Mislim da vecera ne moze da se menja za rucak, jer oni i nemaju organizovan rucak, nego vi mozete kao i bilo gde drugo da platite sta zelite da vam spreme.

Hvala veliko,

puno ste nam pomogli vasim odgovorom :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo početkom septembra u apartmane Anagnostau pa ce svaka informacija dobro doći. Lep odmor pa nam javite utiske !

Javljam se sa terase apartmana Anagnostau.Ovde je fenomenalno, mi smo u aprtmanu C3 i odusevljena sam. Imamo pogled na more, apartman je cist, gazde su veoma ljubazne, jednom recju uzivamo.Plaza je bukvalno 200 metara sa peskom i prirodnom hladovinom.Nas aprtman je kao sa sajta ni vise ni manje :-)

NAS IZBOR ZA MORE DUGI NIZ GODINA :-))))))))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za informacije , sada jos nestrpljivije cekamo septembar .

Uzivajte :thankyou:sunca%20se.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javljam se sa terase apartmana Anagnostau.Ovde je fenomenalno, mi smo u aprtmanu C3 i odusevljena sam. Imamo pogled na more, apartman je cist, gazde su veoma ljubazne, jednom recju uzivamo.Plaza je bukvalno 200 metara sa peskom i prirodnom hladovinom.Nas aprtman je kao sa sajta ni vise ni manje :-)

NAS IZBOR ZA MORE DUGI NIZ GODINA :-))))))))

da li mozes da kazes po kojoj ceni ste dobili aprtman da li sa sajta ili nekoj nizoj poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

da li je neko bio ove godine u kuci Kostas (4-you)? U uputstvu koje sam dobio u Astra travel-u pise da u vecini apartmana nema peskira i da ponesemo svoje. Bas mi se i ne nose peskiri pa me zanima da li u kuci Kostas ima peskira i na koliko ih menjaju?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka