cikasvaba

Putarina u Makedoniji

273 poruke u ovoj temi

od 15juni do 15 avgust e najaveno da putarina bice besplatna

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Posto nema vise besplatne putarine moze li se kupiti kartica za brzi prolaz preko naplatnih rampi u S.Makedonije ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze.

Gde na pumpi , granici ? Koliko kosta ? Moze li se dopuniti ili sl. Negde na tv sam cuni mi se video da moze i da se dipuni sa mobilim tel. Ima li ko da zna kako, sta treba itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde na pumpi , granici ? Koliko kosta ? Moze li se dopuniti ili sl. Negde na tv sam cuni mi se video da moze i da se dipuni sa mobilim tel. Ima li ko da zna kako, sta treba itd...

Prodaju se na patarinama, samo ne na svaku. Javite se ili pisite mejl za tacno na koje.

FAQ ovde:

https://etc.roads.org.mk/AMC/FAQ

Za dopunu - online:

https://etc.roads.org.mk/Account/Login

Izmenjeno (STEALTH)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel kupovao neko ove godine MCARD i gde?

Kakva je procedura, koliko kosta itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne moraš da kupuješ ako imaš staru. Dopuni je onine ili ako ti je to komplikovano, onda na prvoj naplatnoj stanici.

Ako nemaš, ne znam gde se kupuje. Ja sam je dobio prošle godine i dopunjavao kada sam išao dugi put

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemam  karticu. Proslo leto sam bio u Bugarskoj.

Ove godine idem u Grcku i hteo bih da kupim tu karticu. Karticu mozes dopuniti i dok si kuci u Srbiji ali neznam gde se kupuje kad udjes u Makedoniju.

Izmenjeno (wvladimir)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam da može od kuće da se dopuni. Ne znam gde može da se kupi. Verovatno na prvoj naplatnoj stanici. Sačekaćemo članove iz Makedonije, oni sugirno znaju.

Stajao sam na dve pumpe da bih dopunio karticu i ništa nisam uradio, nije moglo kod njih, zato ne verujem i da može da se kupi.

Evo sad sam našao na sajtu amss da kartica može da se kupi na naplatnoj stanici i da košta 1200 denara, ali ne mogu da nađem podatak da li na njoj ima nekog "kredita"

Izmenjeno (Beeblebrox)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam da može od kuće da se dopuni. Ne znam gde može da se kupi. Verovatno na prvoj naplatnoj stanici. Sačekaćemo članove iz Makedonije, oni sugirno znaju.

Stajao sam na dve pumpe da bih dopunio karticu i ništa nisam uradio, nije moglo kod njih, zato ne verujem i da može da se kupi.

Evo sad sam našao na sajtu amss da kartica može da se kupi na naplatnoj stanici i da košta 1200 denara, ali ne mogu da nađem podatak da li na njoj ima nekog "kredita"

Procitao sam i znam da TAG kosta 1200 denara a MCARD 100 denara. Minimalni iznos koji mora da se uplati uz TAG ili MCARD je 300 denara. Ali nigde nepise da li sve naplatne rampe prodaju i dopunjavaju ili ima neka odredjena koja to radi. (kao kod nas)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IMG_20220528_172614.png.0a5e32f2bcdd1e35

Prva naplatna rampa (iz pravca Srbije) je najveća, tako da verujem da se tu mogu kupiti i dopuniti kartica i tag.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IMG_20220528_172614.png.0a5e32f2bcdd1e35

Prva naplatna rampa (iz pravca Srbije) je najveća, tako da verujem da se tu mogu kupiti i dopuniti kartica i tag.

Tako bi trebalo da bude po logici. Da li je tako, sacekacemo da se neko javi ko je kupio ili u krajnjem slucaju kad budem dosao u Makedoniju raspitacu se na carini i pumpi pre naplatne rampe. Ali bih vise voleo da sam informisan pre polaska na put.

Izmenjeno (wvladimir)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U toku snimanja nove SAT patrole za Grcku pitao sam Mladena kako doci do MCARD.

Odgovor je da se prodaje na svim naplatnim rampama, 100 denara je cena i minimalna dopuna je 300 denara. Kaze da imaju dovoljno kartica na naplatnim rampama za celu sezonu i da postoji velika mogucnost da ce nas TAG (ENP) raditi u Makedoniji od pocetka glavne sezone letovanja. Ali to cemo jos da vidimo.

Izmenjeno (wvladimir)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka