maja72

Banja Morahalom

378 poruka u ovoj temi

Imam 2 pitanja za posetioce ove banje, pošto je nama prvi put da idemo.

Može li se plaćati karticom u restoranima?

Da li ima neki bankomat u blizini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sa velikim zakasnjenjem, ipak da odgovorim i za buduce citaoce.
Da, primaju kartice. Ja imam visu povezanu sa deviznim racunom.
Mozda sam i video neki bankomat u banji, mada nisam siguran. U svakom slucaju bolje je platiti karticom, mislim da su manje provizije nego da dizete sa bankomata, plus jos ne morate da racunate kako da se resite zadnje forinte, jer, sta ce vam?
Bio sam juce u Morahalomu sa Mega travelom iz Indjije. Autoobus je kretao iz Batajnice, pa je skupljao putnike i u Pazovi, Novom Sadu, pa cak i Subotici. U odlasku smo isli na Kelebiju, a vratili se preko Horgosa i bukvalno nista nismo cekali na granici, samo sto smo morali standardno da izlazimo iz busa. 
Vodic nam je organizovao i nekog zvanicnog dilera da dodje na parking da razmenimo evre i dinare u forinte. Dobra organizacija, ali ako imate platnu karticu, kao sto vec rekoh, bas vam ne trebaju forinte. Cak i ako vam treba ormaric za stvari, mozete kao kauciju da ostavite 10 evra ili 1000 dinara po kljucu, pa vam to posle vrate, sto jasno pise i na samom pultu.
Sto se same banje tice, mnogo toga je vec receno u prethodnim postovima, ali ipak bih naglasio ukratko par pozitivnih i negativnih stvari, cisto da znate sta da ocekujete:
Pozitivno:
- velik broj bazena, 25 kako rece vodic
- sve je lepo obelezeno sa raznim putokazima, kao i napisano na svakom bazenu, temperatura i ostalo
- velik broj restorana za svaciji ukus, sa pristupacnim cenama
- dovoljan broj toaleta, i to na vise mesta 
- podeljena svlacionica sa ormaricima za muskarce i zene
- velik broj civiluka kod samih bazena gde mozete da okacite peskir, bademantil i slicno.
- dozvoljeno je da unosite svoje jelo i pice
Negativno:
- nema kabina za presvlacenje, ili ih bar ja nisam nasao
- tuseva ima na vise mesta, ali nema tus kabina, nego su onako malo ogradjene
- mali broj stolova i stolica kod restorana
- mali broj lezaljki
- langos je nekada bio bolji, ili je mozda samo meni uletela podgrejana mekika sa vrlo malo pavlake, pritom je i dugacak red za isti, pogotovo oko podna.
Sve u svemu zadovoljan sam, isao bih opet, jer banja i pored nekih sitnih nedostataka, ipak nudi vise od bilo koje u Srbiji.

Izmenjeno (vladan9219)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ...

Planiramo uskoro posetiti Morahalom i banju. Zanima me da li treba da nosimo svoje peškire i bade mantile ili ima unutra da se iznajmi . Papuče bi svakako nosili . Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka