aleksandra_

PLATAMON

1147 poruka u ovoj temi

Sve se brzo nadje u Platamonu   :) tako da cete sve markete naci, ali, marketi koji su tako reci preko pruge cine mi se jeftinijim. od onih koji su blize plazi .

Izmenjeno (Vesmi)
dopuna
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Vesmi daj oznaci nam na googl map lokaciju marketa ko ce ga traziti aman po imenu vile

Izmenjeno (ZARKOTEKICA)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko ove godine u vili Illias, preko Aqua travela....?!

I jos jedno, da li je neko koristio usluge pomenute agencije?!

...procitala sam izvestaj od prosle godine:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko ko je sada u Platamonu...ajde dajte utiske:D...

Ili neko od onih ljudi koji su prosle godine postavljali milion pitanja, a nisu nam napisali kako im je bilo:D...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slala sam ja i pp...al mrka kapa:djavolko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam 2013 bila sa porodicom u Nei Pori, ove godine , Olympic bich, a krajem septembra idemo suprug i ja u Platamon, meni licno se Olimpijska regija jako svidja, volim pescane plaze i sto je more veoma toplo, Eto za sada toliko od mene, a kada se vratim....ostavljam utisak...pozzz :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj deo plaže je bliži Nei Poriju,potpuno peščani i solidne je širine.Mi smo se kupali levo od Sun beach-a i koliko smo primetili,u vodi je kamenje.Dobro je za ronjenje ali mora da se pazi kod ulaženja i izlaženja iz vode.IMG_0582.thumb.JPG.38052244bc517c150cfa6IMG_0657.thumb.JPG.b9a569a2a5b3017ab33b4

u kom smislu da se pazi prilikom ulaska i izlaska za ronjenje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U smislu da je klizavo i krupno kamenje.Za odrasle ne bi trebalo da bude problem a deca bi trebalo da povedu racuna.Naravno i zavisi od opreme koju koristite. Podvodni svet nije nesto narocito bogat.Najvise mogu da se vide skoljke razlicitih oblika i dimenzija i ribice pa bi to verovatno bilo dobro za pocetnike i decu.Mm je na plazi kod crkve uhvatio hobotnicu a sama plaza je drugacija.Napolju je sljunak,unutra prvo kamenje pa pesak.

2014.godine je postojao i diving club u Platamonu pa mozete pogledati i sta oni nude.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji utisci iz Platamona, mozda nekom budu od koristi. Pre svega, predivan gradic, nije klasicno letovaliste, al ima sve, i svako moze da organizuje svoje letovanje kako zeli. Smesteni smo bili u Vili Mihalis, skroz korektan smestaj, nema peskira, posteljina se menja 5. Dan, klima besplatna i velika, prostrana terasa. Noci su jakooo prijatne i nema komaraca, za razliku od Nei Porija. Plaze u samom gradu, deluju ok, mi smo se uglavnom kupali u uvali skroz kod kafica Stavento. Plaze ka Nei Poriju i same plaze u N.Poriju, stvarno lepe, uredjene i pescane. Moj favorit medju plazama, ipak, divlja plaza, ka tvrdjavi, ispod pruge, ispod nekog hotela koji ima spoljasni stakleni lift, tu je ubedljivo najcistija voda, ima prirodnog hlada, par nekih lezaljki, al su svi bili ispod smokvi i platana :) jedino moze ljudima smetati kamenje na ulazu u vodu- meni i gomili nekih Rusa, nije smetalo. Takodje jako lepa plaza u Novom Pantelejmonu, to se moze posetiti nakon posete tvrdjavi, pesaka jedno 15 min udaljeno od tvrdjave. Tu ima dosta kafici i taverni, al dominiraju kampovi, koji su bas bas lepo sredjeni. Sto se tice prodavnica, najjeftinija je neka Krtikos ( ne cita se tako sigurno, al tako nekako pise ) skroz na desnom kraju setalista. Ima jos neke Coop prodavnice ok, i blizu vile Mihalis jedna manja prodavnica, gde decko na kasi zna srpski. U prodavnicama, artikli su jeftiniji nego u Nei Poriji, al je zato restoranska hrana duplo skuplja, pa moja preporuka prosetajte do Nei Porija ako vam se jede u taverni. Veceri u Platamonu su predivne, svi su u gradu i uzivaju i stvarno lepa atmosfera. Sto se tice izleta, u ponudi su, Meteori sa posetom doline Tembi i crkve Sv.Petke, zatim Olipm, Zevskove kade, Litohoro i Stari Pantelejmon ( ovo je jedan izlet i Stari Pant.je caroban ), zatim Solun ( koji mozete i sami posetiti vozom iz Nei P. 10 evra povratna karta, za malo vise od sat se stize ), zatim u ponudi su i Skopelos sa Alonisosom , Skijatos i banja Edesa- Pozar. 

Nadam se da ce nekome pomoci ovo sto ispisah, uglavnom, ako koga sta intresuje nek pita slobodno :)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji utisci iz Platamona, mozda nekom budu od koristi. Pre svega, predivan gradic, nije klasicno letovaliste, al ima sve, i svako moze da organizuje svoje letovanje kako zeli. Smesteni smo bili u Vili Mihalis, skroz korektan smestaj, nema peskira, posteljina se menja 5. Dan, klima besplatna i velika, prostrana terasa. Noci su jakooo prijatne i nema komaraca, za razliku od Nei Porija. Plaze u samom gradu, deluju ok, mi smo se uglavnom kupali u uvali skroz kod kafica Stavento. Plaze ka Nei Poriju i same plaze u N.Poriju, stvarno lepe, uredjene i pescane. Moj favorit medju plazama, ipak, divlja plaza, ka tvrdjavi, ispod pruge, ispod nekog hotela koji ima spoljasni stakleni lift, tu je ubedljivo najcistija voda, ima prirodnog hlada, par nekih lezaljki, al su svi bili ispod smokvi i platana :) jedino moze ljudima smetati kamenje na ulazu u vodu- meni i gomili nekih Rusa, nije smetalo. Takodje jako lepa plaza u Novom Pantelejmonu, to se moze posetiti nakon posete tvrdjavi, pesaka jedno 15 min udaljeno od tvrdjave. Tu ima dosta kafici i taverni, al dominiraju kampovi, koji su bas bas lepo sredjeni. Sto se tice prodavnica, najjeftinija je neka Krtikos ( ne cita se tako sigurno, al tako nekako pise ) skroz na desnom kraju setalista. Ima jos neke Coop prodavnice ok, i blizu vile Mihalis jedna manja prodavnica, gde decko na kasi zna srpski. U prodavnicama, artikli su jeftiniji nego u Nei Poriji, al je zato restoranska hrana duplo skuplja, pa moja preporuka prosetajte do Nei Porija ako vam se jede u taverni. Veceri u Platamonu su predivne, svi su u gradu i uzivaju i stvarno lepa atmosfera. Sto se tice izleta, u ponudi su, Meteori sa posetom doline Tembi i crkve Sv.Petke, zatim Olipm, Zevskove kade, Litohoro i Stari Pantelejmon ( ovo je jedan izlet i Stari Pant.je caroban ), zatim Solun ( koji mozete i sami posetiti vozom iz Nei P. 10 evra povratna karta, za malo vise od sat se stize ), zatim u ponudi su i Skopelos sa Alonisosom , Skijatos i banja Edesa- Pozar. 

Nadam se da ce nekome pomoci ovo sto ispisah, uglavnom, ako koga sta intresuje nek pita slobodno :)

Daj koju sliku te divlje plaze de je toliko cista voda i oznaci plazu na googl map pa objavi,ja bih zeleo da je posetim

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa telefona pisem, pa ne znam da oznacim plazu na google mapu. Mogu da pojasnim gde je, od kafica Stavento ( koji je skroz na levom kraju setalista ) krene se prugom ka tvrdjavi. Konkretno, plaza koja je meni bila najlepsa sa najcistijom vodom je ispod hotela sa spoljasnim staklenim liftom, al celom duzine pruge ima lepih divljih plaza. Postavicu u postu ispod par slika, da imate otprilike predstavu kako to izgleda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IMG_20170803_111019.jpg

IMG_20170820_213040.jpg

Izmenjeno (BigMima)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka