ELLAV

DOBRE VODE

88 poruka u ovoj temi

DA LI JE NEKO LETOVAO U DOBRIM VODAMA KOD BARA,U PITANJU JE VILA DAVID,ZNA LI NEKO KAKO JE?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja sam letovao u dobrim vodama jedno 15 god. za redom(imao sam tamo kucu). plaza je lepa,voda je cista. provod nije nesto specijalno u odnosu na budvu ili sutomore. mesto je vise za porodice i penzionere sa njihovim unucima.

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila prosle godine i extra je bilo,nisam nesto zadovoljna sobama ali dobro nije lose,plaza je prostrana nije mnogo velika sa ogromnim kamencinama i to mi se nije dopadalo,voda je bistra i topla,ima nekoliko kafica,nekoliko restorana,centar nema,malo je mesto,laganim hodom obidjes ga za 15-ak minuta i manje....nije mi se dopalo to sto nema CENTAR,mislim izloga itd...Cene su onako jeftinije nego u Sutomoru,Budvi....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Na internetu sam naso jedan prilcno zanimljv smetaj.  pa me zanima da li neko ima ikustva sa istim ili neku informaciju ?:)

Unpared hvala!

Izmenjeno (tantal71)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce stigla iz dobrih voda, pansion Galeb topla preporuka, na samoj plazi a povoljne cene, ima vode uvek jeste tehnicka ali je ima i sve je u blizini. Sada ne znam sta si ti nasao ali javi pa cu ti reci jesam li primetila...

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja jedina preporuka sto se Dobrih Voda tice ja da ih izbegnes ako ides u spicu sezone.

A ako si vec bio tamo i dopada ti se, onda zaboravi da sam bilo sta rekla :D .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ Timos Jel mozes malo detaljniej da me obavestis zasto bi trebao da izbegavam tople vode u tom peridou, posto mi ne gien od 1 avgusta do 15tog. Tad mi je odmor.

@spas, Naso sam na internetu taj holtel Galeb smestaj i deluej zanimljivo. Ali nema nesto previse informacija,

Jel ti nije problem da napises malo vise detalja, Konkretno sta meni treba:

Soba sa branicm krevetom, zasebnim kupatilom i sve ostalo ej dobro doslo ( tv, klima i sl ) Kolko tako nesto kosta, mozes i na PM da misapoljes da ne bi bilo reklamiranje :)

Izmenjeno (Webb)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja vam samo mogu reci da u ruznijem mestu nisam bila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ Timos Jel mozes malo detaljniej da me obavestis zasto bi trebao da izbegavam tople vode u tom peridou, posto mi ne gien od 1 avgusta do 15tog. Tad mi je odmor.

Zato sto je tolika guzva da ljudi samo sto ne sede jedni drugima na glavi. Mi smo otisli na dan kod prijatelja, koji su imali dvoje male dece, jedno dete je imalo 5 meseci, melacnoj je izaslo na ledjima nesto ogormno, tipa precnika 10cm, nabubirilo, napravila se rana, naravno doktor je rekao od prljave vode. I sada mi je odvratno i da se setim na sta je to licelo. Voda prljava i cesto talasi.

A recimo otisli smo na rucak i naravno ostavili peskire na plazi, vratili se, neko zguzvao nase peskite na gomilu i zauzeli mesto, prosto neverovatno, posle mi kazu prijatelji da je to normalna situacija tamo :shokiran: .

Slazem se.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas ste me obradovali sad...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja jesam!!! I to nekoliko...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas ste me obradovali sad...

Mozes da promenis mesto, za svoje pare ides gde hoces. :D

A i mozda je te godine bila takva situacija, mozda se nesto promenilo (evo trudim se da te utesim :) ).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Webb, moj vam je savet takodje da promenite lokaciju! To mesto je malo, ruzno i prljavo, verujte mi da kada bi mi platili ne bih isla tamo.

Ja sam bila pre tri godine sa prijateljima, sticajem okolnosti, jer jedna nasa prijateljica ima vikendicu dole tako da smestaj nisam placala. I izdrzala sam ukupno pet dana. Nakon tog "letovanja" zaradila sam infekciju koju sam lecila duze od mesec dana. Ne samo ja, vec i ostali... Prvi put sam tada videla otvoren kamionet koji sluzi za skupljanje djubreta i djubre koje se, naravno, tako rasipa na sve strane!!! Smrad i prljavstina odasvud! A samo mestasce je toliko malo i zapusteno da nemate gde... Jedna ulicica i to je to. Sigurna sam da za svoj novac mozete naci mnogo bolje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da ne bude da mesto nema bas nista pozitivno, ima jednu stvar, fenomenalan zalazak sunca, ali to verovatno nije razlog da tu provedes odmor. :)

Videla sam na drugoj temi da ti se ne svidjaju Krasici, ne svidjaju se ni meni, ali voda je cistija jedno 100 puta, a ljudi civilizovaniji 1000, eto, cisto da steknes uvid u situaciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ni meni se ovo mesto uospte ne svidja. Isli smo jedno vreme 2-3 god za redom u utjehu, to je mesto pored Dobrih voda, tako da smo i tamo cesto svracali. Nemam pohvale ni za jedno ni za drugo mesto.

Ako vec hocete u CG bolje idite negde u Boku, neuporedivo je lepse, ili na Adu Bojanu. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka