ChicChick

BUDVA

51 poruka u ovoj temi

Idem za 10 dana..pa me interesuju vasi saveti o najboljim plazama,restoranima,mestima za izlaske..Bicu tamo samo 7-8 dana, nemam vremena da tamo provaljujem sta valja,a sta ne..pa bih volela da te iformacije imam pre nego sto odem,

Btw,interesuju me normalna,urbana mesta (Dakle,ne Trokadero i ekipa)...

Cula sam da je Casper u Starom gradu dobro mesto(ako to i dalje postoji)..ima li sta jos takvo?

Plaze?

Ricard?Mogren? Slovenska je smor kako vidim?Sta jos ima?

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sto se tice plaza ja preporucujem Trsteno i Ploce, naravno ako imas prevoz, nalaze se odmah iza Jaz plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja volim plaže Kamenovo i Horizonti. Ričard je meni donekle ok, ali je voda tu prljava.

Casper je i moj favorit, ama niko nikad od ljudi (po meni) nepoželjnog profila nije zalutao tamo... Što se restorana tiče, idem u jedan u Bečićima, i jedan riblji u Budvi, ali ne znam kako se zovu...

Mada bi moj najiskreniji odgovor na pitanje "Gde provesti vreme u Budvi" glasio - Kotor...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veruj mi muka me je naterala u Budvu,tj. morala sam da pravim kompromis sa drugaricom...pa se sad trudim da izvucem najmanju stetu...jasno mi je da je Kotor jedino sto tamo valja...

Ovaj,kola nemam tako da me interesuju mesta do kojih ne moram da se cimam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imaš one mini-buseve, kombiće... Pa mislim da je i bolje cimati se malo sa njima do neke tačke i tamo provesti lepo vreme, NEGO se ograničiti na neki skromni pešački radijus oko Budve. I osuditi sebe na glas Nade Topčagić i miris pljeskavica i kuvanog kukuruza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fuj!U pravu si!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ChicChick, mislim da si i sama vec napravila dobar izbor. Meni je Budva: Stari grad, plaze oko njega, i potez do Mogrena. Ev. izlet do ostrva Sv. Nikola. Casper jos postoji, i tu ima jos nekoliko dobrih klubova skrivenih medju zidinama, u nekim dvoristima i sl. Rade samo do 2. Posle toga moras da se selis brodovima na neke plaze gde se organizuju zurke, na primer Tanga beach i jos neke. Mogren je jedina plaza koja mi se dopada za kupanje, a Richardova glava i slicne oko Starog grada su dobre za blejanje u kaficima na lezaljkama. Ne znam da li se u medjuvremenu nesto promenilo. Neka neko javi. Jel' zavrsen hotel na ostrvu i da li tamo radi onaj klub?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je moguće da je poslednji komentar iz 2007.godine (izuzimajući ovaj Ice-ov)? :neznam:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Maj 2018...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jer bih u tom slučaju imao za još jednu akciju koju planiram duže vremena..

Egipat?:razmislja:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Egipat?:razmislja:

Neee,ovo je u Evropi.. :)

Evropa park.. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Miki, šta te zanima? 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka