jeca.........

Soping u Atini

23 poruke u ovoj temi

Ove godine idem na Glifadu,pa me interesuje gde je najbolje ici u soping u Atini

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jeco,

Dobru odluku si donela. Glifada je sjajno letovaliste, a Atina predivan grad.

Sto se kupovine tice na samoj Glifadi imas bezbroj radnji, koje ce verujem zadovoljiti tvoje kriterijume.

U Atini je najpoznatija shopping ulica Ermou, odmah kod trga Sintagma, ali nemoj zaobici robnu kucu Attica, koja se nalazi u Panepistimou ulici kod trga Sintagma. Deo grada Kolonaki je prepun luksuznih radnji, mada, kada su rasprodaje, mozes naci neki komad garderobe ili obuce po jeftinijim cenama.

Topla preporuka su dva trzna centra - The Mall Athens(http://www.themallathens.gr/) i Golden Hall (http://www.goldenhall.gr/). I jedan i drgu trzni centar su van grada, ali, lako je doci do njih metroom ili autobusom.

Lep provod

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Amai,hvala ti puno na odgovoru,ne znam da li si bio u Solunu pa me zanima da li negde postoje slicne radnje kao u egnatia ulici gde i nije bas firmirana garderovanea.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da postoje. Ulice Ermou, Panepistimiu, Stadiou, kao i pomenuta dva trzna centra. Tu mozes naci sve i svasta. Od H&M, preko Zare, Manga, Bershke, i ostali jeftinijih radnji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Amai hvala ti punoooooooo.rolleyes.gif Mnogo si mi pomogao posto planiram bar dva dana da odvojim za sopingklap.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ljudi......Jesu li pocela snizenja u Atini... :don-t_mention: ...Ja krecem za koji dan put Grcke, a u planu mi je i izlet u Atinu.....a jos ako budu velika snizenja bice sjajno... :plez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pocela su ti snizenja imas i do 70% popusta po nekim radnjama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel postoji neki outlet u Atini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taman sam u to vreme u Atini ;).

Ovo mirise na dobru kupovinu ;).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da da imenjace :) sto je najbolje ti cak i u njihovim prodavnicama mozes da se cenjkas, ne bas svuda ali generalno moze...

Ja sam se proslog leta zeznuo, nasao Columbia cipele koje su inace kostale 140e a na popusti 35e, pa kao necu danas kupiti doci cu za koji dan, i kad sam opet dosao prodat broj koji je meni trebao, a cipele nikad bolje :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos samo da nadjem neki Mediamarkt u Atini i sve ce biti potaman.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma znam da nije. Nije stvar u jeftinoci vec u izboru, sto mene prvenstveno zanima. Mediamarkt je uvek bio najskuplji od svih slicnih prodavnica, ali imaju najbolji izbor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koga zanima, pocela snizenja u Atini. U velikim centrima i po gradu. Snizenja do 70%.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka