Rosbacher

MILOS

272 poruke u ovoj temi

gledajuci fotke na raznim sajtovim opasno sam se naostrio da idem sledece godine na ostrvo milos. dolazak na milos nije najjednostavniji jer imaju samo jedan aerodrom sa male avione. sto opet znaci da milos nije pod najezdom masivnog turizma. varijante za dolazak su avionom do atine, pa onda ili manjim avionom po ceni od oko 90€ po osobi za povratnu kartu ili trajektom iz pireja koji putuje 6-7 sati. avioni lete iz atine dva puta dnevno (11h i 16h), i dva leta ima za atinu sa milosa.

smestaj je uglavnom po apartmantima, i cene su relativno dobre. jun i septembar se moze naci za 30-50€ dnevno za apartman bez klope. jul i avgust su nekih 20-30% skuplji.

da li je neko bio na milosu nekad?

evo par sajtova za radoznale:

http://www.milos-island.gr/

http://www.milostravel.com/

http://www.stefaniemoehrle.de/Griechenland...laden/Milos.htm

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Citah pre neki dan na trip advisor-u u okviru teme o grckim ostrvima a na forumu za Skopelos, kako pojedini ljudi veoma hvale Milos i Sifinos, zbog mira i prelepih plaza

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jaoj sto je ovo lepo...gledam ovaj treci link..

najvise bih volela da budem smestena u onim vodenicama ili onom selu Mantrakia..bilo bi mi tesko da se odlucim...mozda ipak Mantrakia u onim stenama..mada to verovatno ne izdaju turistima..ali je predivno..a fotografije su...nemam reci..da se razbolis..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne mogu da odvojim pogled od fotografija :) samo mi nije jasno kako su putovali, mislim kojim prevoznim sredstvom, kada su vodili pse sa sobom na sve te destinacije..

da vetrenjace, sorry...znas koja mi je najsladja: Anastasia..ne pise cena za nju, ali neka je i 150 eur dnevno za dvoje, moze da se nakupi..koliko ima tih AI sa 5* sto su aranzmani preko soma jura po osobi..a ovo ne moze da se poredi sa bilo kojim hotelom i gomilom turista..

ali gledaj ovu prvu, atinu..cetiri osobe - 120 eur od recimo 01/09/ - to je 30 eur po osobi..pa nije to bas katastrofa..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ostrvo je kao iz bajke,ne mogu da se nagledam. :o

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sta kazes, ja sam se momentalno zaljubila..vec sam pocela da smisljam kombinacije za iducu godinu :) ubicu Rosbachera za ovu navlaku!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prelepo. Psihoturizam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram iduće godine Lefkadu, ali neki djavo mi ne da mira pa se čitavog leta vrtim oko Milosa. Najčešće se vraćam na sajt http://www.greeka.com/cyclades/milos/index.htm, pa razgledam plaže i smeštaj koji se nudi... Plaže su daleko najraznovrsnije i sasvim posebne, a smeštaj može da se nadje po prilično povoljnim cenama. Predivno ostrvo, najviše me privlači medju Kikladima (negde na drugom mestu je Koufonisia), ali postavlja se pitanje kako na najlakši način stići do Milosa? Zaista je duga i zamorna vožnja trajektom čitave noći, vožnja bržim ferijem u trajanju od 4h košta gotovo 500 eura u oba smera za tročlanu porodicu + kola, a put avionom je takodje pomalo komplikovan i ne baš jeftin sa taksama... Povrh svega nameće potrebu rentiranja vozila na samom ostrvu, što dodatno poskupljuje čitavu avanturu...

Vrlo je korisno i primamljivo iskustvo Ultralamba http://www.putovanja.info/forum/index.php?...amp;#entry66028, a on se i ove godine uputio put Kiklada, pa će biti vrlo zanimljivo pročitati šta je ove godine obišao i da li je obnovio iskustvo sa Milosom kao što je planirao.

U medjuvremenu, valjda je još neko nekad letovao na Milosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U medjuvremenu, valjda je još neko nekad letovao na Milosu?

nadamo se da ce taj neko da nam prenese iskustva..

ja sam danas, vec negde u nekom kutku, ne znam koje, hemisfer mozga, zacrtala Milos/2009/01/09..autom.. ne vidim bolju kombinaciju..imam jos godinu dana da se odlucim da li vetrenjace ili kuce u stenama....i da se izborim da me neko ne preglasa..

ima vremena, ceracemo se jos..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam za auto i trajekt. Nije mi problem da i to pretvorim u de-luxe zabavu.

A jel ostrvo vullkanskog porekla?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja mislim da su sva ta ostrva vulkanskog porekla..cyklades..a i vidi se..kako bi, inace takvi morfoloski oblici mogli da nastanu? neka neko, ko se razume u geologiju vise od mene, objasni...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav li je pesak, kod takvih ostrva pesak ume da bude i sitan i beo kao brasno, a i crn!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne sitnicari..kakav god da je..

da, auto + trajekt..next year :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao. A ti kao ne bi volela da vidis CRNI PESAK!

Ja jedva cekam, na jednom drugom ostrvu...

:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka