Nika

Gde u CG

63 poruke u ovoj temi

Pozdrav svima,

da li neko ima predlog gde letovati ove godine u CG? Malo mirnije mesto....

Nika

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Perast. Super izgleda (zasticeno - Unesco) sasvim drugacije od mnogobrojnih vasara po CG. Ali je previse mirno za moj ukus...ako hoces mir to je pravo mesto...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga Barbara,

hvala ti, nije losa ideja. Gde mogu pogledati za smestaj, mozda znas?

Pozdrav Nika

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili Kotor, pogotovo naselje Dobrota. Probaj da nadjes nesto na www.montenegrobeauty.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporucujem Petrovac. Nema guyve i kica. Lepa je playa, a jos lepsa 10 minuta hoda od Petrovca playa Lucice u uvali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

НИГДЕ, за исте паре можеш да летујеш у Грчкој и будеш поштован

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Бравооооооо Медо, слажем се са тобом...

У ЦГ сам летовала три пута у животу и нисам видела све што нуде,

али неезаборавно у ЦГ - за мене, је камп Црвена Главица који је потпуно у маслињаку, са километарском могућношћу скривених плажа, а погледом на СВ.Стефан...

B)

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Godinama sam letovao u Perastu (sticajem okolnosti) i oko zelite odmor odmor,preporucujem ga bez dvoumljenja.Ako ste autom,onda vec mozete da planirate i druge aktivnosti.Kotor je blizu,sa druge strane vrlo blizu je mali Risan,nesto dalje i H.N.Lep je Perast zaista,obavezno posetite Gospu od Skrpjela i ostvro Sv.Djordje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stoliv - zasto?

- jer je direktno naspram perasta dokle mozes zacas camcem

- jer je 1.5km od Veriga - ulaza u kotorski i risanski zaliv gde je jaka struja i fenomenalno cista voda + ima jako lepu crkvu (urusenu doduse) sa terasom sa koje se skace u more sa oko 5m

- jer je na pola puta od HN i Kotora, a nije kotor sa prljavom vodom i nije HNovi gde je guzvaja, a nije ni jedan od ta dva pa je jevtiniji

- jer je u zalivu gde su mestani mnogo finiji od onih na otvorenom moru

ja sam bio 3 puta - mirno, tiho, sve ti je blizu, svako vece sam bio ili u Novom ili u Kotoru... najbolje je ako stvais bike u bus ili ako imas kola - onda je pravo uzivanje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najozbiljnije vas molim za savet. Isli bismo pocetkom avgusta prvi put u Crnu Goru na letovanje.

Boravila sam dva puta u Budvi, jedne godine pocetkom juna, a druge krajem septembra, oba puta samo 4 dana. Tom prilikom sam obisla Budvu, Becice, Kraljicinu plazu i Sveti Stefan. Naglasavam da je Slovenska plaza nedovoljno cista za moje standarde, dok sam Mogrenom, zatim privatnom uvalom na samom kraju Budve ka Becicima, Kraljicinom plazom i Svetim Stefanom odusevljena. Da budem realna, oba puta sam bila van sezone, kada gotovo uopste nije bilo turista, ulaz na plazu se nije naplacivao cak ni na Svetom Stefanu, a lezaljke i suncobrane smo koristili besplatno. Znam da tako nesto ne mogu da ocekujem i u sezoni, mada bi bilo jako lepo.

Pretpostavljam da ce pocetkom avgusta u Budvi biti ludnica i zato bih je zaobisla.

Koje odrediste mi preporucujete? Idemo suprug i ja, sami, bez dece, kolima. Preferiramo izuzetno ciste plaze i cisto more, prozirno do samog dna. Nismo ljubitelji guzve. Mesto u kojem smo treba da ima dovoljno sadrzaja (setaliste, kafici sa tihom, romanticnom muzikom, restorani, pekare, poslasticarnice...), ali nam nisu neophodne diskoteke i klubovi sa preglasnom muzikom i narodnim veseljem, kao u Budvi. Naravno, besplatan parking pored objekta u kojem odsednemo je obavezan. Vode mora biti sve vreme.Takodje bi bilo dobro da se ulaz na plazu ne placa ili bar da se ne placaju astronomske cifre, kao i da nam niko ne brani da rasirimo svoje lezaljke i suncobrane (Da li je tako nesto uopste moguce u Crnoj Gori u sezoni?).

Mislite li da mozemo, bez prethodne rezervacije smestaja, da "banemo" i nadjemo sami smestaj na licu mesta? Ponavljam, isli bismo pocetkom avgusta.

Dala sam vam smernice, a vi nam pomozite u odluci ukoliko zelite.

Hvala unapred!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MIRARBI

HM,MISLIM DA VI TRAZITE NESTO STO NIJE MOGUCE NACI U CG!ZA SMESTAJ MISLIM DA STE ZAKASNILI,SVE ONO STO JE VALJALO,ODAVNO JE REZERVISANO.VEROVATNO SU OSTALI BAS LOSI APP,A U HOTELIMA MESTA SIGURNO NEMA,RUSI SU ZAKUPILI CINI MI SE POLA CG.BIO SAM DOLE 18.05.07.PLAZE SU BILE SKORO PUNE,A SETALISTEM NIJE MOGLO DA SE PRODJE.MOJ PRIJATELJ TRAZI SMESTAJ OD BECICA DO KOTORA I VERUJTE DA MESTA NEMA!STO SE TICE PLAZE,POSTOJI JEDNA BAS KAKVU TRAZITE!NALAZI SE PAR KM POSLE SVECA,KA PETROVCU U MESTU PEREZICA DO!NEKADASNJI HOTEL ,,AS",MALA UVALA,ROMANTICNO MESTO ZA DVOJE,KRISTALNO CISTA VODA(VIDI SE DNO),NEMA BUKE ,NI PREGLASNE MUZIKE,KAO NI NAPUCANIH MAJMUNA!IDEALNO MESTO ZA VAS!!!LEZALJKI NEMA,A I NE TREBA VAM(DOVOLJNI STE JEDNO DRUGOM),NEMA SUNCOBRANA,NI SKUTERA!ZNACI,PONESITE SVOJE STA IMATE I UZIVAJ TE!POZZ

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MIRARBI

DOPUNJAVAM SAMOG SEBE,STRASNO!OVAKO,PETROVAC JE MALO I MIRNO MESTO,IDEALNO ZA ODMOR,ALI SAMA PLAZA NIJE NESTO!ZATO JE UBLIZINI ONA MALA UVALA KOJU SAM MALO PRE OPISAO!JOS NESTO,POSTO PUTUJETE KOLIMA,TREBA VAM DOSTA STRPLJENJA ZBOG RADOVA NA PUTU I VELIKIH GUZVI U SEZONI!IZBEGAVAJTE PETAK!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!!!

Dakle, mislite da je nemoguce u sezoni "banuti" dole i naci smestaj na licu mesta?!

Ne bih volela da unapred odavde rezervisem smestaj. Pre bih da vidim okolinu, udjem u sobu, procenim da li mi odgovara, pa platim. U Grckoj to moze bez problema, ali za C.G. stvarno ne znam, jer nemam iskustva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Generalno mozes da banes. Uvek ce se naci neki slobodan krevet, ali kao sto rece Max pitanje je kakav. U Grckoj je ipak mnogo bolji "generalni kvalitet" smestaja, dok u CG imas ili lux ili supu :)

Slazem se i sa Max-ovim predlogom. Perazica do je super, Petrovac je blizu. Predlazem ti da pogledas i Przno, ali plasim se da vam ne bude premalo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MIRARBI

Naravno da mozete ,,banuti",ali pitanje je sta vas ocekuje(mislim na smestaj),pa cena...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka