dulemcse

Najlepse plaze u Olimpskoj regiji

62 poruke u ovoj temi

Isao bih ove godine sa drustvom u Paraliu ili Olympic Beach. E sada, s obzirom da se mnogi zale da plaze u ovim mestima i nisu bas za pohvalu, i da cemo mi ici kolima, da li neko zna da li postoji neka plaza koja je na razdaljini od oko +- 20km od ova dva mesta - a da je zaista lepa? I ako ima, blizu kojeg je mesta? Dakle, ne mora da bude sa kaficima... Moze i samo pesak, nije bitno. Jedino je bitno da je lepa plaza.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

plaza ide od olimpic beach do paralije 3 km. predivno. mozes da lezis sam na pesku, mozes u gradu, kako volis. meni se vise svideo olimpis, jer je paralija prljava i ima vise guzve. u olimpic idu neki stranci, retko ko govori srpski, osim naravno prodavaca koji su sjajni. turisticko selo, a do katerinija 7km, za nocni provod. ima i u olimpicu puno kafica, a u paraliji diskoteka, ko voli. mi smo isli pretprosle god i ove ponavljamo olimpic, ne mogu da docekam.

Izmenjeno (suki)
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a, da, u olimpicu ciste i cesljaju plazu svako jutro nekim masinama, pa je super cista. meduza ima u augustu, jedino je zaj. sto je plicak dallleeeekkkoooo.....

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da. Secam se kada sam bio u Paraliji da je i tamo bilo tako. U pocetku ti je kao ok, ali posle 6-7 dana vise nije sve jedno. Mi smo prosle godine isli na prvi prst Halkidikija. Odmah smo pronasli ekstra plazu. Doduse bila je malo dalje (20 km), ali se isplatio svaki litar goriva potrosen na odlazak tamo.

U svakom slucaju. Hvala ti puno na odgovoru.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isao bih ove godine sa drustvom u Paraliu ili Olympic Beach. E sada, s obzirom da se mnogi zale da plaze u ovim mestima i nisu bas za pohvalu, i da cemo mi ici kolima, da li neko zna da li postoji neka plaza koja je na razdaljini od oko +- 20km od ova dva mesta - a da je zaista lepa? I ako ima, blizu kojeg je mesta? Dakle, ne mora da bude sa kaficima... Moze i samo pesak, nije bitno. Jedino je bitno da je lepa plaza.

Prosle godine sam letovao u olimpiku sa porodicom i plaza je super.Ciste je svako vece ,postavljena je mreza protiv meduza,i vecina ljudi iz paralije dolazi u olimpik da se kupa,mada je to razdaljina od nepunih 2 km.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako idete automobilom, na oko 15-20 km od olympic beach-a ka leptokariji imaš nekoliko jako dobrih plaža - Akrotiri, Milos, Paradiso...sve su sređene i sa kompletnom infrastrukturom tipa kafići, ležaljke, suncobrani. Ne bi trebalo zaobići plaže kampova Zevs, Apolon, Helena, Minerva na potezu Leptokarije - po meni najlepše plaže u toj regiji, čisto more, beli pesak, šuma u pozadini i pogled na Olimp i tvrđavu u Nea Pantelejmonu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se sa Xanadu.Kreni iz Paralije lokalnim putem,ne autoputem ka Leptokariji i pronacices prelepe plaze zaklonjene borovima,sredjene i sa manjom guzvom.

Posto si kolima,toplo ti preporucujem da jedno popodne skoknes do podnozja Olimpa,mesto je Litohoro,koje neodoljivo podsecana na malu Svajcarsku.Potpuni sok u odnosu na Paraliju,Olimpik ili Leptokariju.Od Paralije je udaljeno oko 20km,ako ne i manje.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo

Mozes li malo preciznije da objasnis kako se stize do tih plaza ali iz pravca Leptokarije ?

Ako imas i neke slike bilo bi lepo da ih podelis sa nama

hvala

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Proslo je mnogo vremena,ne secam se imena mestasaca,ali ne izlazi na autoput,iz leptokarije skrecec desno,iznad parka na samom ulazu i ides.Gde ti se svidi tu stanes.Lepse su plaze van ,nego u Leptokariji.Opusti se i uzivaj u istrazivanju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine putujemo u Leptokariju kolima, sa decom uzrasta 6 i 8 god. Koje plaze u olimpiskoj regiji preporucujete? Nei Pori i Platamon su mi poznati, a za ostalo pisite.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene ovo takodje vrlo zanima.Ima li neko GPS kordinate za neke plaze na potezu Paralija-Nei Pori?Pretrazivao sam forum ali nigde nista nije izaslo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbolje je da kreneš polako kolima i staneš na svakoj. ima ih dosta a put ide uz more. Negde je pesak, negde šljunak zavisi šta voliš.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Volim cistu vodu i cistu plazu. Ovog leta se mnogi zale na prljavu plazu u Leptokariji :tuga:

, sto znaci da nam ne gine potraga za boljom! Hvala na odgovoru.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža Skotina 5 km od Leptokarie ka Platamonu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledala sam Skotinu, svidja mi se, sigurno cemo otici. Hvala!

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907234
    Ukupno poruka