RobertoB

HTL Caribbean World Resort 5* Soma Bay

3127 poruka u ovoj temi

Kakvi esejisti na ovoj stranici cwr :neznam:CWR vredi 600 EUR i malo jace od toga za 13 noci. To je to. Sve preko toga je mnogo. Narocito za nekog ko ide na more 4 i vise puta godisnje. 

Al' ga ošacova, oplakah ;).

Imam dojavu da upravo spremaju upitnik ko koliko puta godišnje ide na more pa će napraviti specijalni cenovnik ;).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Gandalf Beli ja bih samo da pitam zasto Vi idete u Egipat, kad ocigledno patite za Karibima - savetujete da "se opustiš i uopšte nemaš osećaj da si u ovom delu sveta, nego na karipskom moru"...pa sto ne idete na Karibe, nego u Egipat? Ja sam mislila da se u Egipat ide zbog Egipta i Crvenog mora a ne zbog Kariba i Kankuna.

p.s. Pozdravlja Vas i Saruman

Zbog klinca, ima 5 godina i ne bih ga vukao avionom dalje od tih par sati. Crveno more je prelepo i inače. Samo me je CSW podsetio na neka mesta, a i na vreme kada sam ja imao 20 god :) 

S obzirom na blizinu, Crveno more je najbolja opcija za nas trenutno. Ako neka agencija ponudi pristojne aranžmane za Eilat biću prvi koji će da ide. Po meni, najlepši grad na Crvenom moru. Do tada držimo se Hurgade i Šarma. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Al' ga ošacova, oplakah ;).

Imam dojavu da upravo spremaju upitnik ko koliko puta godišnje ide na more pa će napraviti specijalni cenovnik ;).

Hahaha, e bas je to poenta bila :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je trenutno situacija sa guzvom u hotelu,plazom u Carribean-u, da li je neko gostovao sredinom, krajem avgusta :)?  Idemo za dve nedelje sa dvoje male dece prvi put u ovaj hotel pa da znam sta nas ceka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Vladarbeogradsvaka čast! Iskreno, duhovito i  sažeto napisano. Zaista si realno prikazao kompletan uobičajen dogadjaj boravka u Hurgadi. Naravno, ono najlepše: more, podvodni svet i bogata arheološka nalazišta su glavni razlog odlaska na letovanje u Egiptu. 

Jedino mi je žao što si na kraju rekao da ćeš "teško" ponoviti letovanje u Egiptu. Istina je da je svet velik ali... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala. Ubacujem polako fotografije u foto ture. Videćete Luxor, Rajsko ostrvo, hotel, plaže. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, 

Planira li neko u Karibijen u novembru? Mi uplatismo početak novembra. Pokušavam da pošaljem poruku g-dinu Šediju i vidim da je opet promenio broj. Ima li neko aktuelan broj, htedoh lepu sobu da rezervišem? Hvala unapred ako neko uspe da mi ga pošalje:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi planiramo, novembar, a jedna od opcija je i CWB.

Proslog septembra smo bili u Titanic Royal, bilo je odlicno, ali bi probali i nesto drugacije.

Ima nas petoro, dvoje klinaca i beba od 6 meseci, pa i to utice na izbor hotela.

Izmenjeno (Roolieman)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi putujemo 06.11. Ako još niste uplatili proverite da li uoppte ima mesta, meni su rekli da je hotel skroz popunjen u novembru, Rusi navalili te da ne mogu da mi obezbede sobu u bloku 7 na 1.spratu pošto je ona u kategoriji deluxe, a sve su ih rasprodali. U novinama čitam da je Putin uveo plaćenu neradnu nedelju navodno zbog korone i ne bi li ih podstakao da se vakcinišu, 30.10.-07.11. , a Rusi u to ime  preplavili Tursku i Egipat...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije za Vas CWR ako Vam treba mira. Hotel je zaista pun dece, ali i svakave druge vesele raje, naprosto je živahan. Muzika se ne čuje u mirnom delu, ali nisam sigurna da prodavci ne navaljuju. Uveče je takođe baš živo. Muzika je u glasnom delu glasna, nema toliko turbo folka, ali njihove zavijaljke su još gore pa ko to ne voli ne vredi, zaista bi smetalo. Ja sam više puta napomenula da meni potpuno odgovara energija ovog hotela i ja tolerišem apsolutno sve zamerke koje drugi ljudi imaju. 

Mi smo počeli da idemo u ovaj hotel kad je bio pun Rusa, oni su ipak najbahatiji od sve ekipe koju smo tamo viđali, a sada su se vratili. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav iz dragog Karibijena. Doći ovde iz kišne Srbije je stvarno kao u raj da si ušao. 

Pošto se o Karibijenu sve zna evo malo svežih novosti... Hotel je pun, Egipćana skoro da i nema, ali zato Rusa i Engleza koliko hoćeš. Takođe ima i Francuza, Ukrajinaca, Italijana, ali i našeg sveta i to propisno. Struktura kao pre par godina. Hrana ista kao i pre, u Tortugi nema klasičnog ručka nego "snacks". U animatorski tim se vratili Zizo i Sasha pa je sada animacija ponovo neverovatna. Čuveni prijatelj Srba, gospodin Šedi (mnogima od nas je delio sobe po želji) više ne radi u CWR. Takođe je otišlo puno ljudi sa recepcije i uopšte osoblja u hotelu. Malo nervira što neki nose bedž sa obaveštenjem da su vakcinisani što meni pre svega deluje zastrašujuće, ali je ovako opuštencija živa. Niko nije ni pogledao šugavi PCR na ulasku, maska je za goste misaona imenica (od celog hotela videh jednu natripovanu da ju je stavila, sve ostalo kao nekad, grljenja i ljubljenja s poznatim osobljem koliko hoćeš). 

Iz pravca Solimara uveče prilično trešti muzika pa je savet, naročito za porodice čija deca, ranije zaspivaju da biraju sobe u blokovima 2, 3, tamo se buka najmanje čuje. 

Ima bazena koji se greju, mada je more jako ugodno za kupanje. 

Živa muzika uveče je sada u onom bezimenom baru tj prostoru između glavnog restorana i recepcije, a radi i disko. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka