Guest Kaja

SANTORINI

584 poruke u ovoj temi

Imali smo medjunarodnu ali nam nisu trazili, zadnji bus je bio u 23.30h iz Fire,taxi nismo uzimali pa neznam cene. U Kamariju smo bili u Blue Sea, solidan hotel apartmanskog tipa,tamo nema loseg smestaja, svi su novijeg datuma i okreceni u prepoznatljivo belo-plavoj kombinaciji, okolo puno cveca i skoro svi imaju bazen pa i ovaj nas. Dobra strana je sto je bio drugi red od plaze. I sam Kamari je lepo sredjen, tipicno grcki, dugacka crna plaza, setaliste pored mora i puno sadrzaja i vecina turista je tu smestena. Sem nas dvadesetak, vise Srba i nije bilo.Cene su kao sto sam rekla, kao i svuda u Grckoj, izuzimam Paraliju koja je uvek bila nesto jeftinija, ali je ona i sasvim druga prica.
Хвала ти на одговору! :)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je puno vetrovito u Kamariju i da li je hladno more?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam isla pocetkom septembra i more je bilo bas toplo, samo je ulaz u vodu malo strmiji, brzo se ulazi u duboko, pa nije za decu, vetar stalno pirka ali nista jako, meni licno prija. Na ostrvima vetar uvek duva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jabučilo ekstra ti je opis.

ja idem 07.07 u Kamari.puno si mi pomogao,e sad,zanimaju me neke sitnice,npr cene leželjki u kamariju,i da li si možda išao na izlet do mikonosa ili do iosa,a ako nisi da li si možda čuo koliko to košta.nemogu sad svega da se setim šta bi te pitao tako da je ovo za početak

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jabučilo ekstra ti je opis.

ja idem 07.07 u Kamari.puno si mi pomogao,e sad,zanimaju me neke sitnice,npr cene leželjki u kamariju,i da li si možda išao na izlet do mikonosa ili do iosa,a ako nisi da li si možda čuo koliko to košta.nemogu sad svega da se setim šta bi te pitao tako da je ovo za početak

Cena kompleta (2 lezaljke i suncobran) je prosle godine bila 7e (ne verujem da se promenila). Sto se Iosa tice, ne znam, nesto me nije ni interesovalo da idem na izlet do tamo, ali najbolje da se raspitas kad stignes tamo. A Mikonos, e do Mikonosa sam hteo da skoknem u privatnom aranzmanu ALI vreme od najranijeg dolaska do Mikonosa (sa Santorinija) do najkasnijeg polaska sa Mikonosa (do Santorinija) je oko 30 minuta. Sto ce reci da mora tamo da se prenoci. Tako je barem bilo prosle godine. Ja mislim da mozes na netu da pogledas, ako je izasao, red voznje tih ferry-ja (sajt sam zaboravio, nasao sam ga bio na ovom forumu negde). Ili da se raspitas u luci. Nisam video da su one lokalne agencije imale u ponudi izlet do Mikonosa.

Jos jedna stvar, po mom mislenju, najbolje vreme da se poseti Santorini je bas Jul. Jer posle je dan sve kraci, a sto je dan kraci, manje vremena imate da uzivate u pogledu sa kaldere :)

Izmenjeno (Jabucilo)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jav, verovatno smo u istom avionu. Uplatio 7.7.2009. Santorini, Kamari, hotel Blue Sea. Jabucilo je sve lepo napisao, svaka čast. nego me zanima još kakve su cene po običnim marketima (voda, hrana, pivo itd)

Izmenjeno (gile81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jabucilo jel ima tamo mcdonalds?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@gile81: Ne secam se tacno, ali cini mi se da su nesto jace cene nego u Bg-u (do 20%).

@Jav: Ima sigurno, samo ga se ja ne secam :) A ima i Goody's (isti fazon kao mek).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna gde moze da se kupi samo avionska karta iz Beograda do Santorinija ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

U najuzem izboru za ovo leto mi je Santorini, mesto Megalochori, Artemis studio.

Da li je neko mozda bio tamo?

Znacila bi mi svaka preporuka, iskustvo, bilo sta?

Isla bi u drugoj polovini jula, smestaj sam nasla preko neta, a uplatila bih charter preko agencije.

Hvala unapred! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna gde moze da se kupi samo avionska karta iz Beograda do Santorinija ...

Direktni let redovnom linijom naravno da ne postoji. Znam da je Kalodoukas prodavao samo karte do Santorinija (znaci uzmes samo let, bez smestaja) ali si onda vezan za termine njihovih carter letova. Dobra stvar je sto tako mozes i grupnu vizu preko njih da vadis.

Druga varijanta je da uzmes vezane letove - od Beograda do Atine, pa od Atine do Santorinija (ovo radi Olympic Airways). Ali to ce te izaci dosta skuplje (mozes da proveris expedia-i).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mada ja mislim da neće da prodaju samo kartu,jer se pravdaju time što čarter i jeste ustvari let koji su agencije zakupile za svoje putnike koji putuju preko njih i akcenat se ne stavlja na let i zaradu na kartama već na prodaju aranžmana jer agencije od toga žive.u svakom slučaju valja probati,javi nam šta si uradio

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jabucilo, uplasi me sa tih`9€ kafa`

Jel` imas preporuku za neka jeftinija mesta

A Kamari valjda nece biti problem ?

Za ostale hint

Cekirajte kalodukasove fortuna aranzmane

285€ polovinom meseca je ponuda koja mi je skratila muke oko izbora za ovo leto.

Jos samo da skupim tricavih 2000 za kafu i mythos :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze da se uzme samo karta za charter let u Filip travelu.

Opravo sam ih zvala i danas idem da uzmem karte, a smestaj sam rezervisala preko neta.

Cena je 190e povratna karta plus takse, sto znaci ukupno 270e za jednu osobu. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27096
    Ukupno tema
    906995
    Ukupno poruka