kristinabl

Hotel Sun&Sea, Hurgada iskustva

375 poruka u ovoj temi

Nisam siguran... Kafic ima baštu, pretpostavljam da se tu može pušiti, ali me nemoj držati za riječ. I primaju eure, naravno (i metalne). :biggrin:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Lavex kakvi su izleti? Ja i suprug smo odlucili ici na sve izlete koje nudi Spirit. Koje izlete nudi agencija na plazi koja je cena i koliko traju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izleti su sjajni i mi smo išli na skoro sve! Postoji ponuda kod spirita u kojoj daju izlete u paketu i budu nešto jeftiniji. U velikom paketu su Kairo, Luxor, Safari i Rajsko ostrvo i on je 160 eura, a mali paket je isti samo biraš da li ćeš u Luxor ili Kairo a ostalo je isto i on je 110 eura. Možda je bolje ići na Rajsko ostrvo sa lokalcima, ali kada je već bio u velikom paketu išli smo sa spiritom. Obavezno idite na Ljubavno ostrvo sa lokalnom agencijom koja se nalazi na plaži hotel S&S (Magic Lamp). Samo se obratite Šerifu i ne brinite ništa (ili će se on javiti vama, sigurno :biggrin: ). Ne znam da li ste planirali da idete na ronjenje!? Mi smo bili i nismo se pokajali. Podvodni svijet Crvenog mora se ne može riječima opisat, to se mora doživjeti. A tek ronjenje! To je pravi doživljaj. Ako ne bude spirit organizovao javite se Milenku u Hurgadi. On je instruktor ronjenja i mi smo išli sa njim (spirit je organizovao). Ja vam mogu dati njegov broj ili e-mail, a više o teme je rečeno u temi Ronjenje. I slobodno idite sa lokalcima na izlete. Ovi iz Magic lamp-a su sjajni! To je to. Nadam se da sam vam pomogao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pomogao si nam i to dosta. tvoji utisci su nam od velike pomoci. Na ovaj nacin smo vec spremni za put i vec sad bi mogli da krenemo put Hurgade, ali moramo sacekati 31.8.2009. Jos jednom VELIKO HVALA.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na čemu! Hurgada je prelijepa, a pogotovo Crveno more, tako da ćete se sigurno super provesti (ne znam da li ste već bili ili vam je ovo prvi put). I meni je ovaj forum dosta pomogao, pa je red da se i ja odužim. Još jedan savjet: suvenire i ostale stvari kupujte u prodavnicama sa fiksnim cijenama. Nema šanse da nadmudrite Egipćane. :bez-zuba: U hotel možete unositi šta god hoćete (od hrane i pića) bez ikakvih problema. Market Abu-ašara je blizu hotela, na nekih pet minuta hoda. Kad izađete iz hotela idite lijevo i nećete pogriješiti. Iznad marketa je bazar u kome možete kupiti razne suvenire po fiksnim i povoljnim cijenama. Kada idete na izlete uvijek sa sobom nosite nešto lagano dugih rukava, pogotovo na safari. Prije safarija kupite marame i ne idite bez njih i bez naočara za sunce. Sad sam počeo da redam kako se čega sjetim. :bez-zuba: Ma slobodno pitajte šta god vam padne na pamet...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tek sada sam videla da postoji ova tema za S&S...koji sam ja bedni forumaš...

Znači da odemo na Love Island sa Magic Lampom?

I da,jel taj Šarif onaj isti koji na plaži pušta muziku ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

haha Sharif zvani "thank you for calling"..ja ludje stvorenje nisam upoznala..4. dan sam mu rekla da ide kuci i spava a ja cu pricati sve sta nudi i cene.. posto sam naucila napamet sve njegove price..koliko puta se obratio nama kao i ljudima okolo :smajl:

on je stvarno maskota plaze :smajl:

mi nismo isli na Lovely island..ali ovi koji jesu kazu da je prelepo..

sve ostalo smo sa Spiritom isli..i opet bi..extra su..toliko informacija..bez trunke smaranja..svaka cast!

sorry sto se ubacih u vas post..ali nisam mogla da odolim..setila sam se Sharifa i njegovih sandala od koze.. :plez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obavezno da odete na Love Island sa Magic Lampom! I na još koji izlet ako budete u prilici, stvarno su sjajni. Da, to je taj Šerif (ne Šarif)! Šta god vam bude trebalo slobodno se njemu obratite. Bilo koja informacija, ma bilo šta... Sigurno će vam pomoći. I ne samo on, svi momci iz ove agncije su takvi. Sa njima vam je dobar provod zagarantovan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pazi kad jesam ..smesan je nevidjeno :)

pozz i srecan put i narafski extra provod zelim! :kez:

Hvala Marina82

pa da se nađemo zajedno na nekom od sledećih putovanja :)

Nego...pitanjima nema kraja... :D

A da li imamo fen u sobi?Smor je da nosim svoj odavde.

Izmenjeno (Marimar)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obavezno da odete na Love Island sa Magic Lampom! I na još koji izlet ako budete u prilici, stvarno su sjajni. Da, to je taj Šerif (ne Šarif)! Šta god vam bude trebalo slobodno se njemu obratite. Bilo koja informacija, ma bilo šta... Sigurno će vam pomoći. I ne samo on, svi momci iz ove agncije su takvi. Sa njima vam je dobar provod zagarantovan.

Šerif dakle...

Pa dobro,da odemo i na Love Island...lele,u minus ćete da me oterate.I to debeli!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze..mi planiramo opet u Hurgadu..ostalo je jos dosta da se vidi u Egiptu..

cak ni 15 dana nije bilo dosta..veruj mi..

izmedju ostalog i Lovely island..obavezno

Sarif mu je ime..ali ga mi Srbi zvali Serif..u sustini isto :smajl:

nema fena..pa necemo preterivati ipak su to 3*

ali imas lampu i ogledalo hahah i to je nesto :bez-zuba:

peskira ima..ali ponesi svoj za lice..peru oni..ali ne bi se ja bas igrala..

za plazu su OK njihovi..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, Šerif mu je ime! Baš sam ga pitao, jer sam i ja mislio da je Šarif.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK

Ponećemo fen...ništa strašno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sada se vratio..liftovi riknuli,klopa u restoranu pala u odnosu na prosle godine,iz septicke jame se ujutru oko 7,kada vise ne moze da primi izbacuje voda u cvece,smrdi na sve strane,koriste kao foru ovi blesavi srbi i rusi spavaju,@marimar,mozes da poneses fen ali racunaj na to da ces po sobi traziti uticnice koje nisu polomljene,za dalje neka neko drugi odgovori kako jeste a ne da ja palim ljude :P

Izmenjeno (thunder)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da si malo preterao, ako si ocekivao evropu u egiptu onda nisi ni trebao da ides. cela hurgada ima specifican miris jer imaju problema sa vodom ali to nije uopste strasno. ako si dosao da uzivas, odmoris, druzis onda je to pravo mesto. Klopa nije losa samo svakog dana je sve isto ali sta ocekujes za hotel od 3 zvezdice, sobe ogromne takodje terase i obavezno traziti sobe iznad restorana. dosta mladih veselih ljudi. jedina zamerka je plaza koja za razliku od drugih nije nesto sredjena, ali sve je tu blizu i lepo je obici npr old vic ili drem beach plaze. sve u svemu mi smo se super proveli i vratili bismo se opet.

a sto se tice spirit agencije cista 10, momci odlicni, za sve se brinu a tvoje je samo da uzivas....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905890
    Ukupno poruka