Rajka

HANIOTI

2099 poruka u ovoj temi

Odmarao u vili "Sotiris" i smestaj je ok ,udaljenost od plaze oko 300 m,gazdarica Eleni govori engleski i vrlo je susretljiva za sve sto Vam je potrebno.Peskire daje i menja posteljinu na 5 dana.Sto se smestaja tice, ok, jedina zamerka su metalni kreveti koji bas skripe :( Sto se mesta tice, mirno za odmor odlicno, naj bolji deo plaze je od gradskog parka do hotela Grand.Giros kod "grobara" Gari-ja je haj obimniji i ok ukus-2,5 evra ( mala porcija,ali sasvim dovoljna za veceru).Voda na plazi cista,kao i plaza,2 lezaljke i slameni suncobran 7 evra ! Molos nista narocito ista cena najma.

Za ona koji idu "na nevidjeno" pored vile sotiris je vila Panorama, tu potrazite Gogu koja ima svoja tri apartmana,fenomenalno uredjena nedaleko od ove vile.PREPORUKA

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sad u Haniotiju, vreme super, more toplo i cisto..Cena po kaficima: kafe 2-4, pivo 2,5-..., sokovi isto tako, lezaljke za dvoje od 5 pa na vise... Smestaj u hotelu Olimpyc Cosma...

Hotelu je ok, soba uredna, dovoljno velika, ciste svaki dan, menjaju peskire, posteljimu... Hrana je po meni dobra, 2-3 vrste jela, dosta priloga i raznih salata i sireva, slatkisi, palacinke i svako vece dinje i lubenice... Vredi tih par a verovatno i vise. Plaza je na 2min, a centar 10tak laganog hoda...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 15.6.2016. at 17:44, marina&marko je rekao/la:

Evo napokon i nekog ohrabrujuceg odgovora :-)Hvala na odgovoru... cak sam i od koleginice ,koja je isla kolima sa detetom,prosle godine u ovom terminu,u julu,cula da se moze naci apartmani u Haniotiju,od 20-40€...

Sad,dal je to sreca kao sto kazete ili zaista postoji mogucnost da se nadje nesto povoljnije kako bismo ustedeli... dok ne odem i ne vidim,necu znati :-)

Mi smo bili prošle godine pocetkom Avg, u Nikiforosu, ljudi koje smo sretali po plaži su kukali kako je strašno naći smeštaj i da ucenjuju sa cenom, čak su pojedini uspevali da nađu smeštaj tri dana kod jednog, pet kod drugog a ostatak kod trećeg gazde... To je samo priča ljudi koji su imali takva iskustva... Sa srećom usvakom slučaju!!! I preporuka je Nikiforos 1i2... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, da li je neko bio u vili HERMES preko puta Roma picerije? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce smo stigli iz Haniotija. Utisci najkrace vise nego pozitivni.

Isli preko Kompas Novi Sad, vila Hristina, rezervisali u decembru, cena vise nego korektna (devet nocenja + autobuski prevoz 105 eura po osobi) 

Sto se tice agencije vrlo korektni. izleti ponudjeni bez nametanja i ubedjivanj. isli na krstarenje brodom do Sitonije, Lep dozivljaj i fina promena na polovini letivanja.

Hvala na info o agenciji, i mi idemo sa njima po prvi put. Drago mi da čujem pozitivne utiske. Da li možda znate, da li se preko njih organizuje izlet do Soluna i koja je cena? 

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kada stignete prvo vece vas poseti pretstavnik agencije da proveri da li je sve ok. Mi nismo bili u apartmanu kada je dolazio pa nam je ostavio obavestenje da nas je trazio i svoj broj telefona. Takodje nam je ostavio spisak izleta koje organizuju. Na tom spisku je bio i Solun i to dve varijante obilazak i soping.Nisam sigurna ali mislim da je cena 30 ili 35 eura. Predstavnik agencij bude svako vece u prostorijama Bros trevela kje su na centralnom trgu pa ga je vrlo lako naci i dogovoriti se

U svkom slucju organizacija je sasvim korektna . 

Lep provod

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ja planiram pocetkom avgusta u hanioti ali van agencije zanima me dali su cene smestaja Po apartmanu ili po osobi posto idem najverovatnije sam i dali ima sanse da se nadje nesto na bum . I da zaboravih spomenuti da ne znam engleski tako da nisam siguran in kako se sporazumeti 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@zac U Haniotiju a i pored u Pefkohoriju ima ogroman broj privatnog smestaja tako da ćeš verovatno nesto i naci, jedno sto mislim da će biti skupo.. I sa puno njihovu je komunikaciji samo na engleskom ( losem uglavnom :-) )

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je 55 eura na dan (dvokrevetni studio) standard cena za Hanioti, pocetkom avgusta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da je ove godine Hanioti skup,ukoliko se ide na bum i smestaj se trazi na licu mesta.  Proverene informacije koje imam jeste da se cena smestaja od sredine jula do sredine avgusta krece od 50-75€ po danu, za najam apartmana. Vecina privatnog smestaja je vec rezervisana, pa je mozda najbolje pratiti neku last minute ponudu...

Izmenjeno (marina&marko)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 27.4.2009. at 22:24, dragan maric je rekao/la:

Dali moze neko da mi preporuci neke od dobrih plaza u okolini Haniotia ?

Plaza Ksenija

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:rolleyes:Moze mi neko reci da li u Haniotiju ima meduza?

Izmenjeno (Marina Lazic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 20 sata, marina&marko je rekao/la:

Kazu da je ove godine Hanioti skup,ukoliko se ide na bum i smestaj se trazi na licu mesta.  Proverene informacije koje imam jeste da se cena smestaja od sredine jula do sredine avgusta krece od 50-75€ po danu, za najam apartmana. Vecina privatnog smestaja je vec rezervisana, pa je mozda najbolje pratiti neku last minute ponudu...

Tacno!!!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, Marina Lazic je rekao/la:

:rolleyes:Moze mi neko reci da li u Haniotiju ima meduza?

u prvoj polovini juna kada smo mi bili nismo videli ni jednu niti smo culi da je neko video. Jezeve nismo videli ali smo culi komentare na plazi da ih ima i da su neki imali bliske susrete s njima:rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna da li u Haniotiju moze da se kupi sveza riba, na primer od ribara ili na nekoj pijaci? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907263
    Ukupno poruka