Rajka

HANIOTI

2074 poruke u ovoj temi

Citajuci forum odabrala sam ove vile za letovanje

vile Sotiris i Asterios preko Atlantika, vile Tambos i Sarantis lux preko Travelland.

Zanimaju me najnoviji utisci, ako ih ima.Posto idemo sa detetom 0d 11 godina, koja vila je najbliza moru i koja je najmirnija?

Hvala forumasi:srce:

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Kayagoogoo

Blizina mora je na kraju relativna stvar, sve zavisi od izbora plaze i lokacije gde će te izabrati da se kupate. Od ovih izabranih vila, koliko se sećam moru je najbliži Sotiris i ako se ne varam u mirnijem je delu mesta. Udaljenost Tambosa i Asteriosa do mora (plaže)je slična - negde oko 150-200m, možda je samo Sarantis malo dalje i bliže magistralnom putu, ali zato ima bazen ! što je u majsko-junskom periodu poželjno.

Što se tiče buke, Asterios i Tambos (u kojem letujemo početkom juna već 3 godine) su u centralnoj zoni šetača i kafića. Ispod jedne strane Tambosa je Billis pub za engleske turiste koji radi do 01,00 ali nama (bez dece) nije ni malo smetala prijatna evergrin muzika. Druga bočna strana, kao i ona pozadi koja je okrenuta moru (i prepodnevnom suncu) nemaju taj "problem". Inače studiji u ovoj vili su sasvim pristojni sa svoju cenu, ali zavise od lokacije u samoj zgradi; neki su kao mali jednosobni stanovi, a drugi kao tesna garsonjera - a sve to za isti novac!

Generalno kod svih ovih vila je bitna pozicija apartmana/studija u objektu što se tiče mira i tišine, a što se tiče blizine mora sve je to tu negde od 150-250m što nije daleko ni za nošenje stolica,suncobrana,hrane,pića,dece.. biggrin.gif:rolleyes:

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da malo caknem ovu opštu temu o Haniotiu ... Nešto se zapustilaplezko.jpg Elem ko o čemu, baba o ... U prethodnoj deceniji smo 8 puta porodično, autobusom, preko Perle letovali u Polihronu pa u Pefkohoriju. Ove godine prvi put idemo moja ćerka (12) i ja same u Hanioti, aparthotel Hermes (NS Kompas). Namerno sam birala gužvato i frkasto mesto gde mi je sve pod nosom (eee, šta znači kad MM ide sa namastidljivko.jpg ). No ajmo sa friškim informacijama o Haniotiju ...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hanioti znam samo preko mapa a vidim da se često spominje plaža Molos. Ako neko može da mi je locira u odnosu na park i malko opiše biggrin.jpg (cene, širina, kamenje u plićaku???)

Jedno pitanje a spada u opštu diskusiju: da li mi je potrebna overena izjava supruga da maloletno dete putuje samo sa majkom?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

biggrin.gif Dobar dan svima,

vec drugu godinu za redom letujemo na Halkidikiju, prosle godine u Polihronu a ove u Haniotiju.Svoje poverenje smo ukazali agenciji Perla tours i moram da naglasim da su zaista profesionalci,sve sto su rekli i sto je navedeno u katalogu je istina. Za Polihrono imamo samo pohvale, a ja cu ovaj put da Vam iznesem nase impresije sa ovogodisnjeg letovanja u Haniotiju.

Letovali smo u periodu od 27.05. - 06.06.2010. godine,isao sam sa porodicom (dve devojcice 6 i 3 godine),vreme je bilo ok, samo je jedan dan padala kisa (doduse ceo dan ) a ostalih dana je bilo suncano sa pomalo oblaka sto je odlicna varijanta za decu da ne bude pesak suvise vreo.Sto se tice plaze, nama se vise svidja u Polihronu jer je svugde sitan pesak, kako na plazi tako i u plicaku, dok u Haniotiju i na plazi i u plicaku ima sljunka a nesto dublje i velikog kamenja pa cak i jezeva. Bez obzira sto je bila predsezona, guzve na plazi su uobicajena pojava, na svakom koraku se cuje srpski jezik pa imate utisak kao da letujete na Adi Ciganliji.mad.gif

Nasa topla preporuka je da porodice sa malom decom pre izaberu Polihrono, mi cemo tamo ponovo ici sledece godine. Jeste da je mesto manje i mirnije ali je nekako simpaticno ususkano i sve vam je na dohvat ruke. Ono sto je najvaznije i sto nam se najvise svidja u Polihronu je setaliste koje se proteze duz celog mesta i koje je uz plazu,oiviceno palmama, za razliku od 200 metara setalista u Haniotiju. Sva desavanja u ovom mestu se odigravaju na centralnom trgu sa lepom fontanom.

Bili smo smesteni u Hotelu app Dionisos, i mozemo toplo da Vam ga preporucimo. Lociran je u mirnom delu Haniotija, nema buke, odlicno je za spavanje, nema komaraca, uvek ima tople vode, ima predivnu bastu sa jos lepsim bazenom(doduse cini nam se da nema dovoljno suncobrana)Tu je i mali bazen ( dubina 70 cm) odlican za klince.Na recepciji radi nasa devojka po imenu Jasna ,jako ljubazna, uvek spremna da Vam se nadje pri ruci, sto mnogo znaci za bilo koju informaciju.Hotel je na pet minuta lagane setnje do plaze. U blizini je supermarket ( ali zaista u blizini - 20 metara) gde mozete kupiti sve osim svezeg mesa .Najbolji giros je kod Garija, porcije su dovoljno velike i za gurmane.rolleyes.gif

Nadamo se da smo ovim nasim komentarom pomogli onim porodicama koje jos uvek ne mogu da se odluce .

Lepo se provedite.smile.gif

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hanioti, tj plaza je po meni krs. Kao gore receno, plaza je kao Ada Ciganlija, milion Srba, svi porodicno, male dece milion, penzionera milion, cim se udje negde do visine grudi veliko kamenje i milion jezeva. Moze plaza da dobije i sto plavih zastava to je za mene bzvz. Ono sto mi nije jasno, ima milion Srba i svi su kolima i svi se guze na toj plazi, a 12km od Haniotija, iza Pefkohorija je najlepsa plaza - Ksenija, pesak i u vodi, cisto, bez guzve, ogromna plaza, totalna uzivancija.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima!Interesuje me da li je neko bio u vili Panos i kakvi su utisci?Pozzz

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li neko informaciju u kakvom je stanju ove godine aparthotel Hermes na trgu. Krećemo za 2 danaaaaaplezko.jpg

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima!Da li je neko bio u vili PANOS?U pitanji je trokrevetni studio u prizemlju,pa me interesuje kakvi su utisci.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moze li neko da mi kaze ima li meduza u avgustu u Haniotiju?

E jedno pitanje za Xeniju.Kako se hranite na toj plazi,ima li restorana?

Izmenjeno (mikap)
spajanje poruka
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@jeca.v

Ne bi trebalo, mi smo letovali zadnje 4 godine sredinom avgusta i nismo ni jednu videli

I od mene preporuka za Xeniu - od kada smo je otkrili 2007 smestaj i sve ostalo nam nije ni toliko bitno...jer bukvalno celo letovanje provedemo na toj plazi....ujutru oko 9 do 19.00 autobusom cini mi se da je prosle godine karta bila 1.2evra u jednom pravcu....

i da takodje preporuka za Garija - najbolji giros i suvlaki!!!

na zalost nema restorana na plazi Xenia....cini mi se da ima nekih sendvica koji se mogu kupiti u kaficu na plazi i imaju neke vocne kupove......

mi imamo obicaj da ponesemo rashladjenog voca i nesto grickalica i to nama je dovoljno....

malo jaci dorucak i fino stignes gladan na veceru :D

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao,

Ima li ko iskustva sa vilom Blue sky u Haniotiju?

Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ovako, hotel Blue sky ili vila Olympia! Ja sam sa deckom isla prosle godine preko Argusa,hm... na slikama deluje sve fino, al kad dodjes tamo sasvim druga prica! Zaista nisam od onih koji traze dlaku u jajetu, razocarala sam se u momentu, ali sam se i brzo privikla. Kupatilo je jako prljavo,malo, voda izlazi iz kanalizacije, wc solja prljava,jednom je samo dosla cistacica, mislim da je Ruskinja, i to nam samo dala da sami promenimo posteljinu. Moj decko joj je tad trazio briska da pocistimo sami sobu. U bazenu se nismo kupali, mali je i ne cisti se nikako! Secam se da smo ljubomorno gledali one u hotelu "Pegaz" koji je pored, kako skoro svaki dan ciste sobe, pa bazen odrzavaju... Kod nas u vili mi se jako dopala terasa, tu smo uzivali uz kaficu, cakulanje sa komsijama!:) E sad, jako blizu je plaza, koja je po meni divna, a i vila je u mirnijem delu a pesaka do centra zaista ne treba mnogo! Blizu je i veliki market na magistrali.

Eto, to su moji utisci

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, i ja sam cula isto za Blue Sky. A sto ne vidite Angelo koji je odmah pored? preporucujem ga,bili prosle godine.Sobe se cistile cesto(mozda i svaki dan,ne secam se bas) i bazen se fino odrzava. Lokacija super,tj do samog centra oko 5 min.setnje a do plaze oko 2 min.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili prosle godine u avgustu, od 10. do 21. avgusta, kupali se na gradskoj plazi i nismo videli ni jednu meduzu..Ima kamenja, ima jezeva, prljave su plaze, sljunak i nismo bili zadovoljni odnosom cene i kvaliteta plaze..Nista se ne cisti, lezaljke okrece kako ko hoce, Grci se popodne smeste uz obalu i ne mozes od njih uci u vodu :( Totalno razocarani plazom i smestajem u vili "Natios" preko "Argusa"..Kanalizacija smrdi, bucno okruzenje i svadje po celu noc, smestene Ruskinje sa decom koje su tamo spremacice, stvarno nista sem mestasca nije za pamcenje ljutko.jpg

Hanioti je lep, prepun restorana, malo skuplji od ostalih mesta, ali tako je to na Halkidikijusmajl.jpg

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26983
    Ukupno tema
    905068
    Ukupno poruka