cobra

Koje su najbolje destinacije za odlazak sa decom u Grčku?

171 poruka u ovoj temi

KNe znam kolilo su ostrva zgodna za odlazak sa decom. Eventualno Rodos. Bas grad Rodos i hotel na plazi.

Skikatos bi trebalo obici zbog lepih plaza. Iako je prevoz dobar, nije bas za dete od 5 meseci.

Na Krfu, meni licno, se najvise dopada sam grad Krf (Kerkira), ali oko njega nema plaza. Dasija nije bas Budva ali nije ni neko lepo mesto. Plaza pristojna. Agios Georgios ima najlepsu plazu a i plicak je dugacak pa je voda malo toplija nego u drugim delovima Krfa.

Mozda da odete avionom do Soluna (ili jos bolje da idete kolima) pa neki pristojan hotel na plazi. Ima nekoliko u Agia Triadi. Solun na 15min.

Lagomandra beach hotel. Lepa plaza ima prirodnog hlada. Pristojan hotel na Sitoniji.

Posidi holidays ili Kassandra palace na Kasandri... Nema grada za setnju, ali imas sve sto ti treba za dete. Soba blizu i plaze savrsene.

Ja sam svoje klince (mladje dete imalo 3 meseca) vodio u Tursku. Sada je ta opcija diskutabilna.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

:thankyou2: vam mnogo, ako neko ima jos neki predlog, sad cu sve da pogledam.

mi smo bili pretprosle godine u Turskoj, tamo ne bih vise nikad.

a prosle godine smo obisli Tasos kolima, bilo nam je prelepo, samo tad nismo imali bebca, pa smo mogli da se vozamo i jurcamo po plazama po ceo dan :D

al ja moram na more, moram, i bas taj termin od 25-27-29 avgusta na dalje.

Izmenjeno (Sanja*)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A koje mesto preporučujete za letovanje sa detetom koje ima 10 godina? Znači da ima neke interesantne sadržaje preko dana, a da uveče može da ide sa nama u šetnju bez preterane buke, žurki isl. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa zavisi od toga kako i kad putujete i koliki je budzet za letovanje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa tolikim detetom možete bilo gde u Grčkoj.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala vam jos jednom na svim savetima.

kao sto sam napisala na drugoj temi, mi smo odustali od aviona i ostrva, i uplatili smo danas hotel u Haniotiu, u septembru, idemo kolima. Imacemo i kuhinjicu u sobi, sto je veliki plus zbog bebe, da mogu njoj da spremim klopu.

Mislim da nam je ovo sigurnija varijanta, mala mi je ona jos za avion i ostrva, bice vremena i za takva putovanja :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, planiramo da idemo sa detetom na more pa nam treba preporuka za destinaciju. Isli bi kolima negde krajem avgusta/pocetkom septembra. Dete ce tada imati 1.5 godinu. Uslovi koje bi to mesto trebalo da zadovolji, ili makar vecinu:

1. Da postoje smestaji blizu plaze
  2. Da ima dobrih mesta za ronjenje
  3. Da plaza nije tesna
  4. Da nema jakih vetrova i talasa
  5. Da je mesto zanimljivo za vecernje setnje i sa sadrzajima kao sto su restorani, prodavnice, marketi itd.
  6. Da ima apoteku i dom zdravlja

Zaobisli bi jedino Tasos jer smo njega obisli dok jos nismo imali bebu :) 

Izmenjeno (Danijelbb)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikiti, Sitonija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne razumem baš najbolje da li dete roni ili roditelji,pošto se ovde postavlja pitanje najbolje mesto za odlazak sa decom...pretpostavljam da se gledaju dečije potrebe i ono što spada oko deteta... :razmislja:

Izmenjeno (ivan-bgd)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nase potrebe sam naveo. To ko ce da roni mislim da nema potrebe da objasnjavam, mene jedino zanimaju preporuke za navedene uslove, a ronjenje je samo dodatak na sve ostale koje su ocigledno potrebe izazvane time sto idemo sa detetom.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nei Pori ispunjava dosta vaših uslova pa razmislite.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto vise citam forume sve manje znam gde cemo letovati ove godine :D tako da pomoc hitno potrebna,tj destinacija za kraj avgusta,pocetak septembra..avionom..a da nisu Krf ni Skijatos,Klinac ce imati nepune dve godine...Razmisljamo o Rodosu( Faliraki), Kefaloniji( Lassi) ,Kosu (Tigaki) i Samosu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@katjes Ako već razmišljate o Rodosu, onda je Faliraki pravo rešenje za decu.  Dugačka, široka peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu, a povremeno možete otići u večernji obilazak Rodosa koji je relativno blizu. Evo par sličica FalirakijaIMG-2e0256badf450c1c80ec8c24e1d268b3-V.jIMG-f3c2b1ee499ec3c540b7025380076642-V.jIMG-75f9e3126ce6adc3b2040e13c6e621b6-V.j

Izmenjeno (mismas)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kefalonija nikako...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno :) Jel ima malo prirodnog hlada u Falirakiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka