snezana

Smeštaj u Pragu

52 poruke u ovoj temi

Ja sam po jubilarni treći put rezervisao smještaj u Pragu pa možda ovog puta i odem-do sad sam uvjek otkazivao zbog ovoga ili onoga.Kako bilo da bilo,razervisao sam hotel odmah do ovog Slavia,zove se Exe Iris Congress-tako da mi je vrlo zanimljiva ova tema.Pitao bih one koji su bili u hotelu Slavia kakva je razlika u tim standardnim i superior sobama?Shvatio sam da su ove superior renovirane ali ne znam šta to znači tj kakve su ove nerenovirane? Za period u kom ja planiram tamo 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi sa doručkom za oboje košta 180 € što je smiješno-ispada 18 € dnevno po osobi pa se premišljam da rezervišem Slavia hotel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo imali super sobu u hotelu Slavia, pretpostavaljam da je to bila ta superior. Nismo tako rezervisali, vec smo jednostavno tako dobili. Tacnije mislim da su u toj turi svi tako dobili, jer smo manje vise svi bili u istom hodniku.

Soba je bila lepa, najbolje da okacim fotografije sobe. Fotografisano je zadnji dan na odlasku, pa zato kreveti nisu bas nesto sredjeni :)

Mi smo stvarno bili zadovoljni i sobom i hotelom. Dorucak je bio ok, nista posebno, ali ok. Odlicna povezanost hotela sa centrom gradskim prevozom, trzni centar u bilizni sa Tescom koji radi 24 h sto nam je bilo zgodno (bar je tad tako bilo, ne znam da li je i dalje tako). Inace mi smo bili u februaru 2010 godine. Grejanje smo sami podesavali, znam da je bilo hladno kad smo usli u sobu, vec smo hteli nesto da se bunimo, medjutim samo smo odvrnuli radijator i soba se ubrzo ugrejala.

dsc0454.jpg

dsc0455.jpg

dsc0456.jpg

Nakon nekog vremena, ne secam se koliko, je isao nas prijatelj i otisao preko iste agencije u isti hotel. Izgleda da su oni dobili tu obicnu sobu - standardnu, koja nije renovirana (sredjena)... Oni nisu bas nesto bili zadovoljni sobom. Ja te sobe nisam videla, pa ne mogu nista da tvrdim.

Mi smo bili zadovoljni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,rekao bih da su to superior sobe tj renovirani dio u hotelu-one su svega koji euro dnevno skuplje nego ove standardne ali eto,agencije,što je normalno,gledaju svaki dinar da uštede.Vi ste imali sreće jer je hotel očigledno bio popunjen:)

Ja planiram kolima tamo pa mi je ok što je parking besplatan.Generalno Prag zaista nije skup kad je smještaj u pitanju-ima da se bira pogotovo ovih mjeseci kad je slaba sezona tjj novembar pa sve do kraja marta za 15-20 € po osobi imaš lepezu mogučnosti.

Ovaj Slavia meni djeluje kao jedna ok opcija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni je bilo blago receno odvratno. Bila je zima, smrzli smo se, crevo za tusiranje je bilo busno, soba na drugom spratu, ne ona sa slika iznad, odmaralista u koja smo isli u osnovnoj skoli su bila bolja

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila svaki put u onakvim sobama (sa slike odozgo).Sve mi odogovara.Opet idem nekim poslom i vodimo i decu i opet ću tamo. Čak smo i dali veš na pranje, nosili kafu u sobe, pakovali užinu na njihove oči,još nam oni dodavali. Jednom rečju super ponuda za male pare.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije losa Slavia, ali ipak deluej siromasno .Olimpik jew mnogo bolji, njega isto nudi Belvi, a i bolja je lokacija jer je pored metroa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u hotelu u februaru 2014e godine. Nije nista spektakularno ali je bio savrseno cist, dorucak odlican, usluga perfektna. Stvarno, ni jedna jedina zamerka. Do centra se stize za nekih 20ak minuta bilo tramvajem direktno, ili tramvajem 2-3 stanice pa onda metroom. U svakom slucaju, preporuka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Како се крећу цене солидних (пристојних) смештаја у (ширем) центру Прага? Мислим и на хотеле и на хостеле? Имате ли неку препоруку?

Иначе, занимљиво... ту где идем је крај у околини улице "Југославска". :)

Колико могу да се ослоним на информације са Гугл Мапа о смештају, ценама и осталом?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pogledajte preko airbnb-a

onaj u kome sam ja odseo je oko 25 E dnevno, za dve osobe ima mesta

https://www.airbnb.com/rooms/3985795

sve preporuke

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila u tom hotelu Slavia sa prijateljima, mi smo dobili krs sobu u prizemlju, kao sto je neko napisao podsecala je na decje odmaraliste, a prijatelji su imali super sobu na prvom ili drugom spratu. Zavisi od srece. Ko ide preko agencije za male pare, hotel je sasvim pristojan za taj novac i na 15 do 20 min tramvajem do centra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Pre tri dana smo se vratili iz Praga. Hotel Slavija se nalazi u jugoistocnom delu Praga, gotovo na periferiji. Recimo, nema tog kraja na mapi grada koju uzimate u hotelu. Ali je dobro povezan gradskim prevozom sa centrom. Za nekih 20 -ak minuta tramvajem br. 24 stizete u samo srce grada, na Vaclavski trg. Stanica je blizu hotela, nekih 150 m rekla bih. To je prva stanica na toj liniji, odnosno poslednja kada se iz grada vracate u hotel. U vecernjim satima mozda nije  bas dovoljno osvetljen taj deo grada, ali je kratka relacija. Tramvaji su tacni, cesti, cisti i uredni. Pored tramvaja br. 24, mozete koristiti i tramvaj br. 22, pa na stanici Namesti Miru preci u zeleni metro kojim stizete do stanice Mustek u strogom centru. Medjutim, prosle sedmice, linija 22 je bila u nekim radovima, pa je bila skracena i nije bilo moguce tako stici do grada. Treca varijanta je tramvaj broj 7 kojim se vozite dve stanice do stanice Strasnicka gde opet prelazite na zeleni metro koji vas vozi do centra.

Tesco je relativno blizu, jedna stanica tramvajem, i radi non-stop. Cene su kako-koja, ali nista posebno jeftino.

Sam hotel je vrlo skroman, ali cist i pristojan. Bila sam u boljim sa tri zvezdice, ali i u losijim. Nasa soba je bila na trecem spratu i prilicno je prostrana, kreveti udobni, posteljina cista. Peskiri se menjaju svakodnevno prilikom raspremanja sobe.. Tus je vrlo los, slab, voda prska svuda osim na sam tus. Takodje, prilicno je losa zvucna izolacija, ili bolje reci nema zvucne izolacije, svaki glas iz susedne sobe ili iz hodnika se cuje. Nema klime, al tokom naseg boravka nije bila ni potrebna. Lift prostran. Dorucak skroman, ali ne nekvalitetan. Nije veliki izbor, al je kvalitetna sunka, sir, tu su pahuljice, voce, slatki namazi, kiselo mleko, nekoliko vrsta hlleba i kifli, dve-tri vrste kolaca, mleko, caj, kafa. Mozda sam nesto izostavila, ali otprilike to je to.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao što sam naslov kaže, da ne znate ljudi neki solidan a jeftin smještaj jer planiram da budem u Pragu na jedan dan i noćenje i to je to. Bitno mi je samo da je čisto i da mogu da uzmem sobu za 2 ljudi, ne bih da dijelim sa drugim ljudima smještaj. Valjalo bi da nije daleko od centra ili da je onda makar blizu neke stanice koja vodi do tamo. Pozdrav :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tesko da sada u Pragu moze da se nadje jeftiniji smestaj, oni vode ovaj period kao puna sezona. 

Ne znam sta je po tebi jeftino, probaj hotel Extol Inn, Prag 7, nije daleko od centra, dobro je povezan prevozom. Hotel je ok. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio poslovno u Pragu. Smesten u hotelu panorama u kraju koji se zove pankrac. Hotel je od centra udaljen nekih 3-3.5 km. Visoka zgrada sa 24 sprata. Hotel prevelik, dosta gostiju vrlo internacionalna ekipa. Uglavnom poslovnjaci. Sobe dobre, klopa solidna, osoblje ljubazno. Guzva u restoranu. U neposrednoj blizini je pankrac trzni centar i kroz trzni centar mozete doci i do metro stanice - crvena linija.

Check in brz, ali odjavljivanje je sou. Ceo konzilijum je pravio fakturu 20 min. Ostavio mudrace i otisao da popijem pivo.

OK je panorama. Nekako sam stalno imao utisak da je zaledjeno u vremenu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za pomoc. Ako neko zna nesto o hotelu A&O Metro Strizkov (valjda sam dobro napisala), neka napise koju rec. Dete mi ide na eksurziju, videla sam slike i zgrozena sam, ali to je orvi utisak nakon fotki, zato  bih bila zahvalna za bilo kakvo iskustvo. Kakav je hotel, da li ima neki market u blizini i sl. Svaka informacija mi je dobrodosla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907230
    Ukupno poruka