suki

NEI PORI

11873 poruke u ovoj temi

Kakva su vasa iskustva oko nosenja hrane?Da li nositi odavde i sta poneti ili kupovati dole?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na odgovoru. Jos uvek smo u dilemi , imali neka preporuka za smestaj i agenciju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi letujemo preko sabre i vec drugi put idemo u vilu Antigoni...fin smestaj a sve blizu..pekara, prodavnice, pijaca, plaza, setaliste! Uostalom tamo je sve jako blizu jer nije veliko mesto! Sto se tice hrane nismo puno nosili uglavnom ono sto je potrebno za decu...supice u kesi, grickalice, pastete...i tako te stvari...dobro je za prvu ruku. Nekako te ujutru vuce da odes do prodavnice po hleb pa kad si tu kupis ono sto ti se jede taj dan..Tako da je moja preporuka ne nositi previse! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 19.2.2017. at 17:05, gajaipaja je rekao/la:

Kakva su vasa iskustva oko nosenja hrane?Da li nositi odavde i sta poneti ili kupovati dole?

Moje iskustvo je da se ne isplati nešto puno vući, pogotovu ako ideš svojim autom. Leptokarija nije predaleko, a tamo imaš već više trgovina (Lidl je nekako najbolje smešten za ove koji su iz NP) tako da se tu dooobro možeš snabdeti, a ni Platamon  (koji je još bliži) nije bez radnje tako da i tu možeš da pazariš i da prođeš otprilike isto kao ovde, a neke stvari čak i jeftinije (doduše ima i skupljih, ali i te skuplje imaju svoju alternativu).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/2/2017 at 21:09, zbunjen71 je rekao/la:

Hvala vam za odgovor.

Još uvek nismo uplatili odmor, jer su nas brojni poznanici zaplašili pričom da Nei Pori nije pogodan za dvogodišnje dete, zbog nedostatka prirodnog hlada, kako na plaži, tako i u samom gradu. 

Znam da će biti teško zadržati dete ispod suncobrana, kad pripeče sunce, a i držati ga u sobi od 12-17 h. Da li u okolini El Greka postoji neki park (na satelitskom snimku se vidi neka šumica iza njega) i uopšte da li je Nei Pori toliko oskudan u zelenilu, parkovima i prirodnom hladu?

P.S. Pošto ne volimo klimu onda bi, možda, ta istočna strana ipak bila povoljnija. Našao sam snimak studija u El Greku na youtub-u, kratko se zadržava na terasi, ali mi se čini da je ipak istočna stana, ne izgleda pogled sa terase tako strašno.

https://www.youtube.com/watch?v=0RLha_3xJCc 

Ta sumica iza nije nista, ima parkic koji nije bio odrzavan prema Platamonu, recimo jedno 100-tinak metara od El Greka. Nema prirodnog hlada i zaista nije mesto gde je moguce prosetati u toku dana, ali recimo i u Sartiju cete se pre sprziti nego naci hlad. 

Vila vam je u mirnijem delu koji gleda na Platamon, i uglavnom su ljudi koji su tamo odsedali imali pozitivne komentare.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam proveravao šta ima novo na forumu par nedelja i vidim između ostalog pitanje za izlet na Skiatos, išli smo mi 2015-te pa možete potražiti kratak opis ovde u ovoj temi. Uglavnom kreće se rano, ako se dobro sećam bilo je nešto tipa 5-5:30, ide se autobusom do luke, usput ima jedna pauza, pa to traje nekih sat i po, pa se jedno dva sata vozite brodom ali to brzo prođe, pa par sati brčkanja na Kukunaries plaži, pa par sati špaciranja po gradu (najpre sa vodičem pa onda imate slobodno vreme za ručak i dodatno razgledanje/šoping), pa opet dva sata brodom nazad (imaju Grci i prigodan zabavni program pa ne bude dosadno), pa busom sa pauzom na opet istom mestu, i vratite se kasno uveče nazad, oko 22-23. Naši klinci su imali tada 5 i 7 i naravno odremali su par tura i u busu i na brodu, ali im je bilo lepo.

Supruga bi ove godine da nas odvuče na Sitoniju, klinci bi opet u NP, i ja bih nekako radije u NP, ali hajde da probamo i tu Sitoniju za kojom žude ovi što pljuju po NP... A pošto ja lako pamtim orjentire pratiću i dalje povremeno ovu temu da pomognem onima koji se baš i ne snalaze po NP, s obzirom da smo 4 godine zaredom išli tamo i prošpartali okolinu...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko bio u vili filio ako moze neke informacije o vili

VILA FILIO ako je neko bio

pretrazio forum nisam nista naso o vili

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 19/01/2017 at 17:40, katalea je rekao/la:

Molim vas za pomoc!!! Uplatili smo letovanje u Nea Pori-u, vila Sunshine. Da li je neko bio u njoj,kakva je i sve ostalo. Nalazi se pored vile Azuro. Hvala

I mi smo uplatili ovu vilu, idemo s malom bebom i interesuje me ako je neko bio ili cuo nesto o njoj? Kada vi idete? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/21/2017 at 13:19, vekim je rekao/la:

Nema prirodnog hlada i zaista nije mesto gde je moguce prosetati u toku dana, ali recimo i u Sartiju cete se pre sprziti nego naci hlad.

Hvala Vam za odgovor. Upravo taj nedostatak prirodne hladovine nas je prelomio da odustanemo od NP i da se opredelimo za Metamorfozis / Sitoniju.

NP možda nekad kasnije, kad klinac malo poraste.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Drossia, Nei Pori? Da li je neko boravio u njoj? Interesuju me utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 2/28/2017 at 14:20, Jasmina Milinovic je rekao/la:

Vila Drossia, Nei Pori? Da li je neko boravio u njoj? Interesuju me utisci?

Iskreno bolje je zaobići nije uvek jeftino dobro pozicija vile je dobra. Pošto vlasnici znaju da popiju često dodje i do fizičkog obračuna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Elza ove godine....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre 23 sata, rade021 je rekao/la:

Iskreno bolje je zaobići nije uvek jeftino dobro pozicija vile je dobra. Pošto vlasnici znaju da popiju često dodje i do fizičkog obračuna.

Joj, a mi uplatili.  Jel bas toliko strašno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Па ништа, бежите од газде и биће ок :suncase:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima....Ove godine smo resili da obidjemo Kefaloniju i Lefkadu u jednom dahu krajem avgusta, a pre toga, krajem juna bismo odmorili 4,5 dana u Nei Poriu...Kontaktirao sam vlasnika Giorgos Bouziota apartmana,nakon pozitivnih utisaka koje sam ovde procitao u temi o toj vili,i dao mi je rekao bih vrlo korektnu ponudu za kraj juna, od 20 evra dan, s tim sto bi uzeli jedan od onih studia koji su sa zadnje strane vile, i imaju samo jedan bracni krevet, ali vise nam i ne treba, idemo samo ja i cura...Po slikama koje mi je vlasnik poslao, rekao bih vrlo pristojno i korektno, jedino sto nema zasebnu terasu, mada i nije strasno, jer cemo biti svega nekoliko  dana tamo...E sad,posto prvi put dogovaram smestaj direktno sa vlasnikom, interesuje me kako u stvari ide rezervacija i placanje? Da li sada samo preko mail-a ja njemu potvrdim taj datum, i onda placamo tek onda kad stignemo tamo na odmor, ili ide placanje sada odmah preko banke ili kako vec funkcionise? Pitam zato sto ,kao sto rekoh nisam do sad licno dogovarao smestaj, pa ne znam kakva je inace praksa, a da sam pitao vlasnika oko placanja, sigurno bi rekao placanje odmah sada :) pa rekoh da se ja prvo ovde raspitam kako to ide, pa cemo posle lako razresiti kako dalje :) hvala i pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka