351 poruka u ovoj temi

Internet u hotelu nije radio nekoliko dana. Danas uveče je nekako proradio i nezna se do akda će. Nema skim nisam razgovarao u vezi toga u hotelu i stekao sam utisak da ih za to baš briga. Definitivno je to veliki minus ovog hotela.

Internet u hotelu nije radio nekoliko dana. Danas uveče je nekako proradio i nezna se do akda će. Nema skim nisam razgovarao u vezi toga u hotelu i stekao sam utisak da ih za to baš briga. Definitivno je to veliki minus ovog hotela.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U julu putujem u isti hotel Palmariva beach bomo club,sve mi ovo lepo zvuci sto si napisao,naravno sem interneta.Zanima me kako si putovao,trajektom ili preko mosta?Koja je opcija bolja?Do sada sam cula podeljena misljenja ljudi koji nisu isli dole,pa bi mi tvoje iskustvo znacilo.Unapred hvala!pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U julu putujem u isti hotel Palmariva beach bomo club,sve mi ovo lepo zvuci sto si napisao,naravno sem interneta.Zanima me kako si putovao,trajektom ili preko mosta?Koja je opcija bolja?Do sada sam cula podeljena misljenja ljudi koji nisu isli dole,pa bi mi tvoje iskustvo znacilo.Unapred hvala!pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigosmo iz Eretria Village.

Hotel ustvari kompleks se sastoji iz dva objekta Holidays in Evia 3* i Eretria Village 4*. Recepcija za oba objekta se nalazi u Holidays in Evia. Ulazak sa puta u kompleks, koji je inace preko duple pune linije, nije bas obecavao. Veliki parking, veci deo na suncu. Prijavili se na recepciji i do sobe nas odvezli elektro-auticem.

Smesteni smo u glavnoj zgradi a okolo se nalaze bungalovi. Prvo iskustvo je da je kompleks veliki i savrseno cist. Pored glavne zgrade se nalazi bazen sa slatkom vodom, nepravilnog oblika i sa delom za decu.

01a.jpg

01b.jpg

Soba je vise nego komotna za troje, ima centralnu klimu koja radi svoj posao (bilo je i +40c), mali frizider i TV LCD valjda 19" dovoljno mali da nevidim rezultat utakmica. Jedina mana je da u sobi nema sefa i nema kanapa za susenje peskira i ostalih stvari posle plaze !?!

Hotel nudi sve mogucnosti boravka od ND do ALL, od dvokrevetnih soba, porodicni apartmani sa dve sobe do dva odvojena apartmana sa zajednickom terasom. Inace smo uplatili preko agencije Mouzenidis trokrevetnu sobu 7 noci ALL po ceni od 670 eura.

Restoran se sastoji iz zatvorenog i otvorenog dela gde je dozvoljeno pusenje. Hrana, malo nezahvalno komentarisati, meni savrsena, nije bilo egzibicija ali kuvar zna posao, sarmice, punjeni paradajz, punjene paprike, jagnjetina, curetina, gulas, skoljke, pohovana riba, odvojeni deo gde kuvar pravi spagete, deo sa palacinkama, kolaci, voce, sladoled. Svaki dan je bilo 2-3 nova jela.

Put do plaze vodi ispod puta gde idu vozila. Plaza je cudna. Pesak na plazi meni lici na dunavski a more nije kao na ostrvima medjutim prirodni hlad cini ovu plazu odlicnom.

02a.jpg

02b.jpg

02c.jpg

Iznad plaze se nalazi kafic u kome se sluze sokovi, pivo, ouzo, metaxa, sendvici i sladoled a placali smo frape i fredo. Pored kafica je bazen sa morskom vodom i mali amfiteatar za vecernje zabave kao i disko do ranih jutarnjih sati.

03.jpg

Ako nezelite da ucestvujete u zabavi desno od taverne imate odvojeni deo koji je fenomenalan iako je na samom ulazu u more veliko kamenje odmah posle je pesak.

04a.jpg

04b.jpg

04c.jpg

04d.jpg

Postoji i plaza levo od dela gde se odrzavaju casovi joge, koja je inace namenjen za decu iz susednog kampa i koji ce se otvoriti za goste hotela u julu i avgustu.

05.jpg

Ono sto se meni svidelo u hotelu je zabava koju je organizovao sunshine team i koji ima najvise animatora iz Srbije koji su blago receno savrseni, nenametljivi a opet zabavni.

Internet je besplatan i signal je dovoljno jak do bungalova a kvalitet veze je odlican.

Nismo obilazili Eviu, samo smo isli u Chalkidu, lep gradic sa odlicnim kaficima. Samo prepodne je za setnju zato sto je hladovina na setalistu.

06a.jpg

06c.jpg

06b.jpg

06d.jpg

Prvih par dana hotel je bio skoro prazan a za vikend se napunio najvise grcima. i slovencima. Iako je bio skoro popunjen sve je funkcionisalo osim par bacanja peskira sa lezaljki od strane slovenaca, ali smo im oprostili incident !

Iako je put dugacak, 1088km i pored troska benzina tu je i drumarine po grckoj koja je 25 eura u jednom smere, ovo onam je jedno od boljih letovanja.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sjajan opis.Hvala puno!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče smo stigli iz Palmoriva Bomo Club hotela. Detaljnije neki drugi dan.

Što se tiče izbora da li ići preko mosta ili Trajektom, mnogo je bolje preko mosta osim ako neko baš želi da prođe preko ostrva posle toliko km vožnje :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! Muž i ja poslednjih nekoliko godina rezervišemo hotele preko sajta booking.com gde god da putujemo. Na postojanje agencija sam praktično i zaboravila sve dok nisam pročitala ovaj forum i prvi put čula za agenciju mouzenidis. Otišla sam na njihov sajt i otkrila da je hotel koji sam htela da rezervišem na Eviji preko bookinga (Eretria Village) preko agencije značajno jeftiniji za isti period, uslugu i broj noćenja. Da li može neko da mi kaže o čemu se radi, da li agencija možda bukira neke lošije sobe (ako takve postoje), da li je neko imao problema sa njihovim rezervacijama i sl.

Takođe, zanima me da li je neko išao po plažama na istočnoj i južnoj obali ostrva za koje sam čula da su najlepše, kakvi su putevi do njih itd.

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam letovao preko mouzenidisa jedanput i mogu reci da su bili sjajni!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@vana Isti slucaj. Cak sam uleteo na booking.com kada je prikazao neke sulude cene, par hiljada eura za eretria village. Preko Mouzenidis agencije, sta sam se dogovorio to sam i dobio. Ako imam zamerke to je mozda internet site koji je malo prenatrpan ali su jedni od retkih da se moze videti raspolozivost soba.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na brzim odgovorima. Inace i mene je bas zanimala cena hotela u sezoni, posto je u septembru kad mi idemo dosta povoljan, ukucala sam na bookingu za avgust i samo sto u nesvest nisam pala:) Za septembar je cena sasvim ok, ali je u agenciji jos jeftinije, pa sam htela da proverim.

Jeste li isli mozda na drugu stranu ostrva, plaze i sl?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mislim da oni imaju dogovor sa hotelom,pa je zato jeftinije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo u hotelu,velika je guzva.Utisci kad se vratim!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno, jedva cekam utiske i iz hotela i sa ostrva! Mi smo rezervisali Eretria Village za septembar pa me sve zanima. Lep provod!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada putujete?Mi se vracamo 31 avgusta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tek 21. septembra. Hteli smo par dana ranije ali su nam rekli da nema mesta u hotelu, izgleda da je bas popunjen. Ja se sve nadam da ce u našem terminu ipak biti poluprazno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka