irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Pa ovako deo ispod pruge je zapravo deo gde je more,plaza i vile duz njega.Pa se polako blago uzbrdo penjes do pruge.... E sad tu se predje put na pesacki prelaz pa nailazis na stepeniste koje vode u podvoznjak koji se brzo i lako prodje pa dolazis do dela gde se nalazi skola,crkva park, luna park i pijaca utorkom,a odatle idete jos malko uzbrdo na setaliste sa mnostvom suvenirnica radnjama cipela i garderobe,kafici itd.Nista komplikovano i nista preterano uzbrdo .Zapravo setaliste je svugde samo birate sta i gde zelite tog dana da radite.Uglavnom jako zanimljivo mestasce.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Slavuj je to lepo opisao:rolleyes:...samo bi preporucila kafic MIKEL u gornjem delu setalista...:rolleyes:....i naravno, po meni ,najbolji giros u Leptokariji...odmah posle policijske stanice...u zgradi gde je i banka, sa desne strane setalista..

vila TAkis i Olga se nalazi sa desne strane, gledajuci prema moru....po meni je tu malo losija plaza, ima malo vise kamenja...

Izmenjeno (lazzarus)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li to znaci da je ovaj deoplaze skroz sljunkovit ili ima i peska? Da li ima setalista sa prodavnicama i kaficima pored plaze ili samo to iznad pruge?  Koliko ima do tog gornjeg setalista?Malo me brine taj pruzni prelaz,kako je prelaziti uvece?Znacila bi mi i informacija o vili Takis iOlga ako je neko bio tamo. Hvala svima unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katarina Ristanovic nemojte da vas brine prelaz ispod pruge izuzetno je lepo osvetljen nista veliko strasno ni komplikovano,pa cak ni daleko Uz to sa jedne strane prolaze pesaci a sa druge automobili ,prometno je ima puno ljudi svi setaju gore dole. Plaza vam je najlepsa sa skroz leve strane kada se gleda ka moru(a psekovita je uglavnom svugde).Pored mora ima dosta kafica ali ne i radnji.Njih takodje ima i kad se od plaze krene prvo uzbrdo pa do pruge,znaci kafici suvenirnice itd. Najlepsi Luna parkovi i zabavni parkovi su iznad pruge.Opusteno samo Leptokarija je lepo mesto.Toliko pominjanje pruge ovde na forumu je vise kao orjentir gde i sta se nalazi,samo radi lakseg objasnjenja.Pozdrav.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katarina, nije taj deo plaze bez peska, samo ima malo vise sljunka i krupnijeg kamenja....i na tom delu je manja guzva..Odite levo sto, dvesta metara i plaza je sasvim zadovoljavajuca:rolleyes:.

Kao sto Slavuj rece, pruga mu dodje kao orjentir...od same plaze do pruge imate oko trista metara...i sa desne i leve strane su vam kafici, taverne i suvenirnice.....sa desne strane od mora ka gornjem delu su vam dva marketa,....prvi je blize plazi, Statis, i jako je poviljan...a gore do pruge vam je Masutis, veliki supermarket...isto sa desne strane...

Pored plaze vam je setaliste sa tavernama i kaficima....mada je po meni setaliste kratko:rolleyes:.

A da, ne idete vi preko pruge...vec ispod ima prolaz...tako da nemate cega da se plasite.

Izmenjeno (lazzarus)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, lazzarus je rekao/la:

Katarina, nije taj deo plaze bez peska, samo ima malo vise sljunka i krupnijeg kamenja....i na tom delu je manja guzva..Odite levo sto, dvesta metara i plaza je sasvim zadovoljavajuca:rolleyes:.

Kao sto Slavuj rece, pruga mu dodje kao orjentir...od same plaze do pruge imate oko trista metara...i sa desne i leve strane su vam kafici, taverne i suvenirnice.....sa desne strane od mora ka gornjem delu su vam dva marketa,....prvi je blize plazi, Statis, i jako je poviljan...a gore do pruge vam je Masutis, veliki supermarket...isto sa desne strane...

Pored plaze vam je setaliste sa tavernama i kaficima....mada je po meni setaliste kratko:rolleyes:.

A da, ne idete vi preko pruge...vec ispod ima prolaz...tako da nemate cega da se plasite.

Hvala najlepše na svim informacijama. 

Izmenjeno (Katarina Ristanovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na cemu :D.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi ko sta reci u vezi smjestaja u Leptokariji za period otprilike 22.08 jedno 10 nocenja za dvije odrasle osobe? Agencija i rezervacija ne dolaze u obzir zbog faksa i ostalih obaveza. Ne bih zelio da prespavamo prvu noc u kolima ali opet isto tako ne zelim da platimo puno smjestaj koji ne vrijedi toliko jer moramo. Sto se tice udaljenosti od plaze apartman ne mora biti prvi red moze biti udaljen i 200 300 500 metara nije problem. Pa eto ako je neko voljan da pomogne i ima informacije nek pomogne  :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, S!ck je rekao/la:

Moze li mi ko sta reci u vezi smjestaja u Leptokariji za period otprilike 22.08 jedno 10 nocenja za dvije odrasle osobe? Agencija i rezervacija ne dolaze u obzir zbog faksa i ostalih obaveza. Ne bih zelio da prespavamo prvu noc u kolima ali opet isto tako ne zelim da platimo puno smjestaj koji ne vrijedi toliko jer moramo. Sto se tice udaljenosti od plaze apartman ne mora biti prvi red moze biti udaljen i 200 300 500 metara nije problem. Pa eto ako je neko voljan da pomogne i ima informacije nek pomogne  :D

Koliko sam shvatila mladi ste i idete sopstvenim prevozom?! U tom slucaju mozda bi mogli da potrazite smestaj na bum. mozda vam nije neka pomoc ali ajd da dodam nesto svog iskustva, Mi smo te 2013. smestaj nasli na bum sa dvoje dece i ta potraga na srecu je trajala samo sat vremena i nasli smo smestaj blizu mora i lepse nego sto smo ocekivali za sobu sa tri kreveta i jednim pomocnim450 e,u ulici platana.Bili smo prezadovoljni.Sad ako vama udaljenost od plaze ne predstavlja problem ako nastavite jos jedno 200 metara uzbrdo tom ulicom vile su se sasvim pristojne mogle naci i za 200e za cetvoro. Sad neke adrese nemam da vam dam.Nadam se da sam bar malo pomogla. Ipak da dodam da moze biti i rizik da se tako trazi smestaj,Srecno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 25.5.2015. at 22:58, denis2909 je rekao/la:

Mesto ruzno, plaza puna ogromnog kamenja, ulazak u more uzasan, pun ostrog kamenja, jedan deciji park iz sedamdesetih. More prljavo, puno trave. Jedino dobro je odlican pedijatar. Moj savet , ne bacajte pare, ne vredi ni jedan euro.

Moram da dodam samo nesto u vezi parkica....nije tacno da ima samo jedan....da ste se samo malo vise prosetali po mestu videli bi ste barem 7-8 parkica sa klackalicama, toboganima, ljuljaskama....Leptokaria nije samo glavno setaliste u novom i starom delu:rolleyes:..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 5.2.2016. at 21:05, S!ck je rekao/la:

Mislim da necete imati problema da nadjete smestaj u tom periodu...dodjite ujutru, ali ne pre devet:rolleyes:, Grci vole da spavaju:D...probajte u kuci Hariklia, 50ak metara od plaze, a sasvim pristojan smestaj i gazda fenomenalan covek...imate njihov smestaj na grcka info pa probajte da mu posaljete upit..mozda moze da vam rezervise studio i u okvirnom periodu :D.

Izmenjeno (lazzarus)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@slavuj Hvala Vam na brzom odgovoru :) .  Da dobro ste shvatili idemo sa sopstvenim prevozom. Nije neka razlika u cijeni autobus ili auto a opet kad idemo sa autobusom osudjeni smo na jedno mjesto svih 10 dana. A ovako imamo planove malo obici i okolinu. 
@lazzarus I Vama da se takodje zahvalim :) . Pa planirali smo krenuti oko ponoci imamo oko 140 km od Bg-a. Nisam upucen koliko nam otprilike treba od Beograda do Leptokarije jer nam je ovo prvo duze putovanje? Nadam se da cemo uspjeti da stignemo izmedju 10 i 12 sati taj dan. Ujutro cu poslati meil preko sajta pa cu popricati sa tim gazdom. :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IMG_20150927_204117.jpg

· large.IMG_20150927_204117.jpg

•  

playa kod hotela Posejdon Palas

· large.IMG_20150927_140617.jpg

•  

IMG-20150927-123613.jpg

· large.IMG_20150927_123613.jpg

•  

pogled ka Olimpu

· large.IMG_20150921_165620.jpg

•  

pogled ka moru sa terase vile afroditi

· large.IMG_20150921_165604.jpg

Pre 15 sat, S!ck je rekao/la:

@slavuj Hvala Vam na brzom odgovoru :) .  Da dobro ste shvatili idemo sa sopstvenim prevozom. Nije neka razlika u cijeni autobus ili auto a opet kad idemo sa autobusom osudjeni smo na jedno mjesto svih 10 dana. A ovako imamo planove malo obici i okolinu. 
@lazzarus I Vama da se takodje zahvalim :) . Pa planirali smo krenuti oko ponoci imamo oko 140 km od Bg-a. Nisam upucen koliko nam otprilike treba od Beograda do Leptokarije jer nam je ovo prvo duze putovanje? Nadam se da cemo uspjeti da stignemo izmedju 10 i 12 sati taj dan. Ujutro cu poslati meil preko sajta pa cu popricati sa tim gazdom. :D

Nema na cemu:rolleyes:...

Mislim da je od Bgda potrebno desetak sati, sve Vam zavisi kako cete proci na granicama...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze li mi netko reci vise o villi Keti..... idem 18.06.  Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, Sanjaaaaaaa je rekao/la:

moze li mi netko reci vise o villi Keti..... idem 18.06.  Hvala

Sanja, ja sam sa porodicom boravila u toj vili imas postove na 222, 223 i 226 strani kao i sliku.Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja tu sam za odgovore :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka