renedekart

SKALA RAHONI

76 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima,

Potrebna mi je jedna informacija.. Da li u Rahoni Resortu u superior sobama postoje komarnici? Cerkica je alergicna na ujede komaraca, pa da se opremimo ako nema mreza.. :rolleyes:

Izmenjeno (Zemuntrio)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za sve one koji se premišljaju da li da letuju ovde, moram da iznesem svoje mišljenje o plaži. Ovde smo boravili 9-og dana,  jer sam bio lenj da pročitam forum,  inače bih je posle opisa zaobišao. Pesak je tu, plićak je tu,  ali ljudi moji... Plaža je apsolutni krš (mislim da samo Lido u Zemunu može da parira po nekvalitetu, Ada je takva kakva je,  bolja). Trava u pesku,  trava u vodi,  pesak na plaži onaj najiritantniji,  a pesak u vodi je više mulj nego pesak. Sve u svemu,  najgora plaža koju smo obišli ove godine (od Limenasa do Manastira Arhangela Mihaila -  sever, zapad i malo juga).   Na skali od 1 do 10 dobija -  minus 12. 

Izmenjeno (syxxtreme)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Заборавио си ХЛАДНУ воду. Ту су морске струје такве какве су, па се слабо греје вода. Заборавио си и осе, стршљене, глупаву залеђину...

Ма, супер је плажа! А о укусима се не расправља. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mи смо боравили у Скали Рахони (тачније поред) две недеље у јулу и углавном поподне/предвече ишли на најближу плажу - пешчана без кафића са местимичним дебелим природним хладом и бесконачним плићаком (што мало може да смори) феноменалним за дечију забаву.

Што се смештаја тиче, свима који желе да се стварно одморе бих препоручио Xanthoula Studios. Домаћини су врло пријатни и ненаметљиви људи; апартмани су опремљени свиме што може да затреба; чишћење, замена постељине и пешкира (2 ком по госту) је сваки трећи дан; море је на 150 метара од куће, маркет Lathouris на 400 метара; у дворишту постоје љуљашке за децу, паркинг у хладу маслина, ... У близини нема других садржаја, али су зато мир и тишина загарантовани :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko iskustva sa hotelom Sunrise Beach?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Имамо понуду за смјештај у апартманима Chorozi Villa.

Занимају ме ваша искуства. Негдје сам прочитао да је ту плићак 200 метара, то ми не би одговарало јер идемо супруга, ја и клинац од 11 г. који зна да плива. Такође, планирали смо и да комбинујемо нашу храну и ресторан. Каква је ситуација са ресторанима у близини, има ли их и какве су отприлике цијене?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nigde na Tasosu ne postoji plićak koji je dugačak 200 m.

Izmenjeno (putnik srećko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li ko neka iskustva sa smestajem karantolas pension 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 15 minut, pizza_slice je rekao/la:

ima li ko neka iskustva sa smestajem karantolas pension 

Ako mislis na ovaj http://www.pensionkaradolas.gr, mi smo bili 2013. godine i bili smo zadovoljni. Imali smo malu dvokrevetnu sobu i krevetac, a na terasi je bila kuhinja. Sada vidim da je sve renovirano. Smestaj nije nista posebno bio, skromno, ali nam se svidelo sto ima svoju plazu i hladovinu na plazi. Bile su i besplatne lezaljke na plazi. Hteli smo i 2014. tamo ali dok smo cekali odgovor nasli smo drugi smestaj koji nam se jos vise svideo. Kod Karadolasa ima dosta stalnih gostiju koji godinama kod njih letuju. Ako te jos nesto zanima pitaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na brzom odgovoru smestaj mi je u uzem izboru za sledece leto pa volim da se na vreme raspitam . a ima li taj vas drugi smestaj slicne atribute: na plazi , privatan parking , prirodan hlad ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj drugi smestaj je bio Studio Soiria isto u Skali Rachoni http://www.studios-sotiria.gr . Tamo nam se jos vise svidelo i letovalu smo kod njih 2014. I 2015. Oni na zalost nemaju direktan izlaz na plazu i nema bas hladovine na plazi, ali imaju ogromno dvoriste a samo 4 studija i jednu posebnu kucicu gde je apartman.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 11/2/2016 at 21:04, Jaca73 je rekao/la:

Ako mislis na ovaj http://www.pensionkaradolas.gr, mi smo bili 2013. godine i bili smo zadovoljni. Imali smo malu dvokrevetnu sobu i krevetac, a na terasi je bila kuhinja. Sada vidim da je sve renovirano. Smestaj nije nista posebno bio, skromno, ali nam se svidelo sto ima svoju plazu i hladovinu na plazi. Bile su i besplatne lezaljke na plazi. Hteli smo i 2014. tamo ali dok smo cekali odgovor nasli smo drugi smestaj koji nam se jos vise svideo. Kod Karadolasa ima dosta stalnih gostiju koji godinama kod njih letuju. Ako te jos nesto zanima pitaj.

A kakva je plaza u tom delu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je pescana, u vodi je bez veze, ima trave ali nije mnogo dugacka i gusta. Kod Karadolasa je lepse na obali, imaju svoje lezaljke i klupe. Kod Sotirije plaza je divlja, nema nista, ali je malo lepse u vodi. Svuda je veliki plicak i super je za decu. Plaza moze da posluzi ako vas mrzi da idete dalje, a u blizini ima dosta lepih plaza sa prirodnim hladom, npr. Pachis. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ,da li neko ima iskustva sa vilom Rania?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Zamolila bih, da mi kažete ima li u mestu  kioska sa girosom i marketa za vodu? Išla bih u hetel Sunrise beach.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907219
    Ukupno poruka