Guest Gost_Petrovic

Parga - opšta tema

2192 poruke u ovoj temi

Rezervisala sam za ovu godinu Pargu vilu Mylos. Zanima me zna li iko ista o vili, te cijene piva i vina u prodavnicama, i moze li se na plaze nositi svoj suncobran i svoje pice i hrana. Koliko je iznajmljivanje skutera. Sve ostale informacije sam izucila citajuci utiske. Idem pocetkom septembra, pa vas molim da mi neko ko je bio u ovom periodu napise trazene informacije. Hvala unaprijed.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cene pića su malo više od ostatka Grčke, ali pivo moze da se nađe u paketima od 60centi. Sve plaže imaju dovoljno mesta za suncobrane i peškire, niko te ništa ne pita za hranu i piće ali na Krioneri moraš da dođeš ranije da ako hoćeš lepa mesta. Valtos je dovoljno velika da uvek može da se nađe mesto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razmišljamo o Pargi pa jedno pitanje - da li na plažama u moraju da se plaćaju ležaljke i suncobrani ili ne moraju? Da li negde ima prirodnog hlada? Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ležaljke se plaćaju ako ih koristite, a nigde ne morate da ih koristite. Hlada ima na desnom delu plaže Lihnos, kod kampa (maslinjak).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da na to sam mislio da li je obavezno da se koriste ležaljke. I da li ima dovoljno mesta za one koji ne žele da ih koriste :-) Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parga je prelepo mesto,recima se iskreno nemoze opisati koliko je taj gradic prelep ziv grad,plaze su lepe,ima dosta izleta iz Parge,tvrdjava (koja je nazalost zapustena ali je prelep pogled sa vrha na plazu Valtos i grad)

jednom ko ode u Pargu vratice se ponovo :rolleyes:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Treba mi savet.
Planiram ove godine sa porodicom u Pargu ili okolinu to zavisi od vaseg odgovora :D
Prosle godine sam bio na jedrenju i obisao uzduz i popreko Paxos, Antipaxos, Sivotu..spavao u najlepsim uvalama, uzivao trecu godinu za redom na Jonskom moru,bio na Lefkadi, Kefaloniji...Pargu obisao nisam. Bili smo, uplovili sa jedrilicom, videli je sa mora, i otisli dalje.
E sad, ove godine zelim da je vidim i sa kopna, da obidjem deo od Parge do Lefkade kolima, prema Sivoti ne bi isao jer mi se nije preterano dopala, kao mesto..ostrvca oko je da, i okolina ali samo mesto ne.
Ono sto me zanima je, gde se smestiti, ono sto je zelja mojih saputnika ( supruge i sina od 11 god ) je da budemo smesteni u nekom ili na mirnijem "mestu" a da nam civilizacija bude na kilometar dva. Da li sem smestaja na Valtos plazi ima jos neka preporuka, i koja? Takodje, pozeljno bi bilo da smestaj ima i bazen ako je moguce ako ne ok...
I jos jedno pitanje da li je voda hladna u avgustu, dosta njih se zalilo kako je sve divno i krasno ali je voda ledena?

Hvala,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio smesten u vili Panos ili bar u tom delu, na izlazu iz Parge prema Lihnosu. Gde je najpovoljniji market i giros u blizini? Koliko ima do Lihnosa, kako najlakse stici? Koji je najkraci put do Valtosa? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da sam negde procitao da ima neki brodic koji prevozi od krioneri plaze do ostrvceta, da li je to tako?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Danilo989 je rekao/la:

Mislim da sam negde procitao da ima neki brodic koji prevozi od krioneri plaze do ostrvceta, da li je to tako?

Nisam videla takav brodic, a mislim da nema potrebe. To je jako mala relacija..U jednom delu moze da se pregazi.Ako neko nije bas neki plivac moze uz pomoc duseka..Stvarno je blizu..

Sad ne znam kako na to gledaju neplivaci.. .

Mi smo na duseku u kesi preneli sve sto nam treba. I fotoaparat...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 20 sata, sandraivlada je rekao/la:

Nisam videla takav brodic, a mislim da nema potrebe. To je jako mala relacija..U jednom delu moze da se pregazi.Ako neko nije bas neki plivac moze uz pomoc duseka..Stvarno je blizu..

Sad ne znam kako na to gledaju neplivaci.. .

Mi smo na duseku u kesi preneli sve sto nam treba. I fotoaparat...

Ok, hvala, samo me zanima sto se tice prelaska te reke aheron, tog dubljeg dela, devojka je neplivac pa me zanima jel postoji neka varijanta da ona predje taj deo ili da uopste ne uplacujemo taj izlet?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danilo, pobrkao si gradivo...Aheron se uliva u more kod mesta Amudia i kilometrima je udaljena od Parge i plaze Krioneri.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bila na izletu na reku Aheron, ali mislim da nije problem i za neplivace...

Izmenjeno (sandraivlada)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U ‎4‎/‎12‎/‎2017 at 17:25, Danilo989 je rekao/la:

Mene isto zanima da li ima neki prevoz od pristaništa ili bilo odakle do ostrvca. Već sto puta je postavljano ovo pitanje i uvek je bio odgovor tipa "ne znam, ali nema potrebe, može da se prepliva, prepešači." Ali mene ne zanima nikakvo plivanje i pešačenje, prenošenje telefona i stvari u najlon kesi i šetanje po ostrvu u kupaćem i papučama. Molim vas, ponavljam pitanje, ako iko zna: postoji li način da se plati i preveze do ostrvca i nazad. U maju idem u Pargu i ako se do tada ne nađe odgovor na ovo pitanje, lično ću da proverim i postavim ovde odgovor za druge slične meni...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka