Guest Gost_Petrovic

Parga - opšta tema

2192 poruke u ovoj temi

Koliko su lezaljke na Lichnosu

pozzzzzzzzzzzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dragi forumasi, za 10ak dana idem prvi put u Pargu. Mozete li mi reci kakvo je stanje na Valtosu, sto se tice lezanljki i suncobrana (da li se posebno placaju ili se podrazumeva uz naruceno pice) i gde ima najbolje pizze.

Takodje, koje agencije sa nasim vodicima vode na Lefkadu i kakve su cene.

:D Pozdrav svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dve lezaljke i suncobran na Valtosu kostaju od 6 do 8e, a naruceno pice se placa dodatno.

Fakultativni izlet Jonska ostrva sa nasim vodicima kosta 40e. Putuje se autobusom do Nidrija na Lekfadi, sa vama putuju vodici iz Vive ili Argusa, a na Lefkadi ce vas sacekati vodic Violeta, mislim da je iz Argusa. Sa njom nastavljate krstarenje.

Sto se najboljih pica tice, to ti ne mogu pomoci, jer ih nismo jeli. 

Hvala na pozdravima. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinjavam se, bila sam odsutna...

https://www.google.com/maps/dir/39.2862072,20.4134614/39.2829221,20.4071837/@39.2839549,20.4076673,721m/data=!3m1!1e3?hl=sr

Što se tiče Snežane stvarno je zmaj... Mi smo stigli čitav dan ranije pošto smo promenili plan i nismo nigde spavali. U Pargu smo stigli oko osam sati uveče i odmah smo je pozvali. Već u devet smo bili u privremenom smeštaju. 15 min je pozivala neke brojeve dok nam nije našla smeštaj i to sve sa osmehom... Mislim da nema potrebe da je pozivate nego se samo uveče javite u agenciju na šetalištu ona bude tamo od 6-9 uveče. Ako treba staviću i link sa koordinatama agencije :D

Obavezno idite na Lihnos plažu...

Hvala na odgovoru.Mi smo stigli juce oko 14:30,smestili se (druga vila,na spratu,apartman br.11). Stvarno smo odusevljeni smestajem,uopste Pargom i svim sto se ovde nudi. Bili smo dva puta na Lihnos plazi i jednom na Valtosu. Sutra prvo Piso Krioneri,pa posle podne u Vrachos. Vreme je extra,ima svega,a guzva je neverovatna uvece u gradu. Nismo kos bili sa Snezanom,ali nema ni potrebe jer se odlicno snalazimo. Jedina zamerka moze biti sto nema komarnika,pa se po koji komarac uvuce u sobu,ali to nije dovoljno da pokvari kompletan utisak.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, da li neko ima iskustva sa putovanjem u Pargu na samom kraju septembra? Mislim da je ove godine kod mene situacija takva da cu jedino tada ugrabiti vremena da odem u ovo predivno mesto. Citala sam komentare na netu, kazu da je lepo vreme tada u Pargi i da sezona traje do kraja oktobra. Kakva su vaša iskustva, ako je neko bio značilo bi mi puno da mogu da isplaniram da li da idem tamo ili ipak da ne uplaćujem u tom periodu?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za sve vas koji volite Pargu, za one koji su u njoj bili, za one koji žele da idu preporučujem knjigu "Altana iz Parge".

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos jedno pitanje dragi forumasi,kakvo je stanje sa hvatanjem WI-FI u Pargi. S obzirom da sam cula da u vili u kojoj sam nemam wifi, pa da znam gde ga mogu naci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ti mogu pomoći tako što ti mogu dati šifru Wi fi rutera koji je vlasnistvo jedne vile koja je bila vrlo blizu moje, moja vila je bila Tasos, wi fi se zove Gogozotos Residence a pass je hotel2014. wi fi je dosta dobar. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veceras krecem u Pargu kolima. Ima li ko neka upozorenja? Takodje ako sve bude ok, imate prve utiske ujutru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ti mogu pomoći tako što ti mogu dati šifru Wi fi rutera koji je vlasnistvo jedne vile koja je bila vrlo blizu moje, moja vila je bila Tasos, wi fi se zove Gogozotos Residence a pass je hotel2014. wi fi je dosta dobar. 

O hvala puno. Ja cu biti u vili Ula, koliko mi se cini da sam videla na mapi blizu su. Tako da cu pokusati da ga uhvatim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako sam visila na ovom forumu i sajtu uopste da bih se informisala sto vise o Pargi i smestajima, evo red je da se i ja javim sa prvim utiscima.

Preko agencije Euroturs smo rezervisali, bus osrednji ali za razliku od buseva kojima prevozi Viva u ovima je bilo bar dovoljno mesta za noge, klima dobra ali bus osrednje kilav, ali svakako stigosmo za 16-17h, stigli bi i brze da nismo na nasoj granici bili preko sat vremena i na Mk malo preko pola sata... Do Igumenice idemo pa presedamo u drugi bus koji vozi nas do Parge i jos druge turuste za Vrahos, a bus Eurotursa nastavlja trajektom za Krf.

Ceka nas vodic Boban, vrlo korektan covek, odvovozi nas do nase vile Bellos u kojoj je i on smesten.

Vila Bellos, za decka i mene je cena po osobi 260 evra, vila ima sve kao sto je navedeno, wi fi radi savrseno, dobili smo sobu sa teraaom koju smo i trazili i imali najbolji pogled u celoj vili.IMG_20150715_170535.thumb.jpg.ffb55ffe95

Gazde su divni ljudi... 

Bobab nam je predocio osnovne stvari i to je dovoljno, licno to mi je od vodica i potrebno.

Cene nisu tako napucane kao sto se pise, prosle godine smo bili na Tasosu i isto je. Razlikuju se cene od marketa do marketa, npr Dalas je jeftiniji od Ariste, cujem da je Kerfur najjeftiniji ali jos ga nismo nasli, mada ovde smo tek juce stigli. :)

do gradske plaze nam treba 10-ak min, do Valtosa oko 15, ko je inace pasivan ovo ce mu biti dobra uzbrdo-nizbrdo rekreacija. :)

Stizemo na Valtos, mesta za suncobran u svojoj reziji ima dovoljno, ali uzimamo komplet lezaljki za 5 evra, odmah su nam ponudili tu cenu kada su pitali da li smo iz Srbije i naravno zasto odbiti, a ostale su 8-9 evra, dodatno se naplacuje pice...

Po gradu cene klasika za Grcku, nije preskupo...

I ako je neko bio skoro, znate li gde ima sveze piletine? :)

Toliko za sada...

Izmenjeno (DraganicaF)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,mi smo u Pargi evo vec sest dana, i oslicno se provodimo. Dosli smo autom,i uopste nam nije dosadno. Svaki dan menjamo plaze,po nama ubedljivo najlepsa je Sarakiniko,desetak km od Parge,i autom se lako stize. Ko nema auto,moze brodicima koji voze svaki dan iz luke u gradu. Bili smo na reci Acheron,prelepo je. Obisli smo Ali Pasinu tvrdjavu vozicem,nista posebno,a sutra idemo na Paxos i Antipaxos. Planirali smo i obilazak Lefkade,ali ce nam ona ipak ostati destinacija za sledecu godinu.Sve u svemu jedno predivno i nezaboravno iskustvo. Parga, vidimo se ponovo.

Izmenjeno (DARCONNI)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru.Mi smo stigli juce oko 14:30,smestili se (druga vila,na spratu,apartman br.11). Stvarno smo odusevljeni smestajem,uopste Pargom i svim sto se ovde nudi. Bili smo dva puta na Lihnos plazi i jednom na Valtosu. Sutra prvo Piso Krioneri,pa posle podne u Vrachos. Vreme je extra,ima svega,a guzva je neverovatna uvece u gradu. Nismo kos bili sa Snezanom,ali nema ni potrebe jer se odlicno snalazimo. Jedina zamerka moze biti sto nema komarnika,pa se po koji komarac uvuce u sobu,ali to nije dovoljno da pokvari kompletan utisak.

Divno... Mi smo bili u broju 12... i bazen je odličan... u vreme kada smo mi bili nije bilo komaraca...uopšte...obično ih je uvek bilo. Mi smo bili do 26.06 i poslednja dva dana je počinjala gužva, mogu misliti kolika je sada...

Uživajte i za nas koji radimo na +40 u BG...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nekih sifri od prosle godine. Nasla ovde na forumu, pa vredi probati ako se nadjete u blizini:

TIk iznad plaze je cuveni Atrium bar (sifra carpediem2014)

Tango beach bar sa bazenom i klopom, sifra wifi-a tango2014 ili tango 123!!

LICHNOS VILLAGE sifra lichnos2014!

Gradska plaza wifi , BIANCO hotspot sifra biancowifi

Izmenjeno (Helena01)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u vili Kostas preko Hallo tursa i kakvi su im autobusi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka