kapetan-suncani

Kupovina u Kušadasiju

183 poruke u ovoj temi

interesuju me satovi. ima li kvalitetnih i po kojoj ceni od prilike se mogu naci..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prošle godine sam negde na ovom forumu pročitala da je neko pazario peškire , posteljinu i te kućne potrepštine kada je letovala u Kušadasiju ali mi nije odgovorila gde je to našla kao ni okvirne cene , pa ako je neko od vas upoznat gde to može da se nađe ( baš u Kuš-u ili u Sokeu ili Izmiru) bilo bi lepo da podeli sa mnom tu info ? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima par radnji u Kusadasiju gde ima bas veliki izbor posteljina i peskira al mislim da je to najbolje kupovati kad je pijaca u Srpskoj ulici najveci izbor i najpovoljnije cene al naravno uz cenkanje bez toga nista i obavezno ponesite jos neku vecu torbu da bi mogli da se spakujete kad krenete kuci

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna mala ,

Hvala ti mnogo , već sam mislila da ću i ovaj put da ostanem bez odgovora što mi je prilično zbunjujuće budući da kad god navratim vidim online one koji su navodno bili u Kušadasiju ali iz nekog razloga ne žele ili ne umeju da podele informaciju što me priznajem i odvratilo od uplate arr preko ovog sajta iako je u toku i akcija poklon vaučera...otkud znam kako bi to završilo i sa mojim parama ma kolike da su .

Jedva čekam ovaj šopingholičarski raj , a kako idem u prvim polascima , stojim na raspolaganju sa informacijama čim se vratim :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 5.5.2012. at 16:44, MinnesaG je rekao/la:

Jedva čekam ovaj šopingholičarski raj , a kako idem u prvim polascima , stojim na raspolaganju sa informacijama čim se vratim :)

Posto mi idemo u avgustu u hotel Sozer ,idemo prvi put u Kusadasi sve nam pamtite i cekamo izvestaj.Kakve su cene,gde kupovati ,na koju plazu,a naj vaznije okvirno koliko para bi bilo dosta za nas dvoje posto imamamo polupansion,pamtite svaku sitnicu i slikajte i cekamo i slike i izvestaj.A u koji hotel idete kad i preko koje agencije mi idemo preko oktopoda :kupanje:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i mi idemo u avgustu tako da od naseg izvestaja nista al mi smo bile i prosle godine u hotelu Dias preko argusa

Izmenjeno (jedna mala)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za MinnesaG

Mi smo ukapirali da Vi ideta ranije a slucajno smo stavili za Jedna mala ovo sve je upuceno vama

Posto mi idemo u avgustu u hotel Sozer ,idemo prvi put u Kusadasi sve nam pamtite i cekamo izvestaj.Kakve su cene,gde kupovati ,na koju plazu,a naj vaznije okvirno koliko para bi bilo dosta za nas dvoje posto imamamo polupansion,pamtite svaku sitnicu i slikajte i cekamo i slike i izvestaj.A u koji hotel idete kad i preko koje agencije mi idemo preko oktopoda :kupanje::thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

stinki i ja sam to ukapirala tek posto sam napisala odgovor :) a to koliko para vam treba sve zavisi sta volite tamo koliko god da ponesete bice malo jer uvek se nadje jos nesto sto bi bilo dobro kupiti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razumela , ev da zapišem :komp:

Ništa ne brini , sledi iscrpan izveštaj i sama sam radoznala , volim da pre puta što više znam , da se bolje organizujem i pripremim na to što me čeka tamo naročito što i mi idemo prvi put u Kuš i totalno nam je nepoznato.

Znam ja da tamo ima svašta ali mi znači kada neko konkretno napiše, na pr. : srebrni prstenčić sam platila oko 10 evra što bi značilo da može da se nađe i po toliko , a onda nadalje prema mogućnostima i ukusu.

Isto tako i za majice, farmerke , džidže itd.

Mi smo uzeli Dias i to ND jer sam po forumima videla da je klopa pristupačna , opet prema afinitetima i ne volim da na letovanju budem ograničena vremenom , a i gledam da jedem kada sam gladna , a ne kada je vreme nekog obroka mada je je i PP sasvim prihvatljiv , što da ne .

Uzela bih bila Rosy app ali nisam želela da budem na plaži već u gradu tako da mi Dias iz ove perspektive deluje ok dok tamo ne vidim na licu mesta .

Pročitala sam skoro sve teme o cenama u Kušadasiju i sem cena vode ne videh da je neko napisao neku konkretnu cenu iz marketa poput nekog namaza , kajmaka , sladoleda ( ne uličnog) , grickalica i sl. pošto dosta kasno idemo na spavanje i bez obzira na večeru nekada ogladnim usred noći što bi bilo suludo ići ponovo u grad na klopu već bih to imala u sobi za prvu pomoć ( to me na pr. interesuje ako zna neko)...ja ću sve to napisati kada se vratim , a pamtim ko slon , evo i sada mogu izdeklamovati cene svačega iz par evropskih zemalja koje sam obišla u toku prošle godine ;)

Vas dvoje imate fore još 2 meseca i malo štekujte lovu do tada pa sve što vam bude trebalo tamo ćete pazariti , tako se i ja obuzdavam od kako uplatih Kuš...sve tamo ću kupiti i kada se uhvatim za novčanik da bih nešto ovde uzela. lako ću to ovde ako ne nađem tamo.

Opušteno , ne treba vam ne znam kako velika lova da se tamo dobro provedete , dobra volja i raspoloženje i mrvicu racionalnosti : ako cirkate nešto jače sem piva , tamo je alkohol skup pa ponesite nešto od toga odavde , cigarete takođe , možda neke čokoladne bananice i od slatkiša šta već volite jer su im baklave, tulumbe i sl. preslatke pa ako vam se ne svide , ostalo je ukusno i pristupačno , pekare, doneri, đevreci , picce, solidni obroci oko 5 evra po osobi , itd.

Na nekoj od tema imaš tačne cene pića po kafićima i diskotekama od ranijih godina , kao i cene izleta , dolmuša . ležaljki i suncobrana , mada se i to može eskivirati na delovima plaža gde ima free mesta ...uostalom čim se vratim , imaćeš kompletan ovogodišnji cenovnik svega što je interesantno od šešira do čizama, a ako naletim na još nešto korisno nadopuniću :vruce:

Može i jedna mala da nam nadopuni ako se seti neke konkretne cene nečega .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

posto je tema shoping Srpska ulica u kojoj se nalazi hotel Dias je na idealnom mestu u toj ulici sredom ima pijaca Dzuma pazar kod nas bi se reklo nesto poput buvljaka sve moguce radnje izbace svoje proizvode napolje na tezge i tu nema cega nema ja licno sam kupila prelepe sandale i papuce kozne za 50 eura a pocetna cena je bila 100 eura al posto smo nas tri bile i svaka je kupila nesto spustio nam je cenu na pola, kupila sam par majcica koje su bili 2-5 eura, muske majce polo sa kragnicom ima u raznim bojama jednobojne i na pruge cena im je bila 10-15 eura tri komada, veliki peskir za plazu ako znate oni ogromni u benetonu sto su bili sam uzela za 5 eura, jako zanimljive bretele za brushaltere sto sebi sto svim drugaricama za poklone bile su odusevljene al nesto ne znam koliko su bil 1.5 eur par komada ima na neke loptice pa na cvetice na srculenca .....

petkom u toj istoj ulici ima zelena pijaca tu mozete naci jako povoljno kostunjavo voce, kao i samo voce ko voli smokve kao mi to je raj :hahaha:

Soke outlet po nama nista posebno kupila sam dve haljinice u sportskoj radnji za plazu 10 eura svaka i u Le coper radnji dva para farmerki nije bio neki izbor tih na snizenju i uglavnom mali brojevi a novi modeli su preskupi vise bi volela da smo otisli u outlet WAIKIKI radnje koja je jako poznata turska marka imaju radnju u centru Kusadasija tamo smo svasta pazarile u Nike i adidas radnjama su patike skoro pa upola cene nego kod nas

Waikiki radnja farmerke i pantalone su bile oko 10-15 eura trenerke donji deo 10 eura al su bas kvalitetne majce isto 7-10 eura mislim da me ove godine nece mimoici njihov outlet u Soke al u sopstvenoj reziji posto nase agencije ne vode tamo

i jos u nekoj drzavnoj radnji u Kusadasiju smo kupile pidzamice za 5 eura i jos neke majce po 2 eura

i jos nesto mi smo imali PP u diasu al je ok dorucak od 8-10h a vecera od 19-20 ili 21h nisam sigurna i blizini hotela ima poslasticarnica sa super kolacima

toliko od mene :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna mala,

mozes li da mi objasnis gde se tacno nalazi Waikiki?? jel negde u blizini Ambara? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada kreneš pored Ambara desnom ulicom (od menjačnice ispod) prema moru u toj ulici sa suprotne strane, nekih 80-100 metara do Ambara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sa koje strane gledas? Jel to kod stanice dolmusa ili 100-ak metara od Ambara na drugu stranu. U svakom slucaju hvala, procunjacu i nacicu ga sigurno :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulica je Inonu Bulevard, deo ulice od raskrsnice prema moru. Kada stojiš na ulazu u Ambar, okrenut ulazu leđima, ideš levo preko pešačkog prelaza, preko puta se nalazi menjačnica. Na toj strani ulice gde je menjačnica se nalazu robna kuća LC Waikiki. Ne možeš nikako da promašiš, prodavnica je na tri nivoa, mislim da na bočnoj fasadi piše LC Waikiki. Pri kraju ulice nalazi se hotel Center i nekoliko prodavnica obuće.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledala sam na nekom sajtu raspored radnji u Soke outletu i nisam videla da ima Waikiki outlet. Mozda nisam lepo pronasla,pa zato pitam da li ga zaista ima? Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka