miros

Beč

816 poruka u ovoj temi

koliko kosta karta za 24h? i jel se placa ulaz u luna park prater ? i jos jedno pitanje koliko treba pesaka od maria hilfer strase do opere ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ulaz u Prater se ne naplaćuje ali se plaćaju sve atrakcije posebno koje su u njemu. Cene idu od 2 do recimo 5,6 evra. Od Opere do Marijahilferstrase po meni recimo treba oko 5-10 minuta. Karta za prevoz koja važi 24 časa košta 6.7evra.

http://www.aaf-online.org/tl_files/externals/downloads/observerships/docs/Vienna_City_Package.pdf

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko treba peske od opere do pratera ?

da li si bio nekad u piramidi ako jesi kakva je hrana kakve su sobe i sta sve nudi hotel ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MHstrasse je jako dugacka ulica, preko 100 brojeva koju su pretvorili u pesacku zonu (radovi jos uvek traju). Ako si na pocetku ulice kod Museum Quartier, onda ti je do Opere manje od 10 min. hoda, ali ako si pri vrhu, pola sata. Ako se zadrzavas po radnjama, onda treba mnogo vise...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel st bio/la u hotelu piramida ako jesi kava je hrana i sta sve nudi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

opera-prater oko 20-30 minuta. Ideš Beč da obilaziš a bitna ti je hrana u hotelu??? Nisam bio u tom hotelu ali znam da su hoteli u Austriji jako dobro sređeni. Hotel sa 4 **** je kao naš sa *****.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko treba peske od opere do pratera ?

Autom oko 15 min...Udaljenost 4.5 Km...Pesice treba mnogo vise vremena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

opera-prater oko 20-30 minuta. Ideš Beč da obilaziš a bitna ti je hrana u hotelu??? Nisam bio u tom hotelu ali znam da su hoteli u Austriji jako dobro sređeni. Hotel sa 4 **** je kao naš sa *****.

koliko je dugacka mh strase izvini sto pitam ovoliko al idem prvi put
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hrana u hotelu je dobra. Dorucak je svedski sto. Ima svega. Kuvana jaja, kajgana, salame, sir, virsle, puter, dzem, lesnik namaz, pahuljice, voce, vocni jogurt, mleko, kafa, caj, cokoladno mleko, krastavac, paradajz, sokovi,strudla s makom i orasima itd. Hotel ima bazen. Sobe su prostrane, ciste i lepe. Kupatilo isto. Za cenu karte metroa proveri na google. Za 72h kosta oko 15e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja kao tinejdzer sta treba sve da obidjem ? idem preko argusa 15.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Opere do Pratera ima minimum pola sata hoda do45 min. MHstrase ima preko 100 brojeva, vec sam napisala u gornjem postu da je to dugacka trgovacka ulica koja polako postaje pesacka zona. U Becu javni saobracaj odlicno funkcionise, u minut, tako da sa dobrim planom grada i linija mozes stici gde zelis. U hotelu Piramida nisam bila, nalazi se blizu Ikee i SCS ogromnog trznog centra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a ja kao tinejdzer sta treba da obidzem

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Piramida je u Vosendorfu tako da je dobra baza za soping zbog blizine SCS-a, a ne za obilazak.

Koliko vidim Argus ima i Arcotel Wimberger koji je na mnogo boljoj lokaciji i za obilazak Beca i uopste. Jeste skuplji ali samo zbog lokacije vredi tu razliku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja kao tinejdzer sta treba sve da obidjem

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi koja su tvoja interesovanja.Imas u mom potpisu "Bec-Austria" 24 mesta koja su lepo i detaljno opisana pa mozda ti se nesto od toga bude svidelo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka