alexm

Potos - izbor smeštaja

2244 poruke u ovoj temi

... a pri tom se za plažu San Antonio 2oo3. godine nije ni znalo ... :plez: :rolleyes: :D

i Anna Star nije kuća, nego je hotel ... a najbolje od svega je što svi pročitaju kod nikane info, pa onda dođu ovde kao da se raspituju nešto ... pa što lepo ne odu kod naše drage Anči na mail  ... pa lepo kuc, kuc Anči jel to i to tačno ... i sve bi im lepo žena odgovorila ... sve ... 

evo žena sve lepo obišla i napisala:

"Mali, porodicni hotel Anna`s Star nalazi se na samoj plazi u Potosu. Kada dolazite u Potos iz pravca Limenarije, na centralnoj raskrsnici u Potosu produzavate pravo i nakon 250m otprilike ugledacete hotel sa desne strane ulice."

Izmenjeno (Biljana 2302)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

dobro, nije 10m do mora i nije u centru ali je blizu

mada, meni taj deo izgleda buđavo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2. dan nema odgovora od Nikana.gr na upit poslat mailom. Jel to ok u ovo doba godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije.

Bar ne u mom slučaju.

Devojke su uvek reagovale u istom danu, najkasnije sutradan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Piši ponovo.

Odgovoriće sigurno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

piši na FB strani ... devojke ne rade više samo Tasos, tako da je sve moguće 

pre 3 sata su pisale na strani .. 

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mail serveri neće da saradjuju, rešeno je. Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obrati im se uvek na fb, aktivne su maltene non stop

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čuo se i telefonom :) Vrlo dobar utisak za sad, izgleda da ćemo se i dogovoriti oko smeštaja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja krecem na tasos za mesec dana. vila anna star  u potosu. ima neko iskustva?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za mesec dana idem na Tasos, mesto Potos, pa me interesuje da li je neko bio u Vili Maria/Vaso? Kakav je smestaj? Hvala!:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Ubeđen sam da je već pisano o ovim vilama, ali evo prenosim prošlogodišnja iskustva ljudi koji su boravili u vili Vaso dok sam ja bio smešten zavučenije od obale u vili Dimitris (bila je priča prošle godine oko 2 vile Dimitris, međutim ove godine uopšte ne vidim u ponudi agencija vilu Dimitris u kojoj sam ja boravio, koja se nalazi preko "magistrale", a koju preporučujem svakom!).

Činjenica je da je Vila Vaso bukvalno odmah do mora, međutim lično mislim da blizina toj centralnoj "gradskoj" plaži, nije presudan faktor, jer plaža zaista nije ništa posebno. Na bukvalno 10 min hoda na jednu ili drugu stranu van Potosa, nalaze se mnogo bolje plaže: San Antonio beach i Alexandra beach, koje su podjednako dostupne sa praktično bilo kog mesta u Potosu. Još ako ste kolima, ili planirate da se ne zadržavate u Potosu i istražujete detaljnije ostrvo (što preporučujem!), zaista nije bitno da budete u samom centru na 50m od plaže. :)

Govorim ovo iz razloga što su se gosti vile Vaso prošle godine žalili na nenormalnu količinu komaraca od kojih ne mogu da se zaštite, kao i na jako veliku buku s' obzirom da se vila Vaso nalazi u toj "glavnoj" - najprometnijoj ulici gde i radnje rade do 2 ujutru itd. Zato moja lična preporuka sigurno nije vila Vaso.

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vaso je I sprat, Maria je II - ista vila ... pisano već o tome ... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka