Branko73

Smeštaj Beč

557 poruka u ovoj temi

ljudi ja idem AT EVENT HOTEL PYRAMIDE u oktobru preko Argusa i zanima me koliko kosta prevoz u jednom pravcu do centra?? posto nisam to uspela da skapiram bas iz vasih postova,a vidim da je daleko. koliko sam shvatila oko 10eura po osobi u jednom pravcu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja sam došao pre neki dan iz Beča (isto preko Argusa), i bio sam u tom hotelu Piramida, prevoz košta 3,6 eura u jednom pravcu po osobi jer je to druga zona(jedna zona 1,8 eura).karte se kupuju na automatu(vraća kusur). tramvaj staje kod zgrade opere("baden" piše na tramvaju) a izlaziš na stanicu "SCS" (Shopping City Süd) koja je vrlo blizu hotela(50- 100 m).ovako izgleda snimak iz vazduha:

http://wikimapia.org...25&z=17&l=0&m=b

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je u pitanju zajednicko kupatilo u toj varijanti u hernalsu

piše da double room ima svoje kupatilo

ekonomy dvokrevetna nema...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 16.9.2010. at 17:19, ZokiPoki je rekao/la:

Kupio sam avio kartu preko fly-niki kompanije (supruga i ja putujemo, 58 evra povratna Beogra/Bec/Beograd, po osobi).

Zoki da li plaća avionska taksa?

Javi, molim te kakav je hotel, deluje skroz ok, a i povoljan je....verovatno ću se i ja odlučiti za njega - samo čekam tvoje utiske....

Srećan put!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam rezervisla Geblergasse, isto je u ulici hernals, gde je i taj hotel hernals, malo je skuplji ali mi se cini da je prilicno pristojniji, ma da po mom iskustvu u becu nema losih hotela, doduse ja sam bila sa cetiri i tri zvezdice

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo još jednog pansiona u Beču - lokacija tačno preko puta Univerziteta kod Rathaus-a:

"Hotelpension Residenz"

Ebendorferstrasse 10

A-1010 Wien, Österreich

Telefon: +43/1/406 47 86 0

Fax: +43/1/406 47 86 50

e-pošta: [email protected]

i na sledećem linku: http://www.residenz.cc/

* * * Za one koji žele da budu locirani u centru, a kojima cena baš i nije toliko bitna. Cene pasiona, mapa Beča i tačna lokacija ucrtana na mapi - sve to nalazi se na sajtu !!!

* * * * *

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Decko i ja smo planirali da uplatimo aranzman za Bec,24.12.2010,preko Argusa,hotel Arion ili onaj drug,Event Hotel Pyramide,tako valjda.Medjutim,nisma vise sigurna ,jer sma procitala strasne stvari o Argusu i tom hotelu bas na ovoj temi,tako da cu najverovatnije da uplatim preko agencije Halo turs,99 e 2 noci,2.12.

Ako neko zna nesto o Halo tursu i njihovoj organizaciji puta za Bec neka javi.Ovi hoteli su u ponudi:

Hotel Cyrus

Hotel Hadrigan

Hotel Ekazent

Hotel Geblergasse

www.birg.at,to su hoteli iz Birg grupe.

Hvala najlepse...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali ako procitate celu temu,videcete da ima i pozitivnih iskustava sa Argusom:DNista,uplaticemo najverovatnije preko Argusa,ali cemo sami obilaziti grad,definitivno.I za 24.12.ima samo hotel Arion.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

stanica tramvaja je dooooosta udaljena od hotela Arion,koliko tačno ne znam,nadam se da će se javiti neko ko je bio u tom hotelu da ti tačno kaže

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

VlaMar, može pitanje?

U kom ste hotelu odseli?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

VlaMar, može pitanje?

U kom ste hotelu odseli?

Informacije o hotelu

Hotel

Austria Trend Hotel Donauzentrum

Adresa

Wagramer Straße 83-85, 22. Donaustadt

Wien, 1220

Austrija

Telefon

+43 (0) 1 203 55 45

Imejl

[email protected]

Luna, evo informacija o hotelu. Dvokrevetna soba je za dva noćenja koštala 110E. Za boravak u Beču, gde veoma malo vremena provodite u sobi sasvim je dobar izbor. Čista velika soba, veliko kupatilo, promena peškira i posteljine svako jutro, sef, minibar (skupo) i sl. Nama je presudno bilo da ima sopstvenu garažu, da je blizu autoputa i da ima internet. Doručak nije uključen u ovu cenu, veoma bogat švedski sto košta dodatnih 15E. Ja mislim da je to mnogo. Odmah pored hotela nalazi se tržni centar u kome ima 10-ak restorančića, McDonalds, KFC, NordSee u kojima možete da jedete za mnogo manje para. Metro stanica U1 je odmah iza ćoška (manje od 200m). Hotel se nalazi u novom delu grada u 22.okrugu (2 stanice UN City i Dunavski toranj, još 2 pa Prater). Ako vas bude zanimalo još nešto, tu sam i raspoložen da vam dalje pomognem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Luna evo još malo pomoći:

VlaMar ...

"Hotel se nalazi u novom delu grada u 22.okrugu"

*** Luna radi lakše orijentacije evo i ovo:

viennadistrictslargenum.gif

*** Evo još jednog dobrog hotela (izuzetna lokacija):

"DO STEP INN" Vienna na sledećem linku:

http://www.dostepinn.at/cms/index.php?newlang=eng

from € 45,--* single room

from € 26,--* two person room

from € 22,--* three person room

from € 18,90* four person room

*** LOKACIJA HOTELA ***

Mariahilfer Straße --- najčuvenija pešačka zona u Beču;

lokacijadostepinnvienna.jpg

N a p o m e n a :

Da Vas ne buni, postoje i hotel i hostel pod istim nazivom !!!

Westbahnhof --- glavna železnička stanica u Beču ... dotle saobraćaju i vozovi iz Beograda !!!

*** Wien Westbahnhof ***

i na sledećem linku:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wien_Westbahnhof

- za vozove iz: Salcburga, Minhena, Frankfurta, Ciriha, Budimpešte, Bukurešta i Beograda;

Adresa železničke stanice:

Europaplatz 2

1150 Wien

A evo i fotografije iz mog foto-albuma:

69954752.jpg

:-P :cool:

A kako izgleda u unutrašnjosti ovog hoStela, možete pogledati i u mojoj FT - "KORAK PO KORAK DO BEČA" na sledećem linku:

http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_tura/galerija/3471

:cvetic::cvetic: :cvetic:

Izmenjeno (biljanap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Biljana još jednom. Priznaću da kada sam prvi put pogledao hotel i pročitao 22 od 23 okruga pomislio sam da je to suviše daleko od centra. Kao što se vidi sa vaše mape (divim se vašoj kolekciji informacija o Beču) do centra stižete brzo, metroom ste za 12min (štopovali vreme) na Stephansplatz-u ili Karlsplatz-u što su dobre tačke i za presedanja na druge metro linije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama. Najviše mi se dopada to što ima svoju garažu, volim kad mi neko preporuči ko je stvarno tamo bio, nešto i ne verujem baš u potpunosti informacijama sa booking.com, ovako je sigurnije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se komentara da za 99evra ne moze bolje to je totalna glupost, ja sam nasla hostel (koji je kao hotel sa 3*) u centru Beca, u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom, i doruckom, za 22evra po coveku....

Pozdrav,

interesuje me koji je to hostel za 22eura, mozete li nesto vise da napisete.Hvala unapred.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka