AFRIKANKA

RENT-A-CAR, RENT-A-BIKE U TUNISU

9 poruka u ovoj temi

Evo još nešto što me interesuje. Da li mi može neko reći postoje li Rent-a-bike u H. ili S. Kakve su cene, dali za motore preko 50cca traže A kategoriju ili možeš da se provučeš i sa B i uopšte dali mogu dobiti neke informacije što se tiče ove teme. POZZ :D

Izmenjeno (AFRIKANKA)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ljudi ukoliko niste koristili rent-a-car da li znate da li postoje takve agencije u Tunisu???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U juznom Hamametu postoji jedan rent-a-car koji smo mi zapazili,nije to toliko rasprostranjeno kao u Grckoj.Uglavnom se prevoz turista obavlja loazima (ne znam tacno kako se pise) i vodici upucuju turiste na stanicu loaza koji voze svuda gde god se pozeli.

Inace taj rent-a-car nalazi se odmah po skretanju prema juznom Hamametu, sa glavne magistrale koja vodi iz Hamameta u Yasmin Hamamet.

Toliko od mene!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U juznom Hamametu postoji jedan rent-a-car koji smo mi zapazili,nije to toliko rasprostranjeno kao u Grckoj.Uglavnom se prevoz turista obavlja loazima (ne znam tacno kako se pise) i vodici upucuju turiste na stanicu loaza koji voze svuda gde god se pozeli.

Inace taj rent-a-car nalazi se odmah po skretanju prema juznom Hamametu, sa glavne magistrale koja vodi iz Hamameta u Yasmin Hamamet.

Toliko od mene!

Hvala Bubice na odgovoru, i to mi znači.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Setila sam se jos jednog detalja koji ti mozda moze nesto znaciti.

Na putu prema pustinji gorivo se prodaje pored puta u kanisterima,kao kod nas pocetkom 90-ih!A cena je stvarno jeftina.Ne secam se tacno koliko, da li je ovoga proleca bila duplo ili troduplo manja nego kod nas,znam da smo preracunavali i cudili se koliko je jeftino!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, evo pronasla sam na kontikijevom sajtu nesto u vezi rent-a-car:

Rent-a-car

U zavisnosti od godine proizvodnje i marke automobila cena dnevnog najma se kreće od 50 do 200 tuniskih dinara. Potrebna je važeća međunarodna dozvola :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eto vidiš malo po malo i dođoh ja do informacija o rent-a-caru-u. Lepo. Hvala svima na odgovorima. :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Archer sjajan ili sjajna si. Nisam nešto posebno pretreživala net po tom pitanju, ali vidim da ti jesi tako da ti beskrajno hvala. Pozz :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka