GhostTraveller

All inclusive vs Ultra all inclusive

3 poruke u ovoj temi

Pozdrav svetski putnici,

Da li  Egipat  (tneki hoteli sa *****) ima ponudu sa ultra all inclusive uslugom ili kod njih 'all inclusive' podrazumeva ono sto je 'ultra all inclusive' u Turskoj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@GhostTraveller uglavnom ne podrazumeva:D

Turski ultra all inc. u smislu baš, baš sve uključeno, izdašna karta brendiranih pića, svi a la carte restorani, svi barovi... itd. postoji kod dva Rixosa u Šarmu (Rixos Sharm i Rixos Premium Seagate), kao i u novootvorenom Rixos Magawish hotelu u Hurgadi. Idem u septembru u Rixos Sharm i, kao ljubitelj obe destinacije, jedva čekam da iskusim turski all inc. na Crvenom moru:zaljubiska:

Pravi ultra all inclusive, po turskom principu, ima odličan hotel Premier Le Reve, znači, sve kao Turci, ali bez internacionalnih brendova pića, tj. ima u u ponudi samo nekoliko poznatih internacionalnih vrsta pića u lobi baru i jos jednom, ostalo je lokalni alkohol. Odličan all inc koncept ima i sjajan Baron Palace, osim što im svi alkoholni kokteli ne ulaze u isti i to malo kvari sliku, iako je sam hotel bolji nego Premier Le Reve. Takođe, Steigenberger Al Dau Beach ima odličan all inc koncept, ali sam zaboravila detalje, jer sam bila 2008, a sigurna sam da su podjednako dobri i novi Steigenberger Pure Lifestyle u Hurgadi i Steigenberger Alcazar u Šarmu.

Pored pomenutih, ima zaista dobrih hotela u Egiptu, sa odlicnom ponudom pića i hrane, samo all inclusive nije onako izdašan, da ne kažem raskalašan:Dkao u TR. Svuda u Egiptu gde sam bila, kada su u pitanju bezalkoholna pića, služi se Pepsi/Koka Kola program. 

Ako treba neka preporuka, tu sam:D

Izmenjeno (shania)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvalaaa puno, kada se priblizi termin javljam se za preporuku <3

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka