Hermes

Ponz Hotel

4 poruke u ovoj temi

Oduševljena sam vašim izlaganjem o hotelu definitivno moj izbor za sledeću godinu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Teoni

Hvala na komplimentu :rolleyes:. Želeo sam da članovima foruma što bolje približim hotel koji dosta naših agencija ima u ponudi, a osim opštih stvari nema ništa detaljno da se pročita. Sigurno nećete pogrešiti ako izaberete hotel Ponz. Ja sam u Kušadasiuju boravio u nekoliko hotela sa 3* i ovaj je ubedljivo najbolji. Nalazi se na odličnom mestu, dolmuš staje ispred ulaza u hotel, plaža je na 2 minuta. Ja  više volim hotele u zahvatu Ladies beach, nego u centru, pa je i po tome odgovarao. Razgovarao sam sa turistima iz naše grupe koji su boravili u hotelu, i niko nije bio nezadovoljan. Kada u buduće budem išao u Kušadasi, sigurno neću menjati hotel :D.

Izmenjeno (Hermes)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili smo se pre par dana iz ovog hotela, pa da ostavim svoj utisak.

Hotel se nalazi na savšrenoj lokaciji, izdvojen iz gužve, a opet blizu plaže. Hrana je fenomenalna, s tim što ove godine nema palačinki ni za doručak, ni za večeru. U razgovoru sa gostima hotela Ayma mogu slobodno da kažem da je u ovom hotelu hrana mnogo bolja, odnosno raznovrsnija. Apsolutno sve što je spremljeno za večeru za tih  10 dana nam se dopalo. Doručak je takođe dobar, uglavnom je sve isto na meniju, ali možete svaki dan jesti po nešto različito od tog istog i rešen problem :D. Osoblje je izuzetno ljubazno, nisu baš neki poznavaoci engleskog jezika, ali uspevali smo da se sprazumemo. Sobe se čiste svaki dan, peškiri se menjaju svaki dan. Terase su poprilično prostrane, ali nama se nije dopalo to što na njima nemate baš neku intimu, odnosno preblizu su terase drugog krila hotela. Takođe, nema nikakve sušilice na terasi, već se peškiri i kupaći suše preko ograde terase. Kome to ne odgovara neka ponese neki kanap da veže i par štipaljki. Sobe u hotelu je verno dočarao član @Hermes , odnosno na njegovim slikama možete da vidite kako izgledaju. Nama lepše izgledaju na tim slikama nego uživo, iako je nameštaj identičan. Mislim da je utisak pokvario kompletno zarđao frižider, bez preterivanja zarđao i spolja i iznutra, ali hladio je:D i povremeno osećanje kanalizacije iz kupatila.

Bazen je odličan, redovno se proverava kvalitet vode i čiste dno bazena. Pre podne ume da bude gužva, ali u poslepodnevnim časovima se dešavalo da suprug i ja budemo sami na bazenu.

Nismo uzimali sef, tako da ne znam koja je cena za ovu godinu, iz sobe nam ništa nije nestalo, niti smo čuli da je nekome od ostalih gostiju nestao novac, mobilni....

Cene pića i hrane u hotelu se ne razlikuju mnogo od cena drugih restorana, čak šta više, mislim da su povoljniji za par TL, tako da ako je nekome daleko večera opušteno može da ruča u hotelu.

Toliko od mene, ako nekoga još nešto zanima tu sam za povratni info :rolleyes:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka