Zak

RAFAILOVIĆI

46 poruka u ovoj temi

za sve koji još planiraju da pituju a ne znaju gde će . Ako ste motorizovani bežite od Rafailovića što dalje . Parkinga za kola nema sem da se plati od 2 do 5 E dnevno . Stanodavci kod kojih nađete smeštaj i imaju svoja dvorišta naplatiće vam parkiranje iako ste iznajmili apartman kod njih takvih stanodavaca je 80 % a kad ih pitate što vam nisu rekli da parking nije uračunat u PAPRENU CENU najma apartmana oni još i žele da se svađaju . Nedaj bože da zatražite novac da vam vrate jer ste prevareni odmah hvataju na buku a kad dobiju šta su tražili zovu policiju kojoj se smučilo da dolaze na takve pozive . ZATO BEŠTE OD RAFAILOVIĆA I HOTELI NAPLAĆUJU SVOJIM GOSTIMA PARKING . Svi oni na sajtu prijave da imaju parking ali ne pišu da ga naplaćuju LOPOVI (da ne grešim dušu samo 80%) :angry::angry::angry::angry::angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, da, i mi smo se lose proveli u Crnoj Gori, u Zagradju kod sutomora gde je gazda naplatio duplo visu cenu sobe nego sto smo se dogovorili, pa nam jos i milicijom pretio... Nema sanse da krocimo vise u Crnu Goru... :angry: :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne znam sto te to toliko cudi, pa oni naplacuju i 'ladovinu pod drvetom, zato u crnu goru samo ako ste primorani na to!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za sve koji još planiraju da pituju a ne znaju gde će . Ako ste motorizovani bežite od Rafailovića što dalje . Parkinga za kola nema sem da se plati od 2 do 5 E dnevno . Stanodavci kod kojih nađete smeštaj i imaju svoja dvorišta naplatiće vam parkiranje iako ste iznajmili apartman kod njih takvih stanodavaca je 80 % a kad ih pitate što vam nisu rekli da parking nije uračunat u PAPRENU CENU najma apartmana oni još i žele da se svađaju . Nedaj bože da zatražite novac da vam vrate jer ste prevareni odmah hvataju na buku a kad dobiju šta su tražili zovu policiju kojoj se smučilo da dolaze na takve pozive . ZATO BEŠTE OD RAFAILOVIĆA I HOTELI NAPLAĆUJU SVOJIM GOSTIMA PARKING . Svi oni na sajtu prijave da imaju parking ali ne pišu da ga naplaćuju LOPOVI (da ne grešim dušu samo 80%) mad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gif

Ista iskustva imam i ja sa Rafailovicima samo su meni dali i tzv ''klimatizovanu'' sobu a nigde klime nema. Zato ljudi pravac Grcka :D:D :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo došli u Rafailoviće posle 1. maja. Smeštaj je sasvim OK a osoblje više nego ljubazno. Auto smo parkirali ispred hotela i ne verujem da će nam to neko dodatno naplatiti.

Ne mislim (niti planiram) da ovde dodjem u sezoni jer samo mogu da zamislim krkljanac po ovim uskim ulicama. I da vam ne naplate parking nerviranje zbog guzve je neminovno. Ali ovako van sezone sa klincem je sasvim OK.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde si bio smesten, neki hotelcic? Aj mi daj ime hotela ili neki kontakt.. Pretpostavljam da je smestaj jeftiniji nego u Budvi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u Rafailovicima hotel Obala prosle godine od 1.09.-10.09. i nosim vrlo lepa iskustva. Hotel ima svoj parking 7-8min. pesaka od hotela, uz setaliste, koji smo platili 10eura za 10 dana. Da mogu da idem van sezone, izabrala bih isto. Cula sam da je tamo haos od guzve u vreme sezone

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verujem da jeste.. Ali mi ne treba u sezoni, nego u predsezoni:) Videcu da nadjem na netu o tom hotelcicu, hvala..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, i mi smo bili smešteni u Hotelu Obala. Imaju sobe i apartmane. Cena polupansiona je bila 18 eura. Klopa u okviru polupansiona nije bog zna šta ali nećeš ostati gladan sigurno. Nemam ovde njihov flajer al znam da imaju sajt pa pogledaj. Ako ništa ne nadješ ja ću potražiti flajer sa telefonima.Trenutno je hotel pun Rusa a verujem da je i u sezoni tako.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam zensko inace:) Hvala ti puno, nasla sam vec nesto drugo..A pogledala sam i sajt ovog hotela, nadjoh na googlu, imaju i cenovnik, 17 je ove godine:P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine planiramo da idemo u Rafailoviće ili možda Bečiće.

Interesuje me da li je neko bio ili čuo za vilu Bonaca u Rafailovićima.Da li možda znate kako se kreću polupansioni u tom mestu i koji su dobri smeštaji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni treba smeštaj u Rafailovićima,za dve odrasle osobe i dvoje dece,s tim što su deca jedno dve godine,a drugo beba od 8meseci.Ako neki ima već neke kontakte da mi pošalje na pp,išli bi od 20.08.Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi bismo krenuli na nevidjeno ovih dana...

naravno ako neko ima neki smestaj za preporuku neka pise na pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko vec letovao ove godine u Rafilovicima?  Da li ima nekoga da preporuci povoljan smestaj i kakve su cene ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene to zanima, Becici-Rafailovici, cene na nevidjeno! :)

Vidim po sajtovima da oni sto izdaju i dalje drze visoke cene (10e lezaj ali 1 km vazdusnom linijom do mora :D ), ali me zanima da li se moze banuti pa pronaci nesto povoljnije! Ko se bude upustio u to uskoro,neka pise sta je pronasao i naravno na PP kontakt telefon! :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka