neleta

GRCKA, avionom, dvoje dece, pescana plaza, hotel

36 poruka u ovoj temi

Kao sto naslov sam kaze, hteo bih u Grsku avionom sa dvoje dece jedno dete ima 2.5 godine a drugo 1.5 godinu. Koje mesto izabrati sa pescanom plazom i hotelom sto  blize plazi, ovo su nase zelje a Vi pomazite???

Izmenjeno (neleta)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa dajte bar okvirno koji deo Grčke vas zanima, i platni razred... Evo vam prvo veći  hoteli sa PP ili ALL uslugom.. Krf Dasija hoteli Corfu i Dassia Chandris, pesak i sitan šljunak, travica, hladovina,  Louis hoteli u Guviji i na plaži Glifada, ili manje skupi hoteli u mestu Moraitika... Na Zakintosu je peščana plaža u Tsiliviju, a hotele baš i ne znam...Na Kefaloniji hotel Mediterranee u Lasiju, Cephalonia Palace na plaži Xi...Na Skiatosu obilje hotela od Kassandra Bay, preko Skiathos Princess, Skiathos Palace,  Plaza (ne znam da li ima PP), do manjih hotelčića , kao aparthotel Korali ili Argo u varijanti ND...Na Skopelosu - iako nije pesak nego šljunak - predivan hotel Adrina... Na Rodosu u gradu hotel Mediterranean ili bilo koji na špicu, ili u mestu Faliraki opet neki od Louis hotela..Itd. Za početak.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na predlozima. Do sada smo isli u Tursku ALL usluga, ali hocemo da promenimo i da idemo u Grcku ali zbog male dece i da se odmorimo nismo bas za varijantu vila i apartmana. Sto se tice finansijskog dela, planirano je da se izdvoji za aranzman nekih 500-600 eura, sta imate da dodate?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Valjda 500-600 po osobi? Iskreno, nisam baš u toku što se tiče cena avio-aranžmana preko agencije, ali mislim da ćete  teško  naći avio prevoz sa taksama + hotel na plaži sa PP ili ALL uslugom za 500 evra ukupno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja mislim kao Rakel, tesko. Ja nista nisam uspeo da nadjem za te pare.  Prosek onoga sto sam nasao je oko 800e za roditelje i jos najmanje 200-300e za starije dete, u periodu druga polovina jula.  Mislim da takavo letovanje u Grckoj kosta oko 2000e za svo cetvoro. Naravno bitan je i period (jun, septembar ili sezona) plus vreme uplate. Samo avionske karte za troje su 400 do 600e.

Npr.

hotel MEDITERANEO 4* grad Rodos PP (plaza sljunak)

12.jun  575e/osobi + 399e (za starije dete) = 1.549e + tax

27.jul 755e/osobi + 399e = 1.909 + tax

hotel PEGASOS 4* Faliraki, Rodos AI (plaza pescana)

12.jun 765e/osobi + 399e = 1.929e + tax

27.jul 935e/osobi + 399e = 2.269 + tax

hotel Chandris 4* Dasija, Krf PP (plaza sljuncano-pescana)

14.jun 585e/osobi + 125e = 1.295e +tax

20.jul 775e/osobi +125e = 1.675e + tax

hotel Aquis Sandy beach 4* Ag.Georgios (jug), Krf AI (plaza pescana)

14.jun 775e/osobi +125e = 1.675e + tax

20.jul 1.065e/osobi +125e = 2.255e + tax

Ovo su cene za sobe 1/2 + 1 dete, moguce je da se u nekim hotelima u te sobe ni ne moze smestiti 2 odraslih i 2 dece, vec je potrebno uzeti neku vecu porodicnu sobu koja je nesto skuplja.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po odrasloj osobi sam mislio 500-600 eura a za decu koliko mora da ide za kartu ili kako ko naplacuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo pokusali da nadjemo hotel na pescanoj ili sljunkovitoj plazi, a da ima i hlada, i za nasu troclanu porodicu nismo mogli da nadjemo ispor 2000 eura u sezoni (tada jedino mozemo da putujemo). :( I zato smo i ove godine izabrali Halkidiki...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto nikada nismo isli u Grck na more, gde ici na Halkidiki a da ispunjava bar nesto od ovih kriterijuma?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Halkidiki je malo komplikovano otici avionom, pogotovo sa dvoje male dece. Sve se mora samostalno organizovati. Ako ste mislili da idete kolima, mozda u nekoj drugoj temi vec postoji odgovor. Navescu samo par hotela.

Sitonija

Porfi beach, Blue Dolphin, Village Mare, Porto Carras, Anthemus Sea, Antigoni beachLagomandra beach,

Lilly Ann beach, Athena Pllas, Ellea Village

ima ih jos dosta. Mozda je najbolji izbor Lagomandra jer ima najvise hladovine na plazi.

Kasandra

Pallini beach, Kassandra Palace , Mendi, Simantro beach, Chrousso Village (nekih 500m od ove plaze), Naias...itd

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Agia Triada. Hoteli Sun Beach i Santa Beach. Oba su na peščanoj plaži i imaju u aranžmanu i ležaljke kraj bazena i na plaži. Do plaže kod prvog treba proći kroz mali šumarak ali ništa strašno. Cene su više nego pristojne a sam aerodrom je udaljen 10 km. Taksi je ispod 20e od aerodroma. Blizina aerodroma i Soluna ne predstavlja problem što se tiče čistoće mora i buke. Možete pogledati i hotele u Perei. To Vam je još bliže aerodromu. O samom mestu i hotelima imate puno na temi Agia Triada. Ja sam bio prošle godine sa dvoje male dece (doduše u privatnom smeštaju) ali je sve više nego pristojno. Verovatno ćemo i ove. Mesto ima sve šta Vam treba. Mislim da treba požuriti sa aranžmanima jer se jako brzo rasprodaju. Rade ih puno naših agencija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Igor Lukač

ove godine je vecina nasih agencija, izbacila carter do Soluna, tako da verovatno mogu da se organizuju do hotela, bez kola.

Ako vec birate Halkidiki, ja bih birala Sitoniju ili neki hotel na  Atosu, sto je veoma popularno medju porodicama sa decom.

Mada, ako vec idete avionom, sto bi uopste vreme provodili na Halkidikiju, izaberite neko ostrvo. Em je lepse, em vam je svejedno za prevoz.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao sto rekoh nikad nismo bili u Grckoj a ponuda je pevelika, sta predlazete na ostrvima koja, koji smestaj? Hvala.

Izmenjeno (neleta)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vi najbolje sami pogledajte, sta bi se uklopilo u vas cenovni rang, pa kad suzite izbor, mozete ovde da se raspitate detaljnije. Npr. Skijatos je dobra opcija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam isto pitanje, dvoje male dece, tri godine i beba od par meseci. Isli bi na letovanje u septembru kad bebac malo ojaca ali avionom (sto zbog ovih migranata, sto zbog jednostavnosti). Par godina unazad letovali smo na Halkidikiju, na svim prstima i posebno bi preporucila Akrathos hotel u blizini Ouranopolisa, treci prst. Mi smo isli autom ali postoji mogucnost i rezervacija aviona do Soluna+transfer do hotela, ali mislim da za te pare moze da se ode i negde drugde s obzirom da su u ponudi samo redovni letovi Air Srbije.

Da li bi mogli da dobijemo neku preporuku za agenciju posto smo do sada nismo isli preko agencija vec smo direkto rezervisali smestaj u hotelima i apartmanima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mozda Krit,muzenidis agencija?(ne reklamiram,ja sam uplatila preko njih)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka