Blue Valentine

Xperia Kandelor hotel

62 poruke u ovoj temi

Utisci o Xperia Hotelima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mene interesuje ovo isto pitanje... Supruga i ja smo uplatili Xperiu Kandelor... To nam se ucinilo kao najbolji odnos cena kvalitet za ono sto mi zelimo - relativno blizu Kleopatra plaze a ujedno i da nije daleko od centra... Na osnovu onog sto sam video na stranim sajtovima stekao sam utisak da se radi o korektnom hotelu mada uvek Englezi imaju neke nenormalne zamerke. Uglavnom interesuje me da li je neko bio u tom hotelu i kakvi su utisci.

I pitanje za alanya84

Da li znas gde je taj hotel, a gde se nalazi plaza br. 5 (cini mi se da je br 5) na Kleopatrinoj plazi? Rekli su nam u agenciji da ta parcela Kleopatrine plaze pripada Xperia Kandeloru i da imamo besplatne lezaljke i suncobrane kao gosti hotela.

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo!

Zanima me da li je neko bio u hotelu XPERIA KANDELOR 4*? Mi idemo u petak na 7 dana . Po onome sto sam videla na sajtu izgleda sasvim ok. Kontaktirala sam Pasu u vezi izleta i za rafting,hamam i jeep safari mi je rekao cenu po 15 eura za svaki po osobi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo!

Zanima me da li je neko bio u hotelu XPERIA KANDELOR 4*? Mi idemo u petak na 7 dana . Po onome sto sam videla na sajtu izgleda sasvim ok. Kontaktirala sam Pasu u vezi izleta i za rafting,hamam i jeep safari mi je rekao cenu po 15 eura za svaki po osobi.

Ivana cini mi se da niko nije bio posto ja vec vise puta postavljam pitanje :) Supruga i ja idemo onaj drugi petak (24.08) pa ako stignes po povratku molim te napisi par recenica da znamo sta nas ocekuje. Prvi put idemo tamo a da nemamo neke informacije od turista iz nase zemlje (mada vidim na stranim sajtovima da se hotel dosta hvali), ali nadam se da ce biti ok.

Nama su u agenciji rekli da je novina ta sto se lezaljke i suncobrani ne naplacuju za goste Xperie na plazi br. 5, sto od pre par dana stoji i na sajtu Big Blue-a.

Lep odmor i srecan put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama je ovaj hotel preporucio drug tako da se nadam da je sve ok. A i renoviran je tako da ne bi trebalo da bude problema. Mi stizemo kada vi budete kretali,tako da ako dodjem do nekog kompjutera dok sam tamo ja cu Vam javiti kako je.

I ja Vama zelim srecan put! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene interesuje ovo isto pitanje... Supruga i ja smo uplatili Xperiu Kandelor... To nam se ucinilo kao najbolji odnos cena kvalitet za ono sto mi zelimo - relativno blizu Kleopatra plaze a ujedno i da nije daleko od centra... Na osnovu onog sto sam video na stranim sajtovima stekao sam utisak da se radi o korektnom hotelu mada uvek Englezi imaju neke nenormalne zamerke. Uglavnom interesuje me da li je neko bio u tom hotelu i kakvi su utisci.

I pitanje za alanya84

Da li znas gde je taj hotel, a gde se nalazi plaza br. 5 (cini mi se da je br 5) na Kleopatrinoj plazi? Rekli su nam u agenciji da ta parcela Kleopatrine plaze pripada Xperia Kandeloru i da imamo besplatne lezaljke i suncobrane kao gosti hotela.

Hvala!

Ne znam kolkio mogu pomoci, ali recu da sam svaki dan prolazila pored ovog hotela do plaze. Izgleda zaista dobro, mislim da je sa 4 zvezdice. Lokacija je idealna. Na samoj Kleopatrinoj plazi, a do centra 10ak minuta... Tu pored njega su i Azak, Elisee Beach... Oni zaista imaju najbolju lokaciju u Alanji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam kolkio mogu pomoci, ali recu da sam svaki dan prolazila pored ovog hotela do plaze. Izgleda zaista dobro, mislim da je sa 4 zvezdice. Lokacija je idealna. Na samoj Kleopatrinoj plazi, a do centra 10ak minuta... Tu pored njega su i Azak, Elisee Beach... Oni zaista imaju najbolju lokaciju u Alanji :)

Dijana, hvala ti puno na informacijama! Nadam se da ce biti dobro... :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko ko je pristigao iz Xperie Kandelor,i mi smo se odlucili za tu varijantu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pridružujem se molbi u vezi svežih informacija iz hotela XPERIA Candelor. Idem tamo u petak pa me interesuje da li je neko skoro bio u tom hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hej!

Vratila sam se pre 7 dana iz Alanje. Bila sam u XPERIA Kandelor. Ja sam zadovoljna. Sobe su male,ali je podnosljivo. Mi smo bili u A bloku,tu su razdvojeni lezajevi u bloku B su francuski lezajevi. Mogli smo da menjamo sobu ali nismo hteli. Za par eura mozete da se lako dogovarate sa njima. Sobe se ciste svaki dan,ali sobarici dajte koju liru i bice vam samo bolje. Hrana je raznosvrsna,restoran je cist. Jako su ljubazni. Plaza je blizu,velika,voda topla. Mi smo isli preko BIg Blua tako da lezaljke i suncobrane nismo placali. Obavezno idite na jeep safari,ja sam odusevljena.Nama je bilo super,generalno smo jako zadovoljni. Kako su nam u agenciji rekli tako je sve i bilo. Organizacija je bez greske.

Sve pohvale za sva tri vodica i njihovog menadzera!!! :thankyou:

Ako va sjos nesto zanima tu sam ,pitajte slobodno! :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala , Ivana ,

evo stigosmo noćas i za sada sve pohvale , hotelu , osoblju , vodičima Big Blue-a ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mi smo se pre par dana vratili iz Alanje. Bili smo u Xperia Kandelor i stvarno smo prezadovoljni hotelom. Hotel je na fantasticnoj lokaciji jer je blizu samog Ataturk bulevara, na par minuta od plaze gde imate placene lezaljke i veoma blizu samog centra. Hrana je odlicna i veoma raznovrsna a usluga je takodje odlicna. Takodje kao gost Xperia Kandelora mozete da koristite sve usluge drugih Xperijinih hotela -Saray beach i Grand Bali.

Sobe su ciste, peskiri se menjaju svaki dan. Cini mi se da su u B bloku novije sobe tj. namestaj ali opet u A bloku su sva desavanja.

More je veoma toplo, plaza ok jedino sto su u plicaku one kamene ploce odnosno te neke stene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes li mi u PP napisati koliko te kosta aranzman, za koliko dana, preko koje agencije si isla, koja je usluga bila, prevoz? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima da li u Xperia Candeloru ima sef u sobi,zaboravili smo da pitamo u agenciji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima da li u Xperia Candeloru ima sef u sobi,zaboravili smo da pitamo u agenciji

Ima naravno... ali se placa 2e dnevno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka